Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (266)
Raspunsuri - Pagina 9
monica70 spune:

Gata plecara si macaronarii ....
Diana e prin oras cu taica-su intr-un parc cu tobogane,hinte etc.se distreaza gagica. Am vorbit la telefon si cu ea,la un moment dat ii zic "L-ai pupat pe tati ca te-a dus la tobogane?" Si ... liniste ,dupa care se aude vocea lui Ghitza: "Ce i-ai zis? Nu stiu ce-a inteles,ca incearca sa ma pupe ... " 
Of ce zi,sunt ametita de cap de atatea telefoane si agitatie p-aci
Sper ca pe luni om fi deblocati si pot da drumul la parale,ca deja 
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">
"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga
monica70 spune:
Ce bate vantul p-aci!!!
Eu m-am pus sa ma uit pe site-uri cu jucarii,doar imi mai vin idei si am cautat in special ceva puzzle sa vad cam ce ar fi mai simple,adica nu d-alea cu 100 bucati ... Si am dat de niste cuburi-puzzle din plastic, ce mi se par dragutze,sunt cu animale (mai simple) sau povesti (care mi se pare mai greu pentru ei acum) si o imagine se face din 20 cuburi doar :
http://www.ultramall.ro/jucarii/cuburi
Ce ma calca pe nervi e ca scrie ca ... "VARSTA MINIMA 3 ANI"!!!!!
DE CE,TOTUSI??? SUNT NORMALI ? DOAR SUNT MARI,CHIAR NU CRED CA LE POT INGHITZI
Ma rog,poate voiau sa zica "recomandat" peste 3 ani,nu "varsta minima"
Mai caut,ca de fapt ma gandeam la din alea de carton, de diverse forme,care se imbina ,dar as vrea tot cu ceva povesti.
"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga
d_melli spune:
Moni e normal sa scrie varsta minim 3 ani pentru ca sunt putini copii care la vartsa asta fac un puzzle , pentru ca ori nu pot , ori nu vor , ori nu le place , ori nu au chef , ce stiu eu .Si mie mi se pare logic asa in sensul ca la 2 ani sunt chiar foarte putini pe care ii pasioneaza sa faca un puzzle.Pai atunci la 4 ani ce o sa faca o sa scrie carti?
Si nu o lua personal , Diana e una din exceptii , ca ii place sa faca asa ceva.Mario de exemplu va face probabil un puzzle la adolescenta
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
Giova spune:
Moni bine ca ai scapat de macaronri. sunt faine cuburile, si eu am cautat dintr-astea.
Dana lasa ca si aici in Tm am vazut blocuri care sunt doar partial izolate. oricum e naspa, vezi 2-3 ap. nefacute, dar mai mult ca sigur nu au oameni bani, sau ori fi dintr-aia dusi cu pluta.
Irina nu te pot ajuta. poate trimite Denisa pachet in ro si iti ia si tie chestia aia mica si cu gramaj putin
.
plec de-acasa...nu-mi prea vine sa ies pe frigul asta...dar trebuie sa platesc curentul, sa-l iau pe marco de la gradi si sa merg cu el sa-i cumpar o caciula mai groasa. parca vad ca urla dupa jucarii...of ce urasc sa merg cu el la cumparaturi...dar la caciuli si papuci e musai.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
LunaNoua spune:
Mai bantui si eu pe aici ...
Tocmai am reusit sa o adorm pe Daria. Tare greu adoarme. Si la pranz, si seara ... Danseasa si canta pana imi ies toti perii albi .. si ea tot nu adoarme...
Moni, eu i-am luat Dariei joc din ala cuburi...dar nu prea a prezentat interes. Jocuri de construit nu ii plac Dianei ?
Eu vreau sa ii fac o casa de papusi ... dar .. la felul in care stau cu timpul...poate cand implineste 18 ani incep si eu ...
O zi buna sa aveti mai fetelor ... ca eu ma simt asa de obosita, de parca acum am nascut ...
http://community.webshots.com/user/torturi
monica70 spune:
HA HA nici chiar asa,las' ca el e responsabil cu 100 m garduri la ce viteza are
.Stiu ce vrei sa zici,doar de aia zic ca puteau scrie "recomandat peste ..." ,dar asta cu "varsta minima" mi se pare ca e mai aiurea formularea,ca ma duce cu gandul la ceva periculos.
monica70 spune:
Mai, are Diana si cuburi din alea care se asmbleaza,dar nu se joaca cu ele,mai mult de 5-10 minute odata.Pe cand cu literele alea ... azi mi-a zis Ghita ca iar le-a facut de doua ori! Deci anticipez ca se va plictisi curand de ele si caut altceva mai complicat oleak,sa isi bata capul si sa nu il bata pe al meu ![]()
Si daca am noroc sa prinda smecheria cu puzzle adevarate, atatea ii iau numa' sa isi consume energia cu ele,ca voi nu stiti ce fitze are in ea,saptamana asta a fost de groaza
!!!
Ana_m spune:
Am fost la pediatra , de fapt era un doctor care o inlocuia pe pediatra ca asta e iar in vacanta
. A zis ca e doar ceva viral , nu are nimic e de sistem respirator si i-a dat un sirop. Din care oricum am acasa si i-am dat si eu , dar cam e apap de ploaie. Bueno , sper ca asa e, Asa ca , trecem pe chestii naturiste si ma pun sa fac siropul dat de Giova
. Oare nu ar fii mai bine daca ar fi miere in loc de zahar ? Il fac acum asa cum e reteta, oricum ii dau miere in sucul de portocala si vad ca si ala ii are efect bun . cU dermatita a zis ca ce are e ceva normal de-al dermatitei . Bueno
, nu sunt eu prea satisfacuta de ce mi-a zis, plus ca habar nu avea ce sa imi zica de crema asta ce i-o dau de 1 an , asa ca va trebui sa ma duc din nou si o sa-i cer o vizita la dermatolog. Am vb cu Nicu seara trecuta si nu stiu daca nu bag iar o vizita la hhomeopat , ca ar fii cazul .
Am de scurtat 2 perechi de pantaloni la fica-mea ma pun pe cusut da nu am ncii un chef .
V-am zis ca acum 2 sapt au fost 2 zile -1 grad , dimineta. Au inghetat citricele
, asa ca tot am norocul sa iau mandarine seci, de fapt ele au inghetat saracele.
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
LunaNoua spune:
Ana, ma bucur de vesti bune. Da-i cu naturiste, ca o sa ii priasca. Multa sanatate 
http://community.webshots.com/user/torturi
anasebe spune:
Ioana Ti-am scris si pe mess dar repet aici: Noua ne-a recomandat pediatra, cand avea Tibi 7-8 luni, unguent Dr. Mom, care este de asemenea de la 3 ani in sus. foarte bun si eficient. Acum, nu stiu daca se aplica si la sirop.
Si fii-miu face puzzel/ul cu voci de la Quelle. Il face numai de dragul de a-l desface, nu as putea spune ca il pasioneaza.
Am fost azi la asa-zisul targ de carte pt copii. O mare prostie. Sunt 5 edituri doar, cu o oferta slaba. Tot am reusit sa-i cumpar lui Tibi o carte de Craciun, tare simpatica. Cartea e mare, se deschide la mijloc si contine alte 24 de carti mici, mici, cu cate o povestioara. UN fel de calendar de advent. F frumos!