Grup de suport pt.slabit 5 kg.(12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by saryta

57,5 kg sunt super fericita.

Felicitari! Se pare ca regimul Scarsdale aduce schimbari rapide
mai ai foarte putin si iti atingi obiectivul

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buSe_dulci spune:

saryta felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Si eu m-am gandit sa ma cantaresc o data pe saptamana, mai exact in fiecare luni. Azi insa nu am cu ce sa ma laud, ca dupa cateva zile de mancat "cu cap", am dat iar iama in mancare. Asa ca am slabit doar 400g . Dar trebuie sa ma mobilizez ca sa pierd cele 5 kile. Mi-am propus ca pana la 1 martie sa scap de ele, adica sa-mi daruiesc un martisor frumos.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ipearina
Mi-am propus ca pana la 1 martie sa scap de ele, adica sa-mi daruiesc un martisor frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Felicitari fetelor perseverente!

Azi vad ca acul de la cantar s-a miscat cu inca o liniuta, am ajuns la 51 kg! Stiu ca primele 2 kg sunt cel mai usor de dat jos, sper ca de data asta sa merg inainte pana la target!

Spor la treaba!

Lali

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MsLara

Azi vad ca acul de la cantar s-a miscat cu inca o liniuta, am ajuns la 51 kg!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare.
Slaba miscarea pe aici.Fetelor????? V-ati lasat de diete?

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

salut
mai taiati si de la mine 1 kg. Si tot cu 3 in 1 la bord
Merg mai departe desi cele 2 saptamani s-ai dus de ieri.

gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007

Mergi la inceput

...nu ne-am lasat de dieta niciodata n-am crezut ca o sa ma obinuiesc cu ideea ca trebuie sa slabesc si ca a manca putin ce ceva normal .. cu toate ca mai am momente cand nu pot refuza ceva dulce dar oricum nu le mai cumpar eu ...la scoala beau doar apa plata si covrigei cu mac ..atat ... (su mancam de obicei 2 pungi de snacksuri 1 sticla coca cola 1 de 1 litru si dar toate acestea normal nu imi tineau de foame ma indopam cu cornuri [bang) acuma ma simt mult mai usoara si au inceput sa joace pantalonii pe mine

Mergi la inceput

...nu ne-am lasat de dieta niciodata n-am crezut ca o sa ma obinuiesc cu ideea ca trebuie sa slabesc si ca a manca putin ce ceva normal .. cu toate ca mai am momente cand nu pot refuza ceva dulce dar oricum nu le mai cumpar eu ...la scoala beau doar apa plata si covrigei cu mac ..atat ... (eu mancam de obicei 2 pungi de snacksuri 1 sticla coca cola de 1 litru dar toate acestea normal nu imi tineau de foame si ma indopam cu cornuri ) acuma ma simt mult mai usoara si au inceput sa joace pantalonii pe mine dar maine am o invitatie la film in mall si o sa mancam la fast-foodul ala nenorocita care a pus 5 kg pe mine sper sa nu fac excese

Luana tu ce nai faci?

Mergi la inceput