Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (266)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Mario e ok , se simte bine , se joaca, deci ok.
Buna treaba cu siropul de ceapa, sper sa nu avem nevoie.
Ana pupici la printesa sper sa se faca bine.
Ingrid sunteti mai bine?
Noi prin zona cu multa treaba.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Mira am vazut poze de la mini party-ul de ziua lui Daria ... ai niste copii superbi. Ce sa mai zic de Selin ca e o minunatie de fetitza. multi pupici
Giova ce fain ca v-ati hotarat cu terenul. Si noi mai trebuie sa luam unul ... si inca n-am gasit nimic, nu ca n-ar fi terenuri, dar nu mai avem asa multi bani. Mai vorbim pe private.
Alina, ceva poze cu Ayan ... n-ai reusit sa mai incarci?

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cata mai baga in tine...ca ma ajungi cu kg. ce inaltime ai? cred ca esti mai inalta decat mine.
Ioana daca ai multi pereti exteriori e mai frig...se pierde foarte repede caldura. asta stiu de la bunicii mei, in comparatie cu ap. mamei care nu are asa multi, decat cei cu geamuri. si mai e expus si toata ziua la soare. si asta e important pt. un apartament.
Ana uite reteta:
- 300 ml apa se fierbe cu 6 linguri de zahar timp de 7 minute.
- o ceapa nedecojita( iei doar coaja uscata de deasupra, spalata) se taie in 4 si se baga in apa fiarta.
- 2 nuci nedecojite se taie in jumate si se baga in apa
- 2 foi de dafi si o lingura de chimen.
- mai lasi sa dea cateva clocote dupa care se ia de pe foc si se strecoara.
Eu ii dadeAM CATE 5 ml de 3x/zi. e bun la gust si chiar Marco,care e un sclifosit cu siropurile, pe asta l-a luat cu placere.
Dana pai stiu ca preturile nu sunt asa mari iarna, si decat sa luam in vara cu bani tot de la cumnata, mai bine luam acum si pe urma strangem cureaua. of...doamne....
Canda hai ca-ti scriu acum...

la noi au inceput sa izoleze blocurile pe exterior cu polistiren. le-au si zugravit...sunt asa de frumoase blocurile alea vechi si comuniste si in Alba au inceput.

am pus si poze noi:
http://community.webshots.com/album/561357902ashPDc

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Alina, haha, ce foarte mare, sunt toti mici. Cateodata ma gandesc ca macar David ar trebui sa fie mai ascultator si mai intelegator, dar nici o sansa.
Mai nou vine singur de la gradi. Eu ii ies in drum dar tata-su il lasa singur sa vina. Intr-o zi a sot si el la lucru si au stat cu o tanti, Heinz ajunge la 12 acasa si emeia ii spuen ca David inca nu a ajuns. Cica a plecat val varztej al meu sot. L-a gasit cu un alt coleg, plecase pe un alt drum, steteau la bariera si asteptau trenuri sa vada cum trec.

......acu ma intorsei de la gradi. David nu e!! Cred ca au plecat iar in padure. si eu iar am uitat. Mananca acolo, si nu i-am pus cu el nimic, farfurie, tacamuri. Iar o fi singurul fara ustensile..........ma crede educatoarea mama denaturata.........deobicei primeam hartie acasa cand merg in padure, iar pe vremea asta nici nu m-am mai gandit ca-i duce.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Cata , nu din pacate , nu exista un remediu eficace pt dermatita asta . Iar ce exista care amelioreza momentan sunt cu 2 taisuri , cu repercursiuni pe viitor .
Sper sa nu fie aglomerat la pediatra si sa pot vb putin cu ea sa o intreb de crema asta cu care ii dau de 1 an , citeam pe prospect ca nu trebuie dat pe perioade indelungate . Si daca o scot si pe asta chiar ca sunt in pommmmm. .
Incerc sa-i dau putina supica si plecam.
Mira , da chiar asa pe vremea asta in padure ?
Giova , mersi mult de reteta . Nucile astea , trebuie sa fie verzi sau nuci uscate normsale ?

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Mira ha-ha-ha...mama denaturata ce esti!!!! Nu ti-a zis david ca merg la padure? sau a uitat? lasa ca se descurca el...
Ana_m nuci normale, le speli si le crapi in 2, le bag asa cu coaja cu tot.

m-am aerisit de mi-au inghetat picioarele. merg sa-mi inchid geamurile si sa fac ordine in casa.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Irina bine ca sunteti in regula..
Ana cu timpul o sa scape de problema asta? Trece de la sine? Pacat ca o necajeste acum!
Giova nu-s f. inalta...1.74..doar!Am bagat chiftele cu fasole batuta..nu ingrasa, nu?
Dana poate te induri si bagi o poza cu noul look!
Mira, data pune-i draga la copil ce-i trebuie...
Cred ca sunt singura nebuna care abia asteapta sa mai cresca pitica sa se faca de 3 ani, macar!
Maine de ziua ei o dau cu spuma de par, sa-i fac o oarece freza..sper sa si stea, ca de la o vreme nu suporta sa o pieptan si isi da tot parul pe fata!

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Irina, ma bucur ca ai venit cu vesti bunne despre Mario.

Spor la treaba!

Giova, am notat si eu reteta siropului . Eu sunt adepta preparatelor naturiste.
Si in Buzau sunt destule blocuri unde s-au facut izolatii exterioare, apoi le-au vopsit. Arata ca noi.
Dar sunt blocuri de 4 nivele, unde locatarii s-au putut pune de acord.
La mine-n bloc... nici o sansa.

Mira, poate ca totusi au o alta activitate si nu sunt la padure.
Zic si eu.
Brrr... imi imaginez cum a fost cand l-ati gasit uitandu-se la trenuri .

Cata, si eu imi doresc sa creasca fetele. Serios!
N-am facut poze aseara... am uitat , n-am discutat decat despre Oana, iti imaginezi.

Ana si eu am folosit la Oana cand a facut niste probleme din cauza dermatitei atopice cu o crema pe baza de hidrocortizon si mi-a explicat pediatra sa nu-i dau timp indelungat si, de asemenea, sa nu-i dau cu ea asa, simpla, ci s-o amestec cu vaselina alba (din farmacii).
Am inteles ca da dependenta.
Bafta multa la medic!

Mergi la inceput

cata esti mai inalta decat mine, asa ca nu se vad asa tare kg in plus. continua cu mancare multa...multa.
La Marco de mult i-am bagat gel si spuma in par. bine ca de vreo 4 ori, la evenimentele mai importante.
Denisa e misto rochita Emmei.

doamne ca ma uit si pe laredoute si asa multe hainute bestiale sunt de fetite...mor nu alta de ciuda.
ma pun sa citesc revista Ciao. am cumparat-o pt. Andreea marin, caci sunt poze cu ea...sa vad cat s-a mai facut.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Fetele stie cineva sau are cineva prieteni in state sau Canada care vin in tara in decembrie? Imi trebuis si mie ceva de acolo , o chestie mic a marunta de cateva grame.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput