Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (266)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai, eu o mai corectez.Azi cand ne uitam pe yotube la filmulete si nu reuseam sa pun altul atat de repede pe cum voia madmoiselle, repede striga "ii caca ata" si i-am spus ca se zice "nu imi place asta,vreau altul" si a repetat dupa mine.Problema e ca e colerica rau si fara rabdare si cand e furioasa striga tot formulele prescurtate standard: caca/gunoi

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga

Mergi la inceput

GIO ai terminat de strans jucariile? Hai ca eu de-astea am scapat
Diana le strange pe toate si le pune la loc:cuburile si vesela,creionele,papusile le pune la nani pe pe o noptiera,piticii la fel dar in castel etc.
Ea e si prea tipicara chiar ma enerveaza.De exemplu scoate din sertar punga cu vasele,le rastoarna in pat,ia punga si o pune la loc in sertar.Azi - bonus - a vazut telul rupt,s-a dus iar la sertar a scos punga,a pus telul rupt in ea si a pus punga in sertar,abia dupa aia s-a intors sa se joace cu vasele Ziceti voi daca nu e exagerata!!!! Evident cand a terminat cu vasele,le-a strans si pus la loc.
Aaaa si cu Bau si hora de seara.Cum v-am zis am scapat ca nu tre sa mi-l mai pun in cap,e ok si pe umar.Dar daca l-am pus la inceput pe umarul drept acolo trebuie sa stea Daca l-am pus pe umarul stang azi, nu era bine .Si daca nu las cum vrea ea se enerveaza si nu se lasa pana nu faci cum vrea ea
Eu am citit parca ceva ca au fixuri,ca pe la 3 ani parca, cand le spui povesti ei te corecteaza daca spui in alta zi altceva,daca schimbi fie si un cuvant...

"De multe ori privind īn sufletul tau ti se pare ca stai īn fata unei case cu obloanele trase si cu usile īnchise. O māna necunoscuta a scris pe o hārtie, īn colt, la poarta: Plecat fara adresa." - Octavian Goga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am terminat de mult Moni, dar intre timp a venit Clau si am stat de povesti. eu am baut o doza de 0,5 de bere si sunt cam pe alta planeta. am inceput-o inainte sa vina Clau, am zis ca bea si el...dar nu a vrut...asa ca am terminat-o singura.
Fain ca Dia strange tot, lasa ca nu va mai fi asa de tipicara...cand va creste. dar tot mai bine asa decat Marco, care imprastrie si pleaca. o singura data a strans jucariile cu vara-mea.

Oare va mai bea laptic piticul? a mancat la ora 21.30 2 feli de paine cu unt, asta dupa ce si-a mancat pastele si 100 gr danonino.
eu incerc...caci l-am pregatit...daca nu...poate il papa pisicul dimineata, daca o mai aparea pe aici.
gata, la cu mine, ca-mi pica capul pe tastatura.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Moni, nici eu nu prea mai ies din ordinul Dariei. Mai nou ma inchide in cort, si nu ma lasa sa ies afara. Si pleaca din camera, imi zice pa...si ma pandeste. Daca ma aude ca ies din cort ... vine repede, si ma inchide la loc Dar facem asta de 2-3 ori .. si gata. O dam la invoiala

Diana e fenomenala cu ordinea. La mine e un dezastru total. In unele zile nici nu am pe unde calca pe jos. Creioane, jucarii, plastilina ... Eu zic sa te gandesti mai bine ce iti doresti

http://community.webshots.com/user/torturi

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Vai ce urat ploua p-aci,asa marunt si tare
S-a trezit Diana azi direct cu CAZESTE LAPTE TATI! - ce chestie,de obicei zicea ADA LAPTE! ,asa ca vad ca si cu asta a progresat de cand nu s-a mai trezit dimineata in prezenta mea (peste saptamana sunt la birou si in ultimele 3 WE a dormit la mami ....)
DEEA hai ca-i buna asta cu cortul ,sper ca nu rad de tine si ma trezesc si io in situatie dupa ce i-l aduce mosul pe al ei.Cu ordinea eu am incurajat-o sa le stranga seara,nu ma supar ca e ordonata.Doar ca eu daca as scoate jucariile din cutie/punga sa ma joc cu ele,nu ma iau si fug inapoi cu ambalajul pana in dormitor sa il pun in sertar la loc si abia apoi sa vin sa ma joc ... Si i-am zis si eu si Ghita sa il lase acolo,dar n-ai cu cine.

Azi am zi scurta ,dar vreau sa ma apuc de pontaje.Inainte trebuie sa fac o scrisoare de la Mos Craciun pentru baietelul de 4 ani al femeii de serviciu,ca i-am promis ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Hai La multi ani tuturor Andreelor, Andreilor si Andrelor Sa ne traiasca o mie de ani...Si Bia mea la fel
Ieri a fost o zi de gatit horor...m-am apucat la 3:30 si pina la 10 nu am stat, in conditiile in care peste 1 ora nu am avut curent deloc si am prajit snitele la luminare, cu Bia in brate care a fost super ciufuta si nu vroia deloc la Dan!
Azi am condus super naspa...super naspa...mi-a mai murit si morotul pe Fintini, si abia am reusit sa plec..ca a murit bietul de 2 ori, una dupa alta!
Am si treaba la serviciu si am si o onomastica acasa, apoi trebuie sa fug sa gatesc restul de mincaruri..
Silvi ai dreptate..si macar am inteles ca ii trimite prin mama un cadou frumos Biei, dar tare as fi vrut sa o vad mai apropiata..acum cit e Bia mica, ca daca nu se leaga ceva intre ele acum, mi-e greu ca mai tirziu o sa se lege ceva!
Mai cu puzzleurile nu stiu ce sa zic..Bia nu are nici unul..dar as vrea sa ii iau unul ca al Dianei, daca as gasi, pentru inceput!
Giova mie imi place mult cum e poezia cu iconuri si ma bucur ca a placut fetelor..nu ama avut eu timp, ca faceam poate si mai draguta, aia am facut-o in 2 minute..la liceu, plingeau profele la poeziile mele..pacat ca nu am mai pastrat nici una..deh, fraiera!

Bia

Mergi la inceput

Pai azi e Sf.Andrei??? Nu stiu de ce credeam ca sambata ... si azi imi propusesem si sa pun la spalat
DECI LA MULTI ANI Andreelor si Andreilor SI DISTRACTIE PLACUTA PE LA CHEFURI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

eu sunt cu puiul meu pe care l am luat de asearasi ascultam cleopatra ,parca avem ritual

sunt cam necajita.....pe TIMOTEI nu l au acceptat ca cica ....nu i asa senzatioanl , au ales un copil care vrea sa ajunga mare instrumentist DOAMNE AJUTA.....cate speranta isi facuse TIMOTEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Andreii si Andreele, sa traiti cu numele! Sa primiti cadouri frumoase si sa va distrati bine pe la petreceri!

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput