Strumfi de iulie-august 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Lia da, asa ne recomandase med ei de fam, dar eu am insistat sa aman supita pana la 6 luni. In ultima luna a luat in greutate doar 300g (in urma programului de masa), fata de 2,300 kg de la 2 la 3 luni, deci nu a mai insistat dr. La 5 luni iar o cantarim la med de fam, dar sunt sigura ca e ok.

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

neata fetele, vad ca e deja ora 2 si eu nu mai apuc sa va citesc
Medeea iar doarme afara de 2 ore desi azi e fff frig
voi nu scoateti copii sa doarma afara?
vad ca pe aici se feresc multe de scos bb la aer si mie mi se pare o buna metoda de calire. Pana acum Medeea nu a racit desi Dragos a venit de doua ori cu mucii de la gradi si nu pot sa-l tin la distanta de ea

azi noapte puica mea s-a trezit de 3 ori, asa ca sa intre in rand cu lumea buna de pe aici
azi dupa ce i-am dat 30ml de suc de mar nu a mai vrut sa suga si a urlat de foame pana i-am dat cu bibe. Ce ma fac? Daca refuza sa mai primeasca sanul ?

Va pup si sper sa mai reusesc sa citesc ce mai fac puii vostri

Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by Lia_B

Aylin, multumesc de sfaturi si incurajare.
Am facut analize si au iesit f bune. Runa mananca, dar numai 530 ml/zi, suficient ca sa se mentina la greutatea ei.
Am citit din urma cu sufletul la gura sa aflu vreo solutie, dar la noi nu merge mancatul in somn, formula am schimbat-o dar nici o imbunatatire. A ramas diversificarea cu orez cum face Luna, dar am inima indoita ca nu are decat 3 luni.

Lia si Runa Miruna 21-08-2007

na ca sa nu ne incurcam in "Lii"

daca analizele sunt bune, cu atat mai mult nu trebuie sa te stresezi asa de tare. mai nou nici la noi nu merge cu somnul, ca daca ii e somn, ii e somn, si nu suge.

si alma mananca putin de tot (nu stiu cat) dar putin. si se vede la greutate. eu nu ii schimb inca niciun lapte, lasam lapticul din tzatzici macar pana la 4 luni. vedem atunci daca a stagnat cu greutatea, si apoi ma gandesc sa trec pe formula daca nu mai tine. iar cu diversificarea, mai incolo. fetele, zic prostii?

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

timi, mercic

chiar, asta vroiam sa spun si m-am pierdut cautand emoticonul cu ala de se tavaleste de ras. doua lii cu doua mirune

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna fetelor!
Ultimile 2-3 capitole le_am citit cam pe sarite, frunzarit.. Am lipsit motivat ca am avut doua examene zilele astea, ultimul azi dimineata asa ca... Dar mi_ati lipsit tare muuuult!
La multi ani! Timi si Gabi! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de comorile voastre!
Luna
Anto Felicitari pentru permis!
Mihaela Saru' mana pentru schema de diversificare, mi se pare interesanta si in concordanta cam cu ce aveam de gand sa aplic!

Noi suntem bine, de 2 saptamani mergem la piscina, la cursuri de "bebe inotatori", e tare frumus sa vezi piticutii cum se joaca in apa, Emily e cea mai mica din grupa dar ii place mult!
Simo te inteleg cu babismele si eu am constata ca sunt internationale, mie mi le dicteaza soacra-mea prin telefon...iar daca am vrun dubiu ma sfatuieste al meu sa o sun!!

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Lia, si mai mult decat atat si eu profesoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

aylin, eu cred ca zici bine. Tu ai lapte suficient, nu te stresa, o sa suga broscuta pana la urma mai ales ca ii curge laptic garla.

Eu sunt foarte fericita ca ieri a avut o masa doar san si am alaptat-o fara formula si la 3 noaptea si la 7 dimineata si abia pe la 10 jumatate a primit completare.
Deci sper ca suntem pe drumul cel bun.

Am o prietena cu bebe de 9 luni cu care ies mereu si afara, ne vizitam reciproc si ziua se duce foarte repede.

Voi cat iesiti ziua afara si va mai intalniti si cu alte mamici? Eu in parc am gasit destule mamici cu care m-am imprietenit cat de cat si ne dam intalnire aproape zilnic.

Eu prefer sa ies si sa merg cu ea peste tot, si ei ii face placere asa ca petrec putin timp la calculator. Acum se intoarce pe burta si pe toate partile si tre sa o tin sub urmarire

"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."

Mergi la inceput

Aylyn eu pentru dureri de gat imi fac cate un ceai de ceapa: la un litru de apa pun o ceapa cu coji cu tot si doua nuci sparte, apoi il beau cu miere. E bun la gust si fff eficient. Sanatate multa si ai grija de tine sa nu te epuizezi cu asa bebe urlator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Lia_B

Lia, si mai mult decat atat si eu profesoara!

Pana aici!! Nu mai spune nimic, or sa creada fetele ca am doua conturi pe DC si ma mut de pe unul pe altul. Vad insa ca Miruna ta e mai maricica, ne-o arati si noua in pozici?

Mada, bine ca ai scapat de examene. Cat despre bebeii inotatori, te invidiez!! Da' tot ii fac Mirunei piscina din cada noastra, nu se mai poate.

Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Amethyst eu am primit ff multe hainute pentru medeea, de fapt nu a mai trebuit sa cumpar pana acum aproape nimic si a fost grozav de bine. La un moment dat imi era frica sa nu se supere Dragos ca el nu primeste nimic dar a fost un scump si n-a comentat. Asa ca profit si cand am bani ii cumpar lui cate ceva ca sa compensez balanta. Apropo de hainute , la Dragos cand l-am nascut am primit ff putine si numai in prima luna asa ca pot spune ca e grozav sa primesti cat mai multe. Noi avem si rochite pentru un an, cojocel si ghetute, sper doar sa le putem folosi la momentul respectiv.
Acum cand am ocazia le voi face cadou mai departe ca sunt frumoase si stiu ca si eu m-am bucurat de ele

Mergi la inceput