Pneumonii repetate

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ellej, e foarte important. E pacat sa primeasca tratament mai mult decit e necesar, cind il poti ajuta foarte mult luind masurile astea sa reduci praful.
Poate e bine sa-l testezi la alergeni, eu m-am gindit la praf dupa descrierea ta dar poate mai sint si alte alergii, nedescoperite inca.
Sper sa ii dati de capat.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Va multumesc tuturor pentru sfaturi si urari, sper sa treceti si voi cu bine de gripele astea care ne chinuie toata iarna.

Cu siguranta am sa iau toate masurile sa inlatur alergenii si am sa continui cu Singulair cat considera medicii. As vrea sa-l testez pt alergeni, dar mi s-a spus ca ar fi prea mic. Asa este?

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Lilimar , tu unde ai facut tratamentul homeopat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matiz spune:

Buna! Am si eu o problema cu baietelul meu pe care am scris-o in subiectul 'ganglion inflamat si tuse productiva'.Va rog din suflet sa cititi si sa-mi da-ti un sfat daca ati patit asa cu copilul vostru.

Iza&Matei 21-09-2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ellej, copilul nu e prea mic pentru teste. Dar ca sa fie testul concludent ar trebui sa-l faci macar la doua saptamini dupa ce nu mai primeste tratament specific antialergic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Baietelul meu tuseste tot la fel, noaptea..
Din cauza aerului prea uscat, cum i-am pus umidificator, cum s-a linistit.

Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ramona J

Ellej, copilul nu e prea mic pentru teste. Dar ca sa fie testul concludent ar trebui sa-l faci macar la doua saptamini dupa ce nu mai primeste tratament specific antialergic.

Atunci inseamna ca peste cateva luni as putea sa-i fac testele (medicul care l-a tratat in spital ultima data i-a prescris Singulair pana la primavara, care inteleg ca este un antialergic).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LILIMAR spune:

Ligeea eu am urmat tratamentul homeopat la Constanta unde locuim, la d-na dr.Mariana Ilie. Dupa cum am vazut pe forum tu stai in Bucuresti unde cred ca sunt mult mai multe cabinete de acest fel. Daca vrei eu iti dau nr. doctoritei mele, dar trebuie sa vada copilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Ellej, singulair nu este antialergic, deci il poate lua si face testele. Cele mai concludente sunt testele pe piele. baietelul meu la testele de sange a iesit ca nu ar fi alergic, la cele pe piele e alergic la 6 lucruri. dar trebuie sa aiba cel putin 3 ani pt testele de piele. Lui Eric i-am intrerupt doar Claritine si alte siropele de plante pe care i le dadeam pt imunitate. de asemeni medicul mi-a spus sa intrerup si siropul de tuse, daca ia, ca si ala este antialergic. si de asemea si solutiile pt aerosoli trebuiesc intrerupte. si mie mi-au spus sa le intrerup cu 5 zile inainte de teste, dar eu ca sa fiu sigura ca testele ies concludente, le-am intrerupt cu aproape 2 saptamani. deci, da-i singulair in continuare fara grija.

sanatate multa,

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Deocamdata ii dau si Aerius care este sigur un antialergic (nu stiu de ce credeam ca si Singulair-ul ar fi). Apoi sa sa-i fac teste de sange, pentru ca n-are decat 2 ani si trei luni.

Ieri a tusit mai putin noaptea. L-am dus la csoacra-mea pentru cateva ziel si am sa incerc sa fac ceva cu animalele de plus si cu covorul, sa reduc la maxim alergenii.

Mergi la inceput