Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

astazi ma simt ft rau.

mi-a venit si ciclul mai repede insa asta este.

am de pregatit pt maine masa.
e ziua sotului, dragul de el, si vreau sa-i fac o surpriza.

astazi nu sunt in stare sa fac nimic.
sper ca maine dimineata sa ma lase bebe sa termin ce intentionez sa fac.

nu i-am cumparat inca nimic.deci maine trebuie sa merg sa vad si nu stiu ce sa-i iau.

nu-i lipseste nimic si e asa pretentios...

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Sanatate multa puiutului tau Rodica!!! Ce bine ca bebelusul tau Emma nu o mai are nimic la ochisor!!!!!
Cat despre tine Rox ce sa zic! Doar banuiesc cat de tare te chinuie problema mov si tot nu cred ca as avea puterea sa o tratez cu atata haz. Las ca trece ea si ziua sotului si apoi musai trebuie sa o rezolvi ca nu se mai poate. Din cate zici nu e asa simpla ca la mine de exemplu si nici de gluma nu e cu ea...

isabeluta de Vlad Matei (22 septembrie 2007)
feciorasu`mamei

Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Carpatinule, distractie placuta cu colegii!
Moldoveanca, le-eu am incercat pe toate Higgies, pampers si Libero. Am ales sa folosesc Huggies ptr ca mi s-au parut mai de calitate. Eu am gasit aici o data produse in Anglia si altadata produse in Franta si nu a fost nici o diferenta intre ele, decat la culoarea ambalajului. Cele produse in Anglia avea punga cu mai mult galben iar cele in Franta cu mai mult albastru. In rest scutecele sunt la fel ca si calitate.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Yaia-vazut poze noi cu voi!!!! mai ce dulceata de baietel ai... si mai e si cumintel pe deasupra!!!! al meu nu doarme neam, mai mult de 15 min, o fi si din cauza nasului, pb cu care se confrunta , vad si Rodicamaries!
sa va traiasca si sa va bucurati de el!!!!!!!!11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

fetelor voi ce mai gatiti?

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

http://community.webshots.com/album/561331134CKhBEa?start=24#total-tags.2007

Mergi la inceput

Sabinule, uite ca mai sunt si oameni cu suflet pe lumea asta. sa-i dea Dumnezeu sanatate crestinului ca te-a scos din belea si te-a adus acasica.
Ai fost norocoasa.

Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Rodicamaries-ce dragut e bb,si tu! si eu am aceeasi pb cu nasu' din cauza caruia nu poate sa manance, sa doarma etc! pe mine m-am avertizat doctorii ca nu e bine sa folim batista bb prea des, pt ca intretine formarea de muculeti....poate ii faci mai rar....

Mergi la inceput

Bun venit, mamitzud2!

Eu sunt amarata ca la noi au revenit spasmele.
Nu mai inteleg nimic.
Cum vineri si sambata nu a mai facu deloc si acum iar, mai exact de ieri. Am crezut ca sunt tresariri usoare, ca acum fiind mai treaz, misuna de mama focului. Dar nu, sunt spasmele cele nesuferite care imi fac inima sa inghete. I-am scos de luni zonegranul si ne gandim ca si ala facea ceva de vreme ce au aparut din nou asa ca de azi il introducem iar treptat sa vedem cum va fi. Nasol este ca de maine neuroloaga noastra pleaca pana pe 10 dec la o specializare in state. Ufff. Sper sa fie ok Andrei pana vine ea, Ma gandesc cu groaza.

Si acum revin la tine, Sabinule: te rog mult da-mi si mie un mail cu nr de la cabinetul dr Culcer si adrsa ei, ca vreau neaparat sa sun si sa ne facem programare. e musai sa ne intalnim cu ea sa vedem si ea ce parere are. Adresa mea este nanamotoc arond yahoo punct com.
Merci din suflet.

Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Apropos de problema lui Afibebe cu ciclul, care din voi se plangea ca nu a venit desi au trecut 5 saptamani? Voiam sa o linistesc, si mie mi-a intarziat cam 4-5 zile. Dar a venit, asa ca probabil primele cicluri pot fi si neregulate. Dupa Alex au fost ceasornic, acum mai greu.

Afibebe, la multi ani pentru sotul tau, sa fiti sanatosi si fericiti amandoi si sa va bucurati de puiul vostru!

Yaia, multam si de sfatul cu fructele.

Apropos, sa va zic ce am mancat azi. Daca nu petrec noapte la baie inseamna ca am probleme mari cu tranzitul:
- lapte cu lactoza suplimet 5 linguri
- cereale fitness grau integral cu lapte cu 5 linguri lactoza;
- un ciocanel pui cu sos de rosii
- o para in combinatie cu activia de baut
- compot de pere.
Ei, ce ziceti?

Mamitzud2, hihihi ce mica e lumea! Atunci a fost tare greu, tocmai dadusem afara angajatele si nu avea cine sa presteze la salon, asa ca am fost voluntar. Of, nu a fost o afacere prea buna, daca nu stai acolo nu merge. Bine ai venit in gasca noastra, te asteptam cu povestiri. Numai nu despre salonul meu esuat.

Isabeluta, daca ma trateaza aia cu tratamentele lor minune, o sa incep mai repede, nu mai astept o saptamana. Vedem luni. Multumesc mult pentru email. Mai pe seara, ca acum Alex e in verva si bebe nu are chef de somn.

Nana, mi s-a rupt sufletul cand am citit ca au revenit problemele lui Andrei! Nu stiu, parca m-ai lovit asa in moalele capului. Ce rau imi pare. Nici nu am cuvinte, decat ca ma rog din tot sufletul sa scapati de ele odata pentru totdeauna.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Roxana-din fericire mie mi-a trecut pb mov in proportie de 80 %! cred ca de abia astepti sa se rezolve!
iti tin pumnii pt luni!Nana- de la ce are cel mic spasmele? ?

Mergi la inceput