Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (266)
Raspunsuri - Pagina 3
canda_h spune:
Irina ma bucur ca e mai bine Mario! Doamne ajuta sa se faca bine toti puiuti bolnaviori! In mod special ma gandesc la Diana de Ingrid si Sabina. multi pupici
Dana imi si imaginez ce te-ai stresat cand ai auzit ce a facut Oana Nu stiu daca poti rezolva ceva cu fetitza aia oricum incurajeaz-o pe Oana ca sa fie mai strong sa nu se mai lase dominata de altcineva.
Deea succes cu terenul ala, ca eu ma si vad la tine la pensiune in vizita ... tin pumni!
Angi de motanel (5.02.2006)
Giova spune:
Dana chiar ca e nasol...si nu cred ca le poti impiedica pe fetite sa fie prietene. doar sa astepti sa mai creasca si sa poate discerne oana ce e bine si ce e rau. deocamdata doar sa o ti sub observatie...
Canda alt bolnavior...of mai...dar iar a inceput sezonul? si insanatosire grabnica.
Cristina de ce-i mai pui lapte peste lapte? il faci prea concentrat, ei chiar nu are nevoie si in plus risti sa se constipe. sau pui o parte de dorna si 90 ml apa amestecate cu 3 masuri Junior?
Ana harnicuta ca de obicei. felicitari pt. succesul adormitului fara suzeta.
copilul a ajuns acasa ok, intreg. l-a adus la timp tati.
tuseste putin de ieri, am mers pe jos mult si a vorbit tot drumul. i-am dat preventiv nurofen si putin Ambroxol, sper sa nu se complice starea...vad ca e sezonul.
va las...fac ordine in cd/dvd-uri. noroc ca am copil cuminte, care se uita la desene.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Denisam spune:
Dana-imi pare rau de cele intamplate oanei- asa sa vb cu educatoarea-tin pumnii-pupici!
Irina si Ingrid-sanatate copiilor-va fi bine!
Cata-am pus pozele cu rochitzele,nusuntf.pompoase-una e sarafan-ceadeziuaei,cea rosie e pt craciun.
Merg sa cumpar inrgedientele de tort si VCR la Emma,ca s-a bulit cel de vreo 7ani,o sa iau unul si cu dvd,ca il punem in alta camera ca vrea sa vada d-rape "apada cu 7 ptici"si altele-asa zice ea pocit
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
monica70 spune:
Mama mia cat ati scris,nu mai retin mare lucru,decat ca Diana de Ingrid tot mai tuseste si se pare ca nu e singura Cate un la toti bolnaviorii.
CATA m-am distrat de Bia cu ...
DANA ce sa mai zic,nu stiu ce poti face,daca e asa cum zici,probabil Oana o "admira " pe fetita aia si e si mai greu atunci.Bafta!
Altceva nu mai retin acum,ca-s ko de oboseala si cu Diana in brate.dar la 19 vine mami si poate ma scapa un pic.
Faza: am tot desenat pe tabla aia de scris cerc,triunghi ,patrat si restul si la un moment dat vad ca ... pune mana pe ceasul ala de la tabla.Si ma pun sa rotesc aratatorul ala sau cum ii zice,ca imi scapa, si sa-i explic iar aiurea,ca la ora 1 papa,ca la 2 doarme,la 4 se scoala la 5 vine mami,la 7 vine buni,la 9 vine tati (care e plecat ) dupa care o las balta cu ea si vin la PC.Dupa un minut numai o aud: A NOUA VINE TATI ... si invartea acul ceasului singurul ramas,ca pe celalalt l-a rupt demult )
Alta faza (sper ca nu mancati): imi striga CACA ,eu zic fuga la baie si fug dupa ea: cand intru in baieeeee .... era cu o bucata de kk in mana,vreo 3 imprastiate pe jos (ca norocul ca erau compacte),alaturi pampersul intact si curat Chiar nu stiu cand l-a dat jos,ca intr-o secunda eram dupa ea!!! Si nici nu stiu daca a facut in pampers,(90%) sau pe jos ...
A venit mami,cred ca fug in pat
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">
"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga
T_Ioana spune:
Fetili, ce ma fac?
Am fost la farmacie si am cerut un sirop de tuse pentru spiridus si farmacista mi l-a recomandat cu mare caldura pe DrMom. Acasa am vazut ca e de la 3 ani si deja il desfacusem sa vad cum e la gust. Culmea e ca farmacista stie ca Razvan are 2 ani. Oare pot sa-i dau cantitate mai mica? Eu am luat o gurita si m-a desfundat. Ati mai dat careva la spiridusi Dr Mom sirop de tuse?
Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
"Nu plange ca s-a terminat,zambeste ca s-a petrecut !"
asteryaro spune:
Ioana, imi pare rau, nu stiu sa raspund.
As spune sa nu-i dai, totusi. Cumpara altceva, e mai sigur. E totusi un medicament... pupam tizul si pe mami a lui!!!
Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
maraki spune:
Ioana tin minte ca Mira a spus ca nu se dau medicamente la copii daca nu scrie in prospect ca sant pt. varsta lor. Poate intra ea si raspunde.
Vai cati copii bolnaviori Sanatate la toti
Ingrid eu m.as duce la urgenta in locul tau! Daca spui ca nu mananca fata nimic, macar se hidrateaza?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
maraki spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=110271
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
monica70 spune:
Am mai citit si eu articole de-astea si sunt de parere ca in general nu prea iese fum fara foc.Mai grav,am citit despre chestii si mai si, in cercetare si industria farmaceutica,ceva de genul cu descoperiri stiintifice de substante / medicamente ce ar fi eradicat o gramada de boli cronice,DAR tinute secrete sau oprit cercetarile ,pentru a se vinde in continuare tone medicamente care doar amelioreaza bolile respective. Probabil unii le cred fabulatii,paranoia,dar sa nu uitam ca in lumea de azi BANUL VORBESTE din pacate. Imi aminteste cumva de filmul ala INSIDER.
Asa si on topic,cere acu 10 minute Diana puzzle cu litere si spre stupefactia mea ... il face rapid (rapid = cca 3-4 minute nu 7 ca ieri )! Noroc ca am descoperit repede misterul: apare Ghita si zice ca Diana l-a facut de trei ori azi! Pai e chestie de antrenament atunci si in ritmul asta in trei zile va fi plictisita complet de el Cica i l-a dat el,ca nu stia ce sa ii dea,ca fata tot intreba de castel - pe care l-am ascuns eu ieri,drept pedeapsa ca numai tampenii facea ( i-am zis ca il dau la copii cuminti )
Acum i-am promis ca maine ii aduc inapoi castelul,desi azi iar a fost dezastru ecologic cu mami
Merg sa o culc.
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">
"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga
Giova spune:
Ioana si eu zic sa nu/i dai. cumpara altceva pt. varsta lui.
Noi am comandat pizza si cand am deschis usa sa vina soferul cu ea..ne-a intrat un pisic in casa.mama ce bucurie pe fata lui marco..el il chema in casa, eu il impingeam afara cu piciorul.
l-am rugat pe sofer sa-l duca jos, iar marco tot la usa a fost pe urma: miau-miau nenea!!! numai asta repeta.
ce fericit era sa-l fi lasat pe pisoi in casa...dar cine stie cum a intrat in bloc, pana la noi la etaj...o fi si plin de purici. era fain si era mic, dar e al strazii.
l-am lasat fara pampers si a facut pip[i de 3x pe el, la interval foarte scurt. el care face de obicei cam la o ora.
l-am filmat cum imi explica el cum se pun grizile lamelare, pun maine filmatul. acum vreau sa-l bag la somn.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)