Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (266)
Raspunsuri - Pagina 4
anymony spune:
Angi, stiu ca Klabax e rau la gust-cel putin asa zic parintii bb-ilor bolnavoiri, cel care e mai bine acceptate sunt Klacid sau Fromilid...
PUPICI LA PUII BOLNAVIORI!!!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
anymony spune:
Ioana, si a mea Ioana a tusit si ma gindeam la dr. mom ca aveam o mostra primit agratis..da stiu ca nu merge sub 3 ani.
Eu i-am dat pt tuse Abroxol picaturi...si sirop contra tusei natural de la Favisan...Super bun..ii dadeam 2 ml cu seringa de la nurofen.
si am scapat fara antibiotic...
Nu ii da Dr. mom.sincer!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
anymony spune:
DEspre articol-ma abtin de la comentarii...daca ati sti cite se petrec...dincolo de stiinta...
T_Ioana spune:
Fetelor, multumesc mult pentru raspunsuri, dar....prea tarziu. cat am fost eu la baie Cristi l-a pregatit pe piciulica de culcare si i-a dat niste Panadol (ca isi mananca pumnii din cauza de dinti) si a citit el pe cutie la Dr Mom, si desi a vazut ca e indicat pentru peste 3 ani s-a gandit ca nu l-am luat degeaba asa ca a gasit de cuviinta sa-i administreze 2 ml, mai putin decat se administreaza pt 3 ani! Acum ne certam ca bolunzii, si tot urla ca de ce l-am luat daca nu e pt varsta lui, ca oricum e numai din plante si nu are ce rau sa-i faca...............sper sa fie ok piciul in noaptea asa, sa nu pateasca nimik de la sirop!!!
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
anymony spune:
Ioana, nu pateste nimic Piciul, dar sa il observi...poate face reactii alergice de la uleiul volatil...-de pin parca- din asta are in el, din ce stiu eu...
monica70 spune:
IOANA nu cred sa pateasca nimic,stai linistita.Daca te consoleaza cu ceva ,eu i-am mai dat Dianei chestii ce nu erau recomandate pentru varsta ei,dar erau recomandate de pediatra.Nu mai retin ce,ca s-a intamplat mai rar la noi,din fericire.N-am vrut sa iti dau sfaturi inainte,ca sa nu lupt contra curentului dar poate iti amintesti ca in general sunt ceva mai relaxata decat media.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">
"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga
maraki spune:
http://www.youtube.com/watch?v=WoimKE2qw_w&feature=related
Pt. Catalina
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
Ioana nu are ce sa pateasca doar de la o singura administrare( banuiesc ) Oricum tu ai grija asa cum a spus Anymony!
Moni eu m.am luat dupa ce au spus farmacistele noastre, nu din auzite de la mamici care nu sant in bransa
Toanca ce face Matei?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
anymony spune:
Moni draga, nu esti "contra curentului", dar acu sa iti zic eu ce farmacista "degenerata"sunt. EU NU IAU MEDICAMENTE!!! pot sa mor si nu iau. de antibiotice nici nu mai vorbim-numai in caz de extrema urgenta! Si asa sunt si cu Ioana...incerc intii cu medicam usoare si doze mici , si incerc sa nu ii dau antibiotic. Decit daca D-ne fereste are ceva grav-pneumonii, laringita sau alte porcarii...
asa ca ...nu dati cu rosii!!!
monica70 spune:
Acum seara am facut omleta cu cascaval.I-am dat Dianei ,plus a cerut si rosie,ca a vazut ca am pregatit si d-alea.
Chestia e alta.Ia o bucata mica de OMLETA,gusta un pic,dupa care o tranteste la loc si imi zice: PUNE SALE! am gustat-o si intradevar n-avea nici un gust,am pus f.putina sare Am zis ca noi ne punem in farfurie dupa aia daca vrem mai sarat.Da' n-am avut ce face si i-am pus si ei,ii place fetei sarat,fix ca noua
Asta e ...
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">
"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga