Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (266)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Am dormit un pic cu Diana,pana s-a trezit si a inceput sa traga de mine si sa strige: COALA MAMI ! A BILOU,LUCLA!

Apropo de cadouri,a venit mami s-o scoata pe Diana si mi-a zis opera: cum au fost azi dupa marfa prin Selgros,s-a pus si i-a cumparat carucior nou Dianei Cand isi pune ceva in cap ... ca cica, toti copiii de varsta Dianei sunt dusi inca cu caruciorul,poftim explicatie pe ea

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara si de la noi,

La mine bineinteles ca s-au infiitat socrosenii la usa Fii-miu tot cu supa de rosii si branza traieste..tocmai a venit Giorgos de la magazin si a vorbit cu maica.sa sa imi aduca ea fasole uscata Pai ce sa fac frate cu 500 gr.??? Vreau sa fac ciorba de fasole cu carnaciori ca mi.a facut pofta Acina Moama ce barbat am cu mine vb una si cu maica.sa alta ( fara sa stiu )

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Am uitat,ce ziceti de-asta? Cica-s cu baterii masinutele !
http://www.ultramall.ro/jucarii/piste-formula-1/circuit-autostrada-cu-masini-PIC140070--c274--p11115.html

"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Maraki pai cata ciorba faci? si eu am luat un kg, ca numai asa vindea in piata, dar am folosit putine boabe pt. ciorba. nici 500 gr nu am folosit.
Moni pai s=au stricat celelalte carucioare? asta e cadoul de Craciun?
Ana lasa ca si mama m-a sunat, ca a facut tata ciubbuc si a trimis-o sa-i cumpere tren la copil de mos Nicolae. i-am zis sa se opreasca ca cine stie ce prostie de 2 lei lua, care il strica rapid si nici nu-i place. el il vrea pe Thomas, si sunt convinsa ca in Alba nu este.mai bine imi da banii si il cumpar eu din partea lor.

noi am mancat niste paste cu dovlecel si usturoi. Suntem singurei, tati a iesit la cina cu fostul lui sef din Italia si cativa fosti colegi italieni. trebuiau sa vina la noi acasa, dar daca a venit si capo, atunci au ales restaurantul.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Nu s-a stricat nici un carucior,doar ca pe cel mare nu l-am mai folosit de la Pasti de cand a primit tricicleta,e dus la socru-meu.Ala l-a avut de la nastere,era mai masiv asa.Deci de atunci a folosit tot tricicleta sau celalat mic si usor tip umbrela (in care acum e prea inghesuita cu echipament de iarna) ,dar rar si cu ala, ca Diana umbla demuuuult pe jos. Eu am refuzat sa mai iau altul,chiar din cauza asta,plus ca ingheata stand in el.Si acum poftim.Si nu e cadou de sarbatori,l-a luat asa aiurea,ca si-a pus ea in cap demult ... mama cate jucarii faine ii luam de banii aia
Hai ca au venit,merg sa il vad ...

Mergi la inceput

Giova pai am oala de 10 litri Bine zice al meu sot " faci o gramada si iar nu se mananca "
Intrebare-ntrebatoare: voi cum faceti pomul? Cu copiii de fatza? Eu cand eram mica, stiam ca vine Mos Gerila si-l face cand dormim Ne trezeam dimineata si il gaseam gata facut cu cadouri si dulciuri. Socrosenia spune sa vina Angelo la ei sa.l faca impreuna....voi ce varianta aveti?

Irina asa este, depinde de copil daca este atras de puzzle Al meu scoate piesele dupa ce-l fac eu( e imagine asamblata ) Ala de la Moni este simplu ca sant aceleasi imagini ca si bucatile. Asta nu pot sa-l numesc puzzle.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Acum cinstit vorbind, e tare Diana ca l.a facut!

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Ha ha ... acum nu se mai da jos din carucior,se preface ca e "bobo mic" si se face ca doarme in el.Cica CHIDE BECU E incantata de el,ca tot se urcase in caruciorul unui vecin bebe si nu se mai dadea jos.Caruciorul e tot din ala sport ce se inchide,e simplu,are si sacosa de bagaje ce se transforma in umbrela.Hai ca va pun o poza.
Alta faza,cica i-a intrebat acum seara pe ai mei CE FACETI VOI?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello,
Sanatate multa la totzi bolnaviorii-aveam si noi 2sapt de cand eram si noi sanatosi,DAR de aseara are SN Emma-sper sa nu ia si Alex ca urmeaza pe5dec vaccinul de meningita.Eok,doar mofturoasa si cu fitze la nani-dar totsingura o las-lanoi se da jos din pat,dar va ceda.
Irina-vb despre card-uri,scrie-mi!
Moni-puzzle dupa imagini sunt de la 25piese la 200-300,si costa de la 2-3cad la max. 15cad.Vrei?
Sunt obo la maxim si in pregatiri,revin.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

DENISA stai calma ca am vazut cuburi-puzzle cu 6 bucati la Metro,cam scumpe ele (pentru mine) ca-s Clementoni,cam dublu ca unul cu 20 piese cum v-am aratat azi pe net.Vad eu ce mai depistez.

Na avem distractie Tot se urca si coboara din carucior si daca a comentat mami, i-a zis DU-TE BUNI A TITI! E o obraznicatura Tot e bine ca a trimis-o la taica-meu,deci acasa la ea si nu la gunoi

Le-am pus acum un montaj cu Diana de cand era mica si Diana cica : ATA IO MI-S!!! Vad ca incepe sa foloseasca tot mai des pronumele

MARAKI da,e grozava ca a facut puzzle ala, dar mai rentabil mi-ar fi sa-si faca treburile... la olitza Nu pricep de ce ii e asa de greu sa zica,doar bate din gura la greu Ieri mi-a zis totusi de doua ori caca si chiar a si facut ceva gomboti p-acolo la olitza,dar odata s-a kk-rit imprastiat in pampers

Mergi la inceput