Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (266)
Raspunsuri - Pagina 7
monica70 spune:
ANA imi pare rau de Clara,la ce te gandesti??? Mai bine mergi la doctor.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">
"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga
Ana_m spune:
Dana , ba da azi la 12 am ora la pediatra
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
miraklucker spune:
Uffffff ca stersai mesajul. Selin a butonat pe aici, a cazut de pe scaun........mie mi s-a parut ca l-a mai trimis ea a doua oara si l-am sters.
dana numai petrecerea farmacistilor din firma, urmeaza saptamana urmatoare una cu toata familia de la fima sotului si apoi in 14 dec la mine cu toata firma.
......acum incerc sa scriu inca odata.
Multa snate la bolnaviori, perioada asta e cea mai urata cu atatea imbolnaviri.
...in principal daca pe un medicament scrie ca nu se da sub o anumita varsta nu inseamana numai ca nu e bun, ci ca sub aceasta varsta nu s-au facut cercetari, nu se stie exct cum reactioneaza, nu se stie cat bine si cat rau face. Diferenta de 1 an nu e mare, la copii se mai tine seama si de kg. ....Dar totusi e mai bine sa se evite.
.....ceiul de ceapa e f bun pentru tuse. Mai se poate face asa, o ceapa taiata felii cu 1-2 lingurite de miere se lasa peste noapte. se formeaza un sirop dulce, bun la gust, natural si ff eficient.
Eu inca tusesc, am luat ceva spray homeopat, care se pare ca a inceput sa ma ajute, dar ieri l-am lasat acasa pentru copii asa ca m-a reintors. Selin e si ea mucioasa dar nimic semnificativ.
Hai ca sunt cu amandoua fete in brate......nu se mai poate
v-am pupat.
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi ....cu noi
Giova spune:
Neatza!!!!!
mama mia -2 grade...brrrrr......
pe cine auzim de dim. la usa? miau-miau...... asa ca marco, in pijamale pe holul blocului....i-am pus laptic pisoiului si l-a baut pe tot...saracul...ii era foame si frig...doamne ce murdar e. l-am filmat pe marco si pe pisoi, imediat pun filmatul. de abia l-am bagat in casa...a inceput sa, ca el vrea la miau-miau.
l-am imbract si cand am iesit din casa, miau nu mai era...spre bucuria mea.
am dus copil la gradi, am plecat la Real sa spal masina...ciu-ciu...le-au inghetat apa in tevi, asa ca nu stiu cand o spal.
am facut cumparaturi, am fost la Orange si au sunat in service. concluzia: tel. bulit, iremediabil...asa ca inlocuieste tot inauntru, rtamane doar carcasa a mea. pana vine piesa, mi-au dat un tel. nou sa-l folosesc. oricum eu am chocolate-ul meu... Nu mai bine imi dadeau untel. nou nout? bai ce naspa sunt!!!!
citesc si revin....
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
alinutza_80 spune:
Ioana, stai linistita , si mie mi-a prescris de multe ori pediatra medicamente de la 3 ani in sus,e-adevarat ca nu m-a lasat Gabi sa ii dau lui Ayan, dar daca tot prescriu ele inseamna ca nu se intampla nimic, este probata treaba. Sanatate lui Razvanel. Nu mi-a raspuns ce ai hotarat cu bona, sau poate ai zis, dar nu pot citi tot.Cu centrala, eu as zice ca nu este bine izolata casa, asta a fost problema la ai mei, cum au izolat casa cum nu mai au probleme. Ana_m, nu te mai gandi la prostii, este ok Clarita, e doar o raceala. Eu am observat ca se impart in 2 categorii racelile astea, probabil il fuctie de sensibilitatea fiecarui copil. Ori amigdalite ori SN la greu. Noi in a doua ne incadram, cum raceste cum are SN cel putin o saptamana, se lasa cu show cu batista bebelusului, picaturi si mai si mananca f putin din cauza asta.
Irina, Cum este Mario? A mai vomitat antibioticul?
Ingrid, sanatate Dianei, va fi bine!
Cosmina, super vacanta o sa aveti! Acum merita sa te ruinezi putin pe ceva cadouri pt ei. Sa iasa super petrecerea Biancai!
Mira, ma tot gandesc cu te descurci cu 3 copii!Ca totusi f mare nu este nici unul dintre ei!
Cata, baga un link cu Andrew, chiar vreau sa il vad!
Dana, se intampla des situatia asta de care spui tu cu Oana. Sunt unele fetite care au talentul asta de a le influenta f mult pe celelalte, cand merg in parc sau la un loc de joaca pt copii mai mereu observ situatia asta. E bine ca a inteles Oana ca a gresit, sunt sigura ca va fi mai atenta data viitoare si nu va mai fugi din mana bunicului.
Denisa, este supeba rochita Emmei!
asteryaro spune:
Ioana, parerea mea este ca voi aveti un apartament fff friguros. Asa ca, in loc de 400 lei pe un super termostat, bagati o termoizolatie cu polistiren, vata de sticla, rigips, chestii de-astea, in felul asta temp. se va mentine crescuta pt. mai mult timp, consumul de gaz se reduce si toata lumea este multumita. Eu am un cronotermostat Euroster 2020, vechime 4 ani (ierni), dar un apartament care mentine super bine caldura. Sper ca sfaturile mele sunt bune si n-am aberat prea mult. Pupicei la strumf.
Razvan este la cresa, eu am facut ceva cumparaturi, mi-am cump. masina de tocat (manuala, electrica aveam) pt. umplut carnatii, pe care ii voi face anul acesta in premiera mondiala. Imi fac sarmale, carnati si caltabosi din timp, si le pun la congelator, in ajun doar le fierb, sau prajesc, dupa caz. Sper sa-mi iasa planul.
Ingrid, ce face Diana?
Irina, Mario cum mai este?
Am sa fac si eu siropul ala cu ceapa si miere pt. Razvan.
Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
Giova spune:
Ioana nu stiu ce sa zic...noi avem termostat portabil, dintr-ala pe unde radio, sau cum ii zice, fara fir. de obicei il tinem la marco in camera, caci e mica incaperea si acolo se incalzeste cel mai repede. il las constant pe 21,5 grade, dar cand stam in living unde e mai racoare, ridic temperatura sau iau termostatul cu noi.
Probabil e si cum a zis Alina, nu e izolat blocul...caci astea vechi nu au polistiren pe ele.
Ana imediat trimit reteta, nu mai stiu exact cantitatea de apa. sun o prietena si revin....
Mira fain ca v-ati chefuit.
Canda iti trimit PM imediat, in legatura cu pamanturile din Tm.
Deea o iau pe urmele tale, de sapt. viitoare incep sa merg la agentii sa vedem de pamant. aseara ne-am decis...daca tot ne da cumnata bani imprumut...nu are rost sa asteptam pana la anul....
Dana ma bucur ca a decurs bine discutia sotului cu educatoarele. poate-si face Oana alte prietene si se indeparteaza de fetita asta.
am gasit garaj la Real de la Plasticor la 1 mil. E mai mare ca cle de pe linkul dat de Silvia. si are si 3 masinute parca. e musai sa-l car si pe Clau dupa mine si sa vedem...am mai gasit o trusa de scule, mai ieftina, la 30 roni, si poate o iau pe aia de mos Nicolae, de Craciun catelul si de ziua lui garajul. sa vedem acum....
Tren o pun pe mama sa-i ia, numai sa-i arat de care.
am pus si filmuletul cu miau-miau.
am si eu cateva restante la filme/poze. sper sa le dovedesc azi.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
loren@ spune:
Astery sper sa-ti iasa bucatele...mama ce pofta am de un sorici proaspat!
Ioana nu stiu cum e cu incalzirea, probabil o izolare buna ar fi solutia!
Ana sper sa nu vorbesc timpenii, dar pentru dermatita asta chiar nu exista nimik f. bun? Of..ce sa zic decit multa sanatate!
Eu am cam mincat in ultima vreme..asa ca am ajuns cam la 58..si inca nu au venit sarbatorile..iar am o pofta de mincare ceva de speriat si desigur cartofi prajiti, smintina, cirnati, etc. basca ciocolata...numai chestii slabe, desigur!
Bia
dana_ene spune:
Giova, bafta cu terenul. Presupun ca acum si preturile sunt mai mici decat prin vara.
Ma gandeam la Marco si miau-miau, cred ca si eu as fi tare reticenta. Mi-e mila de saracutul animalutz, dar ...
Astery, wow, ce harnicutza esti.
Bravo! Tot respectul meu.
Mai ales ca incep serviciul, recunosc ca nu voi face mai nimic anul asta. Sarmalele mi le face mama, carnatii, calabosii si toba soacra-mea. Alte preparate cumpara Cosmin. Si eu... o sa fac vreo salata boeuf, o prajitura si ciorba de perisoare. Atat!
Imi place teribil de tine pentru ca esti foarte organizata .
Frumosul tau mic are serbare la camin?
Apropo, la ce camin e?
Alina, ai dreptate.
E adevarata vorba 'ceea: cu cat cresc copiii, cu atat se maresc problemele. Si inteleg prin asta ca sunt probleme de alta natura, delicate, de psihologie de multe ori...