Ai nostri, ca brazii! Cap. 55
Raspunsuri - Pagina 10
crinuta spune:
quote:
Originally posted by Lali
Voi veniti cu cupii la Mall, ca pe mine ma tenteaza fara ... cred ca e si una bucata sot acasa atunci, asa ca pot sa evadez
Lali si Dragos (27 decembrie 2004)
"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza
Fara, doar cine nu poate altfel vine cu, desi, ati vazut si voi ca nu va puteti relaxa daca venii cu ei...
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
PatriciaArdeleanu spune:
eu as prefera in weekend.
eu vin cu rebecca doar daca vine si tati cu noi, pe ei ii trimit la bile si eu stau si beau
daca nu, ii las acasa.
Patricia, mama de fetita - Rebecca
Shobo spune:
Codrin e bine acum, multumim. mai avem 2 zile de antibiotic si gata iesim si afara. de regim am scapat si papam ff bine, chiar si carne vad ca papa bine. deja cred ca depune, sa recuperam cele 7-8 sute de gr slabite din cauza regimului alimentar.
cu burtica mea e ok, maine fac si eu analizele de trim III si voi merge apoi la tutunaru la control, sper ca bb sa fie ok ca vad ca misca destul :). nu ma slabeste aici la birou, o fi de la computer??
inca nu sunt in prenatal, as vrea sa vin pana la final dc ma tin picioarele si trupul in genere... am inceput sa mai am contractii nedureroase, se intareste burta, dar mai iau nospa.
carutul de bb de la C nu ne-a placut ca era ff greu si nu avea roti pivotante pe fata si l-am vandut de ceva timp bun.
Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in sapt 30
lbelciug spune:
Fetelooooor, mi-am amintit de copilarie and I feel soooo good!
Ziceam ca anul acesta Mos Nicolae va veni la Matei cu dulciuri de casa si fructe, asa ca de azi m-am apucat de treaba. Am rascolit in caietul cu retete de la mama mea si am facut salam de biscuiti, respectiv Ciocolata de casa. Ehheeee, ce buna mai era ciocolata asta pe vremea lui Ceausescu si ce bucurie pe mine cand gasea mama lapte praf ca sa mi-o faca! Oare copiii nostri vor aprecia vreodata faptul ca primesc atatea in zilele noastre? Eu cred ca le luam prea multe, zau.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
***Diverse utile pt bebici***
ana maria spune:
Liviana subscriu si eu la austeritatea cadourilor. Si la noi e inflatie de jucarii si in general e exagerat de alintat nici macar nu mai apreciaza cadourile. Iar sambata viitoare e si ziua lui cand probabil ca va primi o multime de daruri. Probabil ca noi ii vom lua ceva simbolic. Si eu imi amintesc de ciocolata de acasa si in general de vremurile sararce de dinainte, cand ne bucuram pt lucruri marunte.
adita spune:
Crinuta, la mall vitan? daca da, e perfect, as putea ajunge si eu
Liviana, dar intre retetele alea din caietul mamei, nu ai si turta dulce?as vrea sa le fac omuleti de turta dulce si nu stiu cum
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
lbelciug spune:
Adita, mie nu-mi place turta dulce si de aceea nu am reteta. Am gasit insa una pe net www.eva.ro/gastronomie/articol106-2.html" target="_blank">aici.
Fetele, ati vazut ca dr Radoi de la Municipal e suspendat 6 luni? Saracul, eu zic ca a fost o victima. Pacienta era monitorizata de Badiu dar acesta fiind in CO cand sa nasca, a preluat-o o dr-ta rezident de la Municipal iar asistentele nu l-au anuntat pe Radoi care era de garda de starea ei...
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
***Diverse utile pt bebici***
crinuta spune:
Eu sunt ultra revoltata de ce tot ce fac medicii si asistentele, deci daca as decide eu, nu ma intrebati ce masuri as lua eu, asa cum,as lua si pentru soferii bucuresteni.
Vorbim de vieti omenesti. Nu le pot gasi nici o scuza.
Vorbesc in special despre cazul de la Giulesti! Suspendarea ar fi ceamai blanda pedeapsa. Iar pe acele..... asa zise asistente, le-as concedia in masa, sa nu mai trateze bolnavii ca animalele. Ceva trebuie facut si nu se face nimic!
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
quote:
Originally posted by adita
Crinuta, la mall vitan? daca da, e perfect, as putea ajunge si eu
Liviana, dar intre retetele alea din caietul mamei, nu ai si turta dulce?as vrea sa le fac omuleti de turta dulce si nu stiu cum
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
Da Adita, despre Mall Vitan vorbesc.
Stiu ca si Erica este aproape, deci sper sa ne intalnim cat mai multe.
pupici
Crinuta si Rayan
ana maria spune:
quote:
Originally posted by crinuta
Eu sunt ultra revoltata de ce tot ce fac medicii si asistentele, deci daca as decide eu, nu ma intrebati ce masuri as lua eu, asa cum,as lua si pentru soferii bucuresteni.
Vorbim de vieti omenesti. Nu le pot gasi nici o scuza.
Vorbesc in special despre cazul de la Giulesti! Suspendarea ar fi ceamai blanda pedeapsa. Iar pe acele..... asa zise asistente, le-as concedia in masa, sa nu mai trateze bolnavii ca animalele. Ceva trebuie facut si nu se face nimic!
Crinuta si Rayan
La ce caz de la Giulesti te referi?