Grup de suport pt.slabit 5 kg.(12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Un week-end cat mai placut la fetele

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

'neata, eu vad ca inca mai dau jos desi ieri m-am delectat cu niste icre si acum am in fata o ciocolata calda. Hai bafta voua ca la mine la mansarda se da o lupta grea

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Buna fetelor! Si eu mai merit o floricica, am ajuns la 50 Kg!

Si nici nu am tinut foarte drastic, adica intr-o seara am mancat ...2 prajituri!

Gabi, dupa cum vezi nu esti singura cu lupte la mansarda ! Principalul este, cum spune Luna , sa perseveram!

Week-end placut!

Lali

Mergi la inceput

Lara, felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

quote:
Originally posted by Luna75

Lara, felicitari

Multumesc Luna, nici mie nu-mi vine sa cred ca pana acum a fost asa usor. Partea buna este ca ma ambitioneaza sa continui deoarece vad rezultate. Eram cam pesimista si credeam ca nu voi reusi. Dar sunt deja aproape la jumatatea targetului.

Mi-am propus sa raportez in fiecare saptamana cate un kg minus, acum chiar cred ca pot! Stiu ca suna cam "sloganistic" dar sunt foarte incantata ca in primele 2 saptamani am scapat de 3 kg!

Lali

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MsLara

acum chiar cred ca pot!

Suna foarte bine sloganul tau!
m-am bucurat sa citesc ca ai mancat prajituri altfel as fi crezut ca tii o dieta foarte stricta
in general ultimele kg.se duc foarte greu

Mergi la inceput

Va astept la raport!
Eu am sarit azi peste cantar dat fiind faptul ca vine Luna plina intr-o zi-doua si corpul tinde sa se umfle/ retina lichide
Sper sa am o surpriza peste cateva zile caci zilele astea nu am mancat mai nimic din cauza unei raceli dar nici nu am reusit sa fac sport

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Astazi am 57 kg ... eu una ma declar multumita ... dar cu mentinerea de sapt asta, mai stii poate mai scad un pic.
Restul fetelor ce mai ziceti?
Va . Revin ca nu scapati voi de mine asa usor.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Hai sa vin eu la raport, desi nu prea am cu ce sa ma laud. Acum doua saptamani aveam 57kg, azi am 55,800kg. Nu am tinut cura de slabire, doar am mancat mai putin, am evitat dulciurile si prajelile si sa mananc dupa ora 18:30. Daca faceam miscare, probabil ca slabeam mai mult. Insa de azi ma reapuc de sport, macar de trei ori pe saptamana. Chiar daca am pierdut putin din greutate, aceasta pierdere m-a motivat destul de mult, mai ales ca ma gandesc ca vine primavara si vreau sa pot purta toate hainele din sifonier.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by saryta

Astazi am 57 kg ...

prima vampa a anului
Cred ca esti foarte fericita - ti-ai atins obiectivul iar de ziua ta poti sa te imbraci in orice iti doresti

Mergi la inceput