Grup de suport pt.slabit 5 kg.(12)
Raspunsuri - Pagina 10
Luna75 spune:
chiara,iti trec noul target pe listuta acum sau mai tarziu?
daca nu am insel am modificat deja de doua ori targetul - trebuia sa fii demult - nu ca ar avea vreo mare importanta o bonificatie virtuala
adevarata bucurie e cand te uiti in oglinda si iti zici : In sfarsit arat bine!
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
saryta spune:
Salutare fetelor, ce mai faceti?
Cum merge? Eu am mancat la morcov, telina, pastarnac si piept de pui de nu mai pot ... daca imi arata cineva ceva acum - e naspa tare. Si m-am chinuit sa beau si multa apa plata.
Spor la dieta!
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)
gabrielaghe spune:
Buna , si multumesc, sigur veau sa ma adaugati si pe mine pe lista d e slabit, sigur si eu vreau sa maislabesc putin
.De miine ma intorc la sala, a fost inchisa citeva zile, si incep iarasi vechiul program.In afara d eceai verde beau multa apa pe zi, in jur de 2 l d eapa, pe zi, acum e iarna vara beau mai mult.Ati incercat salata cu avocado, este f. buna o fac cu alte legume, o salata buna de seara.Va las, s-a facut tirziu, va spun cum a fost miine la sala
O zi buna
gabriela
PS:acum am 64 kg. sa vedem cite scad pina la sf. lunii mai
succes la toate
pa
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by gabrielaghe
PS:acum am 64 kg. sa vedem cite scad pina la sf. lunii mai
sa nu uiti sa precizezi si kg.la care doresti sa ajungi
saryta spune:
Salutare fetele.
Eu cred ca am slabit un pic, ca deja joaca blugii pe mine (vreau sa ma cantaresc luni dimineata). Voi va cantariti zilnic?
Luna75 spune:
saryta,cel mai bine ar fi sa te cantaresti numai o data pe saptamana - in aceeasi zi
altfel s-ar putea sa ai mici deceptii - in sensul ca intr-o zi se slabeste mai mult,dupa aceea stagnare
ma bucur sa citesc ca simti deja rezultatul dietei - bineinteles ca rezultate adevarate vei vedea mai tarziu
Toate cele bune!
saryta spune:
Hai fetele nu mai ziceti nimik? Cum decurge dieta?
buSe_dulci - ai inceput scoala si ne-ai dat uitarii? Hai si ne mai povesteste ce mai mananci si cum suporti.
Spor la slabit!
gabiu spune:
eu nu stau bine, am baut de vreo 3 zile cate un 3 in 1 si nu am mai slabit deloc. Azi promit sa nu mai beau
gabi, mamica lui-Albert Mihai, 10.05.2007
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by gabiu
eu nu stau bine, am baut de vreo 3 zile cate un 3 in 1 si nu am mai slabit deloc.
se pare ca capuccino nu se impaca cu dieta
Mult succes la toate fetele!
udia spune:
Multumesc Luna de urari,la fel va doresc si eu voua la toate.Am inceput de luni de la 69 si sper sa ajung la 60 kg.Astazi am mincat doar morcovi si varza parca as fi un iepuras.