Ai nostri, ca brazii! Cap. 55
Raspunsuri - Pagina 8
bubu05 spune:
Am ajuns si noi acasa, am fost la dr la control, Vlad e bine, nu mai tuseste deloc, am terminat si antibioticul, Slava Domnului! I-am luat ursuleti cu echinaceea si incercam si de-astia o luna, apoi pauza inca o luna. Am vazut si luminitele din oras, la bradul de la Unirea nu am ajuns ca era prea aglomerat, am fost la Mc la Romana, i-am luat lui Vlad un robotel la Happy Meal si a venit si Stefan Banica acolo sa dea autografe...dragut...
Fetelor, pai si eu zic sa ne vedem la un Mall sa strangem banutii, ce ziceti?
Oana 19+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
simonadinca spune:
Am tot cautat rubrica decembrie-ianuarie dar la un moment dat am descoperit un tit. interesant, un nume apropiat. Poate ca se apropie zilele de nastere ale micutilor si acesta ar fi un bun motiv pentru care mi s-a facut dor de voi...
pupici
Norica si Simona
bebe ioana-eleonora + simona
ana maria spune:
Shobo eu am avut Brevi Grillo si nu am fost multumita, era intradevar foarte usor dar s-a rupt dupa mai putin de 1 an. Mie nu mi se pare prea potrivit pt nou nascut, mai ales ca va veni pe lume iarna.
Simona bine ai revenit!!!
adita spune:
ehei, Simona, de mult nu te-am mai auzit. ce mai faceti?
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
crinuta spune:
quote:
Originally posted by ana maria
Shobo eu am avut Brevi Grillo si nu am fost multumita, era intradevar foarte usor dar s-a rupt dupa mai putin de 1 an. Mie nu mi se pare prea potrivit pt nou nascut, mai ales ca va veni pe lume iarna.
Ana Maria si Didi (Victor Stefan) (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Pe mine m-a tinut foarte bine. Nu am avut nici o problema cu el. L-am vandut de cateva luni bune.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
crinuta spune:
quote:
Originally posted by simonadinca
Am tot cautat rubrica decembrie-ianuarie dar la un moment dat am descoperit un tit. interesant, un nume apropiat. Poate ca se apropie zilele de nastere ale micutilor si acesta ar fi un bun motiv pentru care mi s-a facut dor de voi...
pupici
Norica si Simona
bebe ioana-eleonora + simona
pai si noua ne e dor de tine, Am crezut ca ne-ai uitat :(
Crinuta si Rayan
ana maria spune:
quote:
Originally posted by crinutaquote:
Pe mine m-a tinut foarte bine. Nu am avut nici o problema cu el. L-am vandut de cateva luni bune.
Crinuta si Rayan
Mie mi s-a rupt manerul pur si simplu in tmp ce urcam niste scari... si nici mare greutate nu aveam in el. Poate avea exemplarul acela un defect.
crinuta spune:
quote:
Originally posted by ana mariaquote:
Originally posted by crinutaquote:
Crinuta si Rayan
Mie mi s-a rupt manerul pur si simplu in tmp ce urcam niste scari... si nici mare greutate nu aveam in el. Poate avea exemplarul acela un defect.
Da, cine stie. Pe de alta parte ai dreptate, pentru iarna ar merge altceva, dar ce? Doar landou, altceva bun nu vad.
Crinuta si Rayan
ana maria spune:
Crinuta eu am avut pentru prima perioada un carucior de la Chicco 6wd super misto, l-am dat la cineva cadou dupa 1 an de folosire intensa a mea si il utilizeaza cu succes si persoana respectiva. Era foarte bun pt iarna, desi nu era chiar landou, se transforma si in scaunel si se putea monta si scoica deasupra. De ce nu l-am mai folosit? M-am mutat intr-un bloc de 4 etaje si trebuia sa-l car pe scari si era cam greu. Doar in iarna in cand avea copilul 1 an am renuntat cateva luni la brevi si am revenit la Chicco pt ca ii oferea o protectie super copilului (ii trageam o prelata peste picioare iar deasupra avea un coviltir mare care aproape il acoperea).
lbelciug spune:
Buna fetele!
Bubu, ma bucur mult ca Vladut e ok si ca v-ati distrat la Mc.
Simona, bine ai revenit. Ce mai face Nora?
Shobo, cum se mai simte Codrin? Ai intrat in prenatala? Sanatate multa puiului! Caruciorul de la Codrin nu-l mai ai? Eu l-am folosit cu succes si la Bogdanel si inca e f bun. Al nostru e Hauck. Acum deja il folosim pe cel sport.
Fetele, ce aduce Mos Nicolae la copiii vostri anul acesta? Eu am decis sa vina numai cu dulciuri si fructe asa cum de altfel zice si traditia. Ii voi face lui M ceva de casa (probabil o ciocolata si un salam de biscuiti) si desigur ii voi lua fructe. Apropo, pediatra m-a sfatuit sa nu cumparam portocale deoarece sunt injectate cu nu stiu ce minuni chimice. Mai degraba e indicat sa consumam mandarine! Bananele iarasi sunt de evitat, la grupul cu bebei niste puiutzi au facut alergii de la ele.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
***Diverse utile pt bebici***