Ai nostri, ca brazii! Cap. 55
Raspunsuri - Pagina 9
Lali spune:
Am fost si noi aseara sa vedem bradul si a fost tare dragut ! ne-am plimbat cu Dragos in jurul lui, am facut poze, am dansat, ba chiar Dragos ne-a cantat incetisor "O Tannenbaum ", apoi am mers spre casa pe Magheru, care deasemenea e foarte frumos decorat, Dragos zicea "mama, luminitele acelea albastre cad pe masini ? unde se duc ?"
Simona, asta e telepatie, in week-end m-am gandit la tine si ma intrebam daca ai acelasi nr. de telefon...
Liviana, anul trecut circula aceeasi poveste despre mandarine, ca ar fi injectate... of, ce sa mai papam ca sa fie OK ??? Oricum eu m-am reprofilat pe portocalele acelea mici, care nu arata foarte bine dar sunt dulci, ma gandeam ca cele mari "de expozitie" pot fi injectate sau mai stiu eu cu ce substante date...
La noi Mos Nicolae va aduce un joc puzzle, o locomotiva de metal care ne lipsea de la colectie si niste dulciuri, fructe, deci nu ceva iesit din comun.
In schimb am fost la cumparaturi pentru Mos Craciun si ziua piticului si am gasit o tablita de scris magnetica care se face si masuta tare draguta, are si o lampita unde se pun diverse forme si se poiecteaza apoi pe hartia de desen. Vrem sa trecem la ceva mai serios, ca de masinute si locomotive m-am saturat... eu, ca Dragos chiar deloc !
Lali si Dragos (27 decembrie 2004)
"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza
crinuta spune:
Lali, de unde ai luat tablita? A fost scumpa? Si eu vreau pentru Rayan...
Simona, iar ai disparut?
Eu ma gandeam sa ne intalnim eventual luni la Mall, sa strangem banii, sa bem o bere ceva. E ok? Miercuri nu pot ca am dentist.
Cine nu poate veni, poate se intalneste cu una dintre noi si ii da banii.
pupici
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
monalac spune:
buna!de ieri am inceput serviciul...e cam greu,pt ca stau la 4 si tot tb sa urc si sa cobor scari si acasa si la scoala,dar sper ca macar pana la vacanta sa ma duc.cris e bine,doar ca de la un tp nu prea mai mananca..ia cateva linguri si imi spune ca s a saturat...cred ca o sa merg sa i fac analizele,mai ales ca ne a venit cuponul acela..
CRINUTA,OSTEOCARE E SPECIAL PT COPII?SE GASESTE LA FARMACII?CAT COSTA?
LIVIANA,eu i am luat lui cris pe shaggy cu scooby,ca e innebunit dupa desene.adica i am luat personajele.i am luat si o masina de spalat de jucarie in care se poate puna apa si se poate baga un ciorapel care se spala,o vazuse cris mai demult si si o dorea...si i am mai luat o pusca cu casca de neamt,pt ca lui ii place sa se joace cu tati cu pustile,tati se ascunde si cris il cauta si cand se gasesc,se impusca reciproc...insa cadourile i le am dat deja,pt ca l am lasat ieri cu bunica mea cand am plecat la serviciu si a plans sfasietor si mi s a rupt sufletul...asa ca am vrut sa l mai imbunez putin...de mos nicolae as vrea sa i iau altceva,neaparat o carticica si mai vedem noi ce...iar de mos craciun,nu stiu,poate role,ca el isi doreste mult..credeti ca e prea mic pt role?el sta bine cu motricitatea,pe tricicleta a invatat sa mearga la 2 ani...bine,el imi cere skateboard,dar...
eu ma simt bine,astept cu infrigurare eco de morfologie fetala de pe 12 dec.
11+
Mami de Cris
Poze Cris
crinuta spune:
Monalac, Osteocare este atat pentru copii cat si pentru adulti.Sunt trecute dozele pe varste. La varsta lui Rayan se dau 3 lingurite pe zi. Eu ii dau cam doua.
Este cel mai bun, crede-ma, am vazut cum i-a indreptat picioarele lui Rayan in cateva luni.
Eu de atunci nici nu mai vreau sa vad alt tip de Ca.
Are si vit D, si Zinc si Magneziu, deci nu ai nevoie de Vigantol.
Oricum, eu nu ii mai dau Vigantol de peste 1 an, de fapt de mult mai mult, deoarece de cand i-am dat Osteocare in Saudi am oprit Vigantolul, Osteocare avand deja vit D.
Crinuta si Rayan
Lali spune:
Crinuta, eu am luat tablita de la Cora cu 314 RON la care am mai primit 15% reducere (deci a fost cam 267 RON), adica un cupon care se va cheltui tot la Cora pe orice altceva. Poti sa o vezi la adresa (stergi tu spatiile : http://www. t o y z .ro/mobilier-interactiv/molto/masuta-multifunctionala-cu-proiector/
Luni la Mall Vitan ? La ce ora ?
lbelciug spune:
Eu nu pot veni la mall. Tati pleaca in delegatie si raman singura cu copiii.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
***Diverse utile pt bebici***
crinuta spune:
Pe la 18:00, 18:30.
Crinuta si Rayan
PatriciaArdeleanu spune:
s-a stabilit cind ne vedem la Mall? eu nu pot martea si joia decit dupa ora 19, asa ca mai bine in alta zi.
Patricia, mama de fetita - Rebecca
crinuta spune:
Eu pot doar luni sau joi, ma refer la saptamana viitoare. Vreti in weekend?
Crinuta si Rayan
Lali spune:
Voi veniti cu cupii la Mall, ca pe mine ma tenteaza fara ... cred ca e si una bucata sot acasa atunci, asa ca pot sa evadez