Strumfi de iulie-august 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by Gabrielabv

Aylyn eu pentru dureri de gat imi fac cate un ceai de ceapa: la un litru de apa pun o ceapa cu coji cu tot si doua nuci sparte, apoi il beau cu miere. E bun la gust si fff eficient. Sanatate multa si ai grija de tine sa nu te epuizezi cu asa bebe urlator

Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)

uite ca de asta nu stiam. las' ca incerc, desi suna nu prea bine. dar daca zici ca e bun la gust, merita incercat

sarumana

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Lia B chiar nu stiu cum sa o rezolv cu Karina. azi vine medicul sa ne vaccineze si ma mai consult cu el. Iris o prinde din urma pe Karina la greutate desi dupa ce am venit cu ele acasa din spital era diferenta de 700 g intre ele. Acum Karina are 7,300 kg si Iris 7,00 kg. Pai normal daca Iris manaca din 3 in 3 ore cate 160 ml minim (mai putin noaptea) iar Karina daca mananca in 24 de ore 460 ml e mult. Am facut calculul si Iris mananca mai mult decat dublu.
Eu le dau suc de fructe de la 8 saptamani: atunci eram la faza de cateva picaturi pe zi, de la aproape 3 luni a zis medicul sa trecem la lingurite dar noi am bagat direct biberonul: 10, 20, 30 pana la 60 ml pe zi de morcovi si de mere separat dar si combinate. Acum vreau sa le dau si suc de pere. aseara am crezut ca o omor! Stric biberoane intregi de lapte cu Karina! Intr-un final mi-a ras tot biberonul dar pusa pe o perna. Azi a mancat complet la orizontala in patul ei. Nu-i place sa se simta tinuta in brate cand mananca. Iris e exact invers: daca nu o tin la pieptul meu si nu se uita fix in ochii mei nu mananca.
Se pare ca va trebui sa ma chinui sa manance pentru ca fara lapte oricum nu se poate. Tampitzica ar vrea numai ceai si suc de fructe.

si eu ii mai bag seara la ultima masa o masura de pudra de cereale de la Nestle care se pot da de la 4 luni "burtica sanatoasa". io le dau de la 3 luni.
Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Amethyst

aylin, eu cred ca zici bine. Tu ai lapte suficient, nu te stresa, o sa suga broscuta pana la urma mai ales ca ii curge laptic garla.

Eu sunt foarte fericita ca ieri a avut o masa doar san si am alaptat-o fara formula si la 3 noaptea si la 7 dimineata si abia pe la 10 jumatate a primit completare.
Deci sper ca suntem pe drumul cel bun.

Am o prietena cu bebe de 9 luni cu care ies mereu si afara, ne vizitam reciproc si ziua se duce foarte repede.

Voi cat iesiti ziua afara si va mai intalniti si cu alte mamici? Eu in parc am gasit destule mamici cu care m-am imprietenit cat de cat si ne dam intalnire aproape zilnic.

Eu prefer sa ies si sa merg cu ea peste tot, si ei ii face placere asa ca petrec putin timp la calculator. Acum se intoarce pe burta si pe toate partile si tre sa o tin sub urmarire

"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."

bravo, tot inainte! sa avem numai vesti din astea!

broscuta gargarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielabv spune:

Mada m-ai dat gata cu piscina si inotatul lui Emily. Pentru noi asta ramane doar vise. Mai povesteste ca e super

pupam doua Liute cu doua Mirunute si profisorute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by Gabrielabv

Mada m-ai dat gata cu piscina si inotatul lui Emily. Pentru noi asta ramane doar vise. Mai povesteste ca e super

pupam doua Liute cu doua Mirunute si profisorute

Asta da rasfat!

Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Va povestesc mai cu amanuntul cand ma intorc ca trebuie sa fug din nou in oras, e mai stresant decat pare, cel putin inaite si dupa sedinta, o multime de mamici, tatici, bebici, fa-le dus, schimbai, scutece, costum de baie...dar e adevarat ca ne face placere la toti 3 sa ne balacim impreuna!

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

multumesc mult fetelor
carla ce minune de copil ai tu!
lia acum lucrez si eu la programul de zi al andrei. nu a dormit decat 15 min de dimineata. i-am si schimbat camera caci in dormitor e cam racoare. acum sta in patut si plange. poate, poate se va culca si singura, dar stiu ca imi trebuie foarte multa rabdare.
timi desi e tarziu iti urez si eu "LA MULTI ANI!"
s-a enervat tare andra asa ca revin mai tarziu

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna ziua frumoaselor,

Am citit din urma si am uitat aproape tot, of varsta asta.

Mada, felicitari pt examene. Eu nu m-am incumetat sa merg cu pitica la piscina, bravo tie.

Aylin si eu stiu ca ceaiul de ceapa e bun pt gat si pt tuse. Nu l-am incercat personal dar toata lumea care l-a probat a zis ca e bun. Multa sanatate.

Simo, cum a fost la doctor?

Vad ca ati inceput educatia copiilor. Sonia adoarme numai singura in timpul zilei dar seara adoarme numai la san. Zic mersi daca nu se scoala cand o transfer la ea in pat, ca altfel trebuie sa reluam toata procedura pana ma lasa nervii. Aseara a adormit pe la 21:30, s-a sculat la 22:30 si a facut gimnastica pana la miezul noptii cand i-am dat sa manance si apoi a dormit pana la 7:30 cand m-am dus eu la ea in camera s-o hranesc. Incep si incerc s-o invat sa manance cat mai devreme de dimineata ca sa-si regleze programul si mai ales pt ca eu incep serv la 7 dimineata deci va trebui sa-i dau ei sa manance la 6. Ma mir cand ziceti ca bb-ii vostri mananca mai bine in somn, ei daca-i dau cand e adormita suge putin si apoi suzeteste, nu mananca cat trebuie. De aceea am nevoie sa pape la biberon, of, na ca iar ma vait.

Mihaela, felicitari pt masina.

Andicu, marfa de somn, foarte dragut din partea mamei tale ca te ajuta. Pe mine ma doare spatele dupa 5 ore de somn, chiar daca dorm copiii eu ma trezesc de durere.

Ioana, , ati mai fost la pediatru cu Smaranda?

Nonna, sanatate multa lui Vlad.

Oana, unde ai vazut pe net cum se face masaj la bb? Eu nu prea-i fac Soniei, nici lui Victor nu i-am facut decat rar.

Nico, ma bucur ca ai scapat de operatie, multa santate in continuare.

Pup fetele,

Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

facut campanie pozei cu mamicile noastre. mai obtinuram puncte

ma intreaba o mamica cu bb in burtica daca se poate vopsi. cum eu nu ma vopsesc, habar nu am. dar stiu ca voi ati mai vorbit de asta, in sarcina....ceva sfat?

broscuta gargarita

Mergi la inceput

ceapa o pun asa, pur si simplu? sau o tai macar in doua? nuci nu am, asa ca fac fara. si va spun cum e

broscuta gargarita

Mergi la inceput