Pneumonii repetate

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns serban spune:

Buna, mamici!

Noi avem o problema cu tusea de 2 luni complicata cu bronsita si otita seroasa. Totusi, nu face febra, a durut-o urechea de vreo 2 ori, in rest stare buna, drept pentru care doctorul nu ne-a dat tratament cu antibiotice.Ii pun doar in urechiusa otocalm cand o doare.
Va rog sa imi spuneti daca vi se pare normal sa lase sa treaca de la sine otita si bronsita, doar cu siropele de tuse? Din cate am tot citit pe net, se recomanda antibiotic. In plus, tusea inca nu a disparut, persista mai ales noaptea.

Multumesc mult,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

quote:
Originally posted by serban

Buna, mamici!

Noi avem o problema cu tusea de 2 luni complicata cu bronsita si otita seroasa. Totusi, nu face febra, a durut-o urechea de vreo 2 ori, in rest stare buna, drept pentru care doctorul nu ne-a dat tratament cu antibiotice.Ii pun doar in urechiusa otocalm cand o doare.
Va rog sa imi spuneti daca vi se pare normal sa lase sa treaca de la sine otita si bronsita, doar cu siropele de tuse? Din cate am tot citit pe net, se recomanda antibiotic. In plus, tusea inca nu a disparut, persista mai ales noaptea.

Multumesc mult,
Roxana

Mie dupa cum vezi mi-a recomandat antibiotic, desi tuseste sa zic de vreo 10 zile, timp in care am incercat diverse siropele naturiste. Totusi 2 luni de tuse mi se pare cam mult. Cati ani are fetita?

Sanatate multa!

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Buna,

Multumesc mult, Ellej.

Ingrid are trei ani si doua luni, nu prea a fost bolnava pana acuma, dar tusea asta ne-a pus capac(plus complicatiile).
Eu una am fost periodic al consultatii, am urmat intocmai tratamentul doctorului, dar pentru nu stiu ce motive nu a reactionat asha cum a trebuit. Analize am facut, au iesit toate bune(exudat, sange, alergii, imunitate),dar zau nu mai stiu unde sa ma duc, la ce doctor sa mai cer parerea. E prima data cand ma gandesc ca totusi ar fi trebuit sa ia antibiotic, desi de obicei sunt contra.
Nu vreau sa ne prinda sarbtorile asha si nici la gradinitza nu am mai fost de ceva timp.

Numai bine sa doresc,

Roxana

Mergi la inceput

Of, sunt o mie de virusi peste tot. Fi-miu o tine asa de doua luni, se face bine si o ia de la capat. Dupa problemele cu pneumonia si astmul nici n-am stat pe ganduri, i-am dat antibioticele prescrise inca de ieri. Marti mergem iar sa-l consulte.

El si cand e bolnav e vioi, mananca, se joaca, nici n-ai zice ca are ceva (la 2 ani si 3 luni are 93 de cm si 13.700 kg, deci e dezvoltat). Insa sta mai prost la capitolul raceli.

Mergi la inceput

Am fost azi la control, e ceva mai bine dar pediatra spune ca e tot pneumonie virala si sa continui cu Klacidul pana vineri. Daca nu se face mai bine, face iar antibiotice injectabil (ambulator) la spital.

Ar fi bine sa-i dau Cedax suspensie in loc de Klacid, se pare ca e mai bun, dar nu se mai gaseste. Acum caut de zor prin farmacii.

Mergi la inceput

Buna!

Imi pare rau, Ellej, ca aud astfel de stiri.
E f greu cu copilasii prin consultatii si mai ales in spital.
Noi am fost ieri la control, nu se aude nimic la plamani, dar tuseste rau in continuare, nu mai inteleg nimic.
La ORL, ne-au spus otita medie acuta, amiglade mari si pilipi la fel, dar tratam doar gatutzul cu sirop de tuse. Am fost la 2 dr, unul ne-a dat Stodal altul Sirop de muguri de pin(Ingrid are tuse productiva). Nu stiu inca sigur ce sa aleg.
In rest, ni s-a mai recomandat exudat faringian, atat pt moment, nici un alt tratament.
A propos de Cedax, o fi bun, dar noi am luat acum o luna si jumatate, 2 ml la 12 ore si nu a avut nici un efect asupra tusei,dar am tratat si o enteroviroza in acelasi timp.

Numai bine!
Roxana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by serban

Buna!

Imi pare rau, Ellej, ca aud astfel de stiri.
E f greu cu copilasii prin consultatii si mai ales in spital.
Noi am fost ieri la control, nu se aude nimic la plamani, dar tuseste rau in continuare, nu mai inteleg nimic.
La ORL, ne-au spus otita medie acuta, amiglade mari si pilipi la fel, dar tratam doar gatutzul cu sirop de tuse. Am fost la 2 dr, unul ne-a dat Stodal altul Sirop de muguri de pin(Ingrid are tuse productiva). Nu stiu inca sigur ce sa aleg.
In rest, ni s-a mai recomandat exudat faringian, atat pt moment, nici un alt tratament.
A propos de Cedax, o fi bun, dar noi am luat acum o luna si jumatate, 2 ml la 12 ore si nu a avut nici un efect asupra tusei,dar am tratat si o enteroviroza in acelasi timp.

Numai bine!
Roxana

Cedaxul ar fi pentru plamani, nu stiu nici eu ce sa mai cred, chiar nu mai termina cu pneumoniile? Ce sa fac, sa nu-l mai scot din casa?

Mergi la inceput

Pana la urma n-a raspuns nici la Cedax, si suntem iar cu branula pe antibiotic injectabil, dar ambulator.

Inteleg, daca fac un rezumat din discutia cu ultimii 4 doctori, ca trebuie sa-i scoatem polipii, sa ia imunostimulatoare tip Lantigen, pe care il ia acum (dar poate unul mai puternic), sa-l ferim de colectivitate si bolnavi, sa ia in continuare singulair si sa asteptam sa se imunizeze cu varsta.

A mai trecut cineva prin situatia asta? Ce altceva sa mai fac pentru imunizare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Ellej, imi pare rau ca tot bolnav e baietelul tau. E adevarat ca si gradinita intretine situatia asta. daca poti, mai tine-l acasa. Eu nu am aceasta optiune, sunt obligata sa il tin la gradi.

Ramona, sfatuieste-ma si pe mine ce aparat Salin sa iau, ca tu ziceai ca le-ai avut pe amandoua. Pe cel mai mic ca dimensiuni sau pe cel mai mare. Trebuie tinut si in camera unde se joaca sau doar unde doarme? sunt tare derutata si trebuie sa dau comanda. Multumesc!

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Pentru o camera mica merge si aparatul mic. Mi-a placut ca nu prea face zgomot.
La o camera mai mare nu face fata.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput