Ai nostri, ca brazii! Cap. 55
Raspunsuri - Pagina 11
crinuta spune:
Vezi ca e un subiect la Generale. Daca nu il gasesti iti dau link-ul.
La radio s-a mediatizat mult.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
tomasa spune:
Crinuta, Shobo, eu il am pe Tudor racit destul de rau. Cred cade la Kidex i se trage. La ce simptome sa ma ingrijorez? Cum s-a manifestat la voi faza cu pneumonia? Tuseau?
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
tomasa spune:
La papanashi e o mamica in burta careia a fost uitat un camp operator in timpul operatiei de cezariana. A fost nevoie sa o opereze din nou dupa cateva zile, facuse peritonita. A nascut la Giulesti cu Cezara Bucur. Asa ca...no comment!
tomasa spune:
Crinuta, eu tabla magnetica nu stiu ce este dar voiam sa-ti spun ca Tudor are o tabla de la Ikea super draguta. E mare, din lemn de pin si pe o parte e tabla de scris cu creta, ca cele de la scoala, iar pe partea cealalta se poate scrie cu markerul, are si o tavita unde sa pui carioci si crete. Se poate adapta si pt. pictat cu acuarele, ii pui coli speciale. Am datpe ea 700 mii, super investitie mi s-a parut mai ales ca e mare si frumoasa iar el e pasionat de desen. Scuze ca scriu asa dar am tastatura defecta, am varsat cafea pe ea.
tomasa spune:
Am fost si noi la brad dar nu pe 1 decembrie,cand imi imaginez cat de aglomerat o fi fost. Am fost aseara si a fost ok. Apoi am mers cumasina pana in Romana si ne-am bucurat de luminitele de Craciun si de strada impodobita. Cred ca lui Tudor i-a placut desi la cat e de racit...
ana maria spune:
Crinuta am citit si nu pot sa cred ca e posibil asa ceva!!! Eu ma gandesc mereu ce noroc am avut ca totul s-a terminat cu bine!!
crinuta spune:
Draga Tomasa,
ma bucur ca mai scrii din cand in cand.
Pe mine m-a ingrijorat febra mica la Rayan, febra care nu trecea dupa 2 saptamani, chit ca, avea zile cand nu avea deloc febra.
Cand spun mica ma refer la 37,7-38.
De tusit tusea rar, o data la 24 de ore, ceva de genul asta, hai maximum de 2-3 ori, deci nesemnificativ.
Oricum, el avand secretii nazale, tusea lui era productiva, dar nu reusea sa expectoreze,asa ca nu m-am ingrijorat prea mult din cauza tusei. Febra m-a pus pe mine me ganduri.
Dupa 2-3 saptamani de febra mica, si stare generala perfecta, dintr-o data a facut febra mare, care nu scadea cu nimic. Realmente ne-am luptat cu febra cam 4 zile.
In ceea ce priveste tablita, eu caut ceva mai simplu, mai ieftin, deoarece are deja masuta cu bancuta ( ca la scoala, de plastic, arata superb), deci o tabla simpla, nu multi-functionala, m-ar multumi.
70 ROn as da pe o tabla, dar milioane nu, nu merita, parerea mea.
Oricum, el e atat de incantat de masuta, incat mai toata ziua sta si coloreaza, deseneaza, ce mai, e fascinat.
La gradi nu il ducem pana in ianuarie. Vreau eu sa ma asigur ca a stat suficient acasa dupa pneumonia aia.
Ce fac puii tai?
pupici
Crinuta si Rayan
crinuta spune:
quote:
Originally posted by ana maria
Crinuta am citit si nu pot sa cred ca e posibil asa ceva!!! Eu ma gandesc mereu ce noroc am avut ca totul s-a terminat cu bine!!
Ana Maria si Didi (Victor Stefan) (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
Din nefericire este posibil asa ceva.....
Crinuta si Rayan
Witchie spune:
Am citit si eu ce s-a intamplat la giulesti. E incredibil. Despre Radoi ce sa va spun, eu am nascut cu el si n-am avut nimic de reprosat... Nu e genul de om care sa lase pacientele sa-i moara in garda sau sa puna viata bebelusului in pericol. Imi pare sincer rau pentru el, pe mine m-a castigat tocmai prin faptul ca a stiut tot timpul cine sunt, ce probleme am, cum sa ma linisteasca. Regret ca e in situatia asta.
crinuta spune:
quote:
Originally posted by tomasa
La papanashi e o mamica in burta careia a fost uitat un camp operator in timpul operatiei de cezariana. A fost nevoie sa o opereze din nou dupa cateva zile, facuse peritonita. A nascut la Giulesti cu Cezara Bucur. Asa ca...no comment!
Asta imi aminteste de cezariana mea, la care, eu treaza fiind, il auzeam pe Nayel cum numara chestiile alea, si o stresa si pe asistenta sefa cu asta. Erau vadit preocupati sa iasa numarul, n-o sa uit niciodata cat a insistat el pe chestia asta.
Oricum, la Cf 2, cel putin cand am nascut eu, tot personalul se purta foarte frumos. Nu exista sa se rasteasca cineva la tine.
Crinuta si Rayan