Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (266)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ha ha alta faza.I-am zis sa ii spuna la buni multumesc sau mersi,sa invatam si noi formulele de politete si Diana ce credeti ca a zis??? Raspunsul,adica .... SA CLETI MALE! Noa' io una sigur n-am invatat-o formula "sa cresti mare" si sigur nici husbandu',asta e de la bunica-sa precis ...

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-bravo Dianei si sa foloseasca caruciorul dc il pastratzi.

Am depus frisca si ornat tortul pt Emma sa-l duca maine la gradi,ca peste 5h plec de acasa cu Alex- e la 45 demin spitalul+parcare,cam1h.Am facut si mincare de fasole ca maine gatesc grosul pt simbata seara cand o serbam pe emma-Andrea cu nasii ei si nasii lui Alex-mai mult nu pot( 5copii si 6-8 adultzi in total) si asa Dragos ma va ajuta putzin ca se ocupa de juma de porcluat de la ferma- carnatzi,transat,toba,etc- dar face friptura:))
Trebuie sa fac gentile pt mine si Alex, sa spal bucataria, sa fac ceva acte,unghiile-mi-asdori,plus Alex si Emma candoveni sa iidau papa- ce le mai gatitzi la spiridusii cei mari.
Lui Alex i-am dat piure de morcov si mar, papa dar nu sa tipe dupa mincare,doar e frate cu mofturoasa nr.1
V-am pupat ca sunt pe fuga.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

MARAKI la intrebarea cu pomul o sa il facem pe ascuns si o sa il vada in seara de Craciun.Probabil o trimitem sa doarma de amiaza la mami si pe cand se intoarce ,sa vada pomul si eventuals a apara si Mosul,acum vedem noi cum regizam,dar tare as vrea sa fac rost de un mos!

Acum e cu mami p-aci si e distractie.Tot ii zice lui mami UPLA BUNI! adica sa sufle cum i-a povestit ca o sa sufle in tort.Si sufla si ea cu un bot d-ala,sa vedeti moaca I-a zis mami "hai ca mai un pic si vine ziua ta" si Diana repede cu replica: A MUTZI ANI! SI MUTZI ANI ATIACA! (= traiasca)
Statea in carucior ,dadea din picior si zicea GOL MALCAT DIA .
Pe bune ca tot cuvinte de care habar nu aveam ca le stie, a zis azi ...
A vrut mami sa puna caruciorul in debara si Diana: NU CAPE COLO!
Sau alt exemplu ,mi-a zis mami ca au montat de la primarie la capatul blocului o masa de pim-pong si Diana cica ..... UNDE MINGIUCA MICA?

In schimb, e tot mai capoasa si face mici crize din orice,cand nu i se face pe plac .Azi chiar a izbucnit in plans aiurea,ca un bebelus, ca era ceaiul cald,de fapt doar sticla era mai calda,nu a avut deloc rabdare.
Gata a plecat mami,acum o iau eu in primire, sa vedem cu ce ne jucam ...
DENISA ma omori cu zile cate faci ,io abia imi misc de pe scaun

"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ce nenorociti la gradina zoo din Bucuresti! Au chinuit biata pantera si a murit de frica La antena1 este jaguar nu pantera neagra

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ma omoara cu zile marco. doamne ce rau a fost:a dat cu telecomanda in tv, a dat cu palma in ecranul de la laptop, a imprastiat toate cuburile...nu mai rezist.
acum plange ca l-am luat din baie, unde se spala pe dinti de 10 min.

Maraki chiar ca faci multa mancare, pt. cate zile? eu nu fac decat pt.2, maxim 3 zile.
Moni pai chiar ca luai multe jucarii de banii aia. mai ales ca Diana merge de mult pe jos...si puteati folosi primul carucior...chiar daca e mai greu....
Denisa mai lasa-le femeie!!!! nu te potolesti defel...pana clachezi odata...si atunci sa vezi. si sa le faci pe toate. sa-i treaca SM Emmei cat mai repede si sa nu ia si Alex.

cred ca ma duc sa-l bag la somn...poate oi avea si eu liniste...

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova si eu tot pe 2 maxim 3 zile fac mancare. Faza e ca arunc si multa De data asta o sa fac si fasole batuta, mama a spus ca trebuia sa pun cam 700 gr. fasole si eu am pus 1,5 kg Eu mi.am propus sa fiu putin indiferenta cand face Angelo ce vrea el, daca nu-l las e mai rau Sper sa nu ajungem si noi sa fim ca mamicile din emisiunea aia cu bona experta Nu stiu cum se numeste in Ro emisiunea, sant copii foarte rasfatati si neascultatori, parintii nu le mai dau de cap, etc.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

super nany, parca ii zice.
a adormit de 10 min. acum nu stiu de ce sa ma apuc...trebuie sa strang de prin casa si toate jucariile de la el din camera.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

In filmul ce l-am pus initial am ratat inceputul vad De fapt asta voiam sa va pun ,ia auziti cum ma tot striga MAMI MUNICA! Asta e de-acum de la culcare,de aia e bezna
http://www.dropshots.com/moni2#date/2007-11-29/22:26:27

Mergi la inceput

MARAKI pai cum naiba sa fiu indiferenta cand vrea mami sa o scoata la plimbare si nu se lasa imbracata,tzipa,da din picioare,fuge etc. ? La fel sa ii pun pampersul,macar de ar fi vara as lasa-o in si n-as baga-o in seama,dar acum mi-e sa nu raceasca.Are si mami o ora juma libera sa o scoata afara si tre sa alergi juma de ora dupa ea sa o convingi sa se imbrace.Cu mancarea sau alte cele, nici nu mai amintesc ce fitze are in ea ca sa nu mai vorbesc de ce texte ne baga ,cu "ii caca mami/buni/x,du-te a gunoi" plus ne mai si plesneste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Moni ..... e mortala DIa cu gunoiul .... hahahaha Las ca ii trece. Eu am observat ca daca are vre-o obsesie.. e mai usor sa o lasi sa se sature de ea... decat sa incerci sa te impotrivesti.

http://community.webshots.com/user/torturi

Mergi la inceput