Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Pinacolada, te rog sa recapitulam ce ai facut in acest sens. Luni ma duc oricum, dar poate mai reduc suferinta pana atunci. Asa ca respect toate indicatiile si sfaturile primite pana acum. Incerc orice.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Salutari si de la noi.

Teo, si eu folosesc Huggies, si-mi plac. Am folosit si Libero, si Pampers, si Happy. Dupa umila mea parere nu sunt diferente majore intre ele. Pampers sunt mai dragut colorate dar alea cu gel nu-i sunt bune lui Rares pt. ca e alergic la el (mai stiu si alti bebei cu probleme de la gelul din Pampers. Deci excluzand Pampers, pe locul intai sunt Huggies, urmate de Happy, si la final Libero. Acuma incearca si tu si vezi care iti plac mai mult.

Nana, iti tin pumnii sa fie totul bine cu frumosul Andrei. Sanatate multa, din suflet

Roxana, mult succes luni. Las' ca trece si asta. Io nu stiu daca as fi asa curajoasa ca si tine

Vazut poze cu Craciunite, Craciunei, elfisori, dormilici in baita, frumosi ca-ti vine sa-i pupi 24 de ore din 24. By the way, poate il invat prost pe Rares, ca sta la pupat pe gat ca un purcelus la scarpinat. Atata satisfactie pe fatzuca lui dulce, ca ma topesc.

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Roxana- nu am facut prea mare lucru din lipsa de timp, dar iti spun:
bai la bideu cu apa calda, de cate ori aveam ocazia, crema si supozitoare Procto-glyvanol! atat!nu stiu cum mai poti indura atat durere..........
Dewila- da, si al meu a facut o super iritatie (carne vie) de la pampers!sunt pe libero si happy! oricum eu folosesc scuteced de finet si apoi pun pampersul....o fericire totala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Roxana, problema pietrelor la mine era din cauza cerealelor. Le-am eliminat si am scapat. Daca nu bei suficiente lichide cerealele absorb apa din colon si apar pietroaiele.

Lia si Runa Miruna 21-08-2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Filmulet cu masajul bebeilor aici:http://www.videojug.com/film/how-to-massage-your-baby-for-health-and-happiness

Lia si Runa Miruna 21-08-2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Rox, varza a la Cluj (deci din varza murata) . I-am facut sotului si nu am rezistat sa nu imi bag si eu botul putin. Am facut bine pt ca am scapat si eu de problemele mov (si la mine e ceva fisurat).
Nana, imi pare tare rau sa aud ca au revenit spasmele. Sper sa te rezolve dr Culcer
Yaya, ce frumos sta Tudor in cadita . Al meu casca ochii mari si analizeaza peretii din baie, cred ca nu ii place faianta

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Diwana, am si eu un purcelus de asta. Rade in hohote cand il pup pe gat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Cat despre cozonaci...ce sa mai zic...as manca non-stop. Problema e ca nu ma prea pricep la preparat. Musai trebuie sa incerc cozonacul tau Sim! Pare usor de facut!

isabeluta de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei

Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Eu tot vreau sa-i imortalizez povestile, dar parca dinadins, cand vede aparatul sau telefonul nu mai zice nimic sau daca zice, nu se compara cu povestile fara aparatele imortalizatoare. Smekerul lui mama

Diwana si pitic Rares

Mergi la inceput

Mey fetelor, uitati aici reteta, are si o poza ca sa va dati seama cum arata:
http://www.carticicapractica.ro/index.php?ref=Retete%20traditionale%20pentru%20masa%20de%20Craciun&luna=24
E ultima de pe pagina.

Edit: daca o gaseam mai repede, nu mai scriam la ea atat

Mergi la inceput