Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (266)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANYMONY pai de ce sa dam cu rosii? Stii tu ce stii ... probabil

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

copilul meu doarme de mai bine de o ora. eu era sa adorm in cada .

Ioana nu cred sa pateasca ceva...acum il ti sub observatie, sa nu faca ceva alergie...Any e experta.
Any si noua ne trece cu picaturi Ambroxol. trebuie sa iau si sirop naturist, sa/l am in casa. dar eu tare incantata am fost de siropul pe care l-am facut, cu nuci, dafin,ceapa, zahar. si homeopata mi-a zis ca e foarte bun pt. gat.
Ingrid de ce nu incerci sa-i faci si tu siropul ala? poate scapa mai repede Diana si e 100% cu ingrediente la dispozitia fiecaruia.
Moni pai vezi...te trage de urechi Dia, ca nu ai pus sare cata trebuie in omleta.

Pe mine ma intreaba farmacista de fiecare data ce varsta are copilul, asta cand cumpar ceva dupa ureche.
eu ascult de sfaturile dr. numai cand imi convine. si eu ma feresc ca de de antibiotic.....cu toate ca a luat piticul de vreo 4 ori. oricum asta e un subiect foarte controversat si fiecare face cum crede ca e mai bine pt. copilul lui.

merg sa-i pregatesc lapticul.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Gio, ceaiul de ceapa e sfint pentru tuse. e el cam nasol la gust dar face minuni.
Ma duc si eu la somn, va pupic, ne mai auzim miine
SOMN USOR SI PUPICI LA COPII!
SANATATE LA BOLNAVIORI!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Dana iti multumesc de o suta de ori, esti o dulce, i-am dat deja paginile, pupici de la noi.
Ioana stai linistita ca o sa fie ok dupa 2 ml, pupici si o noapte linistita.
Any, ma bucur ca ai scris, chiar ma intreabam cum mai sunteti.
Alain doarme de la 10 ca era frant de oboseala, eu mamai uit la cateva episoade de "Sex and the city" si ma culc si eu, noapte buna tuturor.

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Noapte buna si de la mine ,am mai stat cat sa beau lapticul,am mai vizionat ceva dropuri ... sa il vedeti pe ANDREW a lui DANAST ce frumuseste de baietel!!!!
GIO l-am vazut si pe Marco arhitectul,mortaaal
SILVI vizionare placuta

Paa!

"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Neata fetele..
Ioana eu i-am dat Biei humex pentru tuse, cind avea 1 an jumate si parca pe ala scrie ca se da de la 2 ani sau chiar mai mult..si nu a avut nimik, din contra..a scapat mintenas de tuse...voi i-ati dat cantitate si mai mica decit cea recomandata pentru copiii de 3 ani, deci parerea mea e ca nu are ce sa pateasca rau..sanatate!
Denisa am vazut rochitele..ramin fanul celei negru cu alb de mai demult si cele din pozele din studio..f. faine!
Eu ieri am gatit cu Bia printre picioare si in poala cu umbrela deschisa tinuta de mine ca cica, ne "ploua"!Insista sa stam asa..abia am reusit sa termin mincarea...azi am grosul pentru maine, asa ca ma fac iar bucatareasa!A..mai mult insista sa ii dau ou de gaina ca are "suprize!" Credea ca sunt din alea Kinder..haha!
Moni, tare Diana cu la 9 vine tati!

Bia

Mergi la inceput

Eu p-aci cu italienii prin zona azi (noul administrator) ,asa ca daca nu raspund la mess azi,sorry dar e inchis.
mai bag nasul eu,sa vad ce si cum.
Ma gandesc la Diana de Ingrid,sper sa fie mai bine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

NEATA GAGICI si multa sanatate puilor bolnavi

GIOVA SORMEA STA IN CENTRU NU IN SUD , IN TOSCANA INTRE ROMA SI FIRENZE ....si chiar nu s pb acolo cu romanii cu toate ca s multi

ziua BIANCAI o fac....acasa , ac v am zis ca fata mea nu vrea in nici o parte ca cica sta putin asa ma astept sa mii aduca de la 12 si sa plece pe la 8 (asa au facut anul trecut)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Rochite superbe
www.verostyle.ro/product_info.php?cPath=7&products_id=74 br / " target="_blank"> de nunti sau botezuri
www.amazinggraciesshoppe.com/store/shop/item.asp?itemid=602" target="_blank"> de vreo petrecere simandicoasa

Bia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Ioana, si noua ne-a recomandat mai demult dr. Mom, nu e asa de stricta chestia asta cu 3 ani. Dar eu sunt mai stricta in alta privinta, daca vad ca e o tuse puternica, nu ma duc pe naturiste, prefer medicamentele, au mai multa substanta activa si duc mai repede la vindecare. Totul e sa gasesti si medicamentul potrivit..
Diana e ragusita, cel mai bun pediatru din Romania (alias sotzul) a decretat ca e doar o ultima faza spre vindecare, m-am uitat urat la el si a sters-o la servici.
Cel mai bine e ca nu mai tuseste.
Sa vedem cum mananca azi.
Maraki, pai numai ceai a baut ieri...cred ca s-a hidratat mai mult decat trebuia..
Irina, mersi de raspuns.
Moni, vaz ca Diana stie proverbul: repetitio mater studiorum...sper ca l-am spus corect .
Any,si eu sunt la fel cu antibioticele, n-as lua decat in ultima instanta, dar la copii nu mai sunt asa, mai ales dupa boala Dianei.
Cata, foarte frumoasa poezia, si a Ioanei e frumoasa, dar cred ca a ta se potriveste mai bine la spiridusi.
Fug la fetitza, revin.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput