Grup de suport pt.slabit 5 kg.(12)
Raspunsuri - Pagina 16
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by ipearina
vine primavara si vreau sa pot purta toate hainele din sifonier.
Felicitari pentru kg.pierdut
si tot inainteCe inaltime ai?
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
ipearina spune:
Am 1,70m si visez sa ajung iar la 52 kg, atatea cate aveam inainte de sarcina si bineinteles greutatea la care ma simt cel mai bine. ![]()
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by ipearina
Am 1,70m si visez sa ajung iar la 52 kg, atatea cate aveam inainte de sarcina si bineinteles greutatea la care ma simt cel mai bine.
corp de fotomodelCu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by MsLara
Felicitari Saryta, esti o sursa de inspiratie
!
Intr-adevar!
Oare cine va fi urmatoarea
?Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
saryta spune:
Multumesc fetelor ... dar acum vreau sa ajung la 56 ... fac si exercitii, caci eu am soldurile un pic cam mari si vreau sa mai dau 2 cm de pe ele. Folosesc si creme anticelulitice si sper sa reusesc.
Spor la slabit si voua ... daca vrem cu adevarat reusim.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
Allinna spune:
Buna!
Ma Numesc Alina, m-am inscris in seara asta pe acest site si forum :) sunt mamica si eu si e pentru prima oara cand cer efectiv sprijin pentru a ma tine de o dieta de la cap la coada
am 1,67 cm, inainte de sarcina aveam 55kg; well, asta era acum mai bine de 8 ani, pt ca baietelul meu are 8 ani si cateva luni acum; la nastere aveam 79kg, dupa nastere 72 acum cred ca am 75; o sa ma cantaresc maine, promit
desi detest sa ma urc pe cantar;
in fiecare an slabesc cate ceva, cel mai bun rezultat l-am avut acum vreo 3 ani, cand am ajus la 64 kg; nu ma prea mentzin insa; ce sa fac? poftesc la toate cele, cand gatesc gust din toate, si nu oricum, ci cu toata pofta
acum insa parca sunt mai mare ca oricand, nu ma mai suport, hainele imi raman mici si trebuie sa fac ceva; si pentru prima oara recunosc ca am nevoie de ajutor( de obicei 'nu cer niciodata nimic', vreau sa 'fac eu' )
am comandat de pe internet Colonix, pentru curatarea colonului; de maine dimineata incep si vreau sa ma monitorizez cumva;
ma gandeam ca daca vorbesc cu voi, ambitzioasele de pe forum, mai de jena, mai de rushine, reushesc sa merg pana la capat;
hmm? o fi bine???? uuufffffff
va pup
Luna75 spune:
Allinna,bine ai venit in grupul nostru.Dupa ce te cantaresti te trec pe lista si nu te lasam in pace pana nu ajungi la greutatea pe care ti-o doresti.
Colonixul e un bun start iar cu o dieta adecvata poti slabi fara probleme 10 kg.pana in aprilie
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by saryta
Folosesc si creme anticelulitice si sper sa reusesc.
de la ce firma?
saryta spune:
Allinna - bine ai venit alaturi de noi ... promitem sa te sustinem si sa reusesti sa slabesti cat vrei tu, dar trebuie sa te tii de noi si sa scrii tot timpul
.Daca vrei cu adevarat poti!
Ce dieta te-ai hotarat sa tii?
Luna - eu acum folosesc crema anticelulitica de la Avon(aia de la Anew)-am mai folosit-o si a dat rezultate ... am scazut 2 cm la solduri ... sper sa dea rezultate si acum. Si tot citind pe ici pe colo am inteles ca si crema de la Hofigal - Supliform este f buna. Nu este nici f scumpa -7,5 ron. Am cumparat-o ieri si ma dau seara cu ea, iar dimineata ma dau cu cea de la Avon.Eu incerc sa vad daca oi avea rezultate - tre sa ma dau vreo 14 zile si apoi va spun.
Mie imi place Supliform-ul - dupa ce ma dau am senzatia de racoare si e super fain.
Tu folosesti vreo crema? si chiar tu ce dieta tii?
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

, esti o sursa de inspiratie