Copiluti de mai-iunie 2005 (57)
Raspunsuri - Pagina 13
Cloreta spune:
red][/LA MULTI ANI ANDREELOR SI ANDREILOR![red]
Androix, mi-e drag ca esti asa activa.
"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze
patriciaRO spune:
Gabitz, moama asa repede se vede burtica? Tu ai slabit mai mi se pare. Arati bine de tot. imi place de numa.
Andrei ce atent este la calculatorul lui.. hihi. sarlota e dementiala!
Beatrice, mami de Alex pifos
gabitzam spune:
Beatrice, n-am slabit, dar cumva fiind inalta sunt asezate kilele alea mai peste tot destul de uniform. Si e si bluza aia mulata care mi-am luat-o recent si e lunga si ma alungeste putin.
Oricum o sa bat suta pina nasc.
A, si din burtica jumate e ramasa mostenire de la sarcina anterioara
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Androix spune:
Gabitza, ce burtica frumoasa se contureaza! SI m-am topit si dupa calculatoristul pletosel. Ce prins e de ce face el acolo.
Clara, ce sa fac si eu iaca sunt activa in loc sa buchisesc pentru examenul de joi. Da asa se prinde mai bine de mine cand invat in ziua din ajun eventual si un pic noaptea.
Mai, mor cu torul ala. Am alergat toata ziua capie da mi-am cmandat o pizza. Care din cauza de multi Andrei in bucurestiul asta o sa vina pe la 10 si ceva lesin de foame pana atunci
Andreea mama de Filip si Georgia
Androix spune:
pic pic pic astept pizza inca mi-a iesit parul prin caciula...
Andreea mama de Filip si Georgia
gabitzam spune:
Cred ca o faceai tu pina acum
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
babygirl spune:
dimineata buna de zi de sarbatoare si la multi ani, romani!!!
am lipsit cateva zile si greu mi-a fost, desi de multe ori doar citesc in diagonala. sunt dependenta, ce mai!
nelia, felicitari! sa-ti traiasca sanatos si fericit lisandru!
anky, da ne-am mutat recent, asa ca ne-am si linistit. acum asteptam sarbatorile in casa noua, iar in ianuarie vrem sa revedem bruxelles si amsterdam.
mamicilor, multumesc pt comentariile de pe dropshots. azi am sa descarc poze cu papadia la saptamana modei. am fost 2 zile la rin grand hotel unde s-a desfasurat spectacolul, iar in prima am fost doar eu cu ema. am ajuns in timpul repetitiilor, iar fii-mea i-a naucit pe toti.a vazut modelele pozand cu mainile in sold si ce-a facut ema? s-a urcat direct pe podium si poza cu mainile in sold. o sa vedeti pozele. a fost adorabila. a doua zi am fost doar eu cu sotul ca sa putem sta si noi la spectacol, iar pe ema am lasat-o pt prima data la socrii unde a dormit fara nici o problema.
loreen spune:
Nelia va urez un cald "bun venit acasa"...sa-ti recapeti repde puterile sa poti avea grija de junior si sa le faci fatza fetelor...
Interesant nume ati ales
Daca as fi asteptat sa mi se rupa apa sigur nasterea fetelor ar fi fost o combinatie intre a ta cu putin de la Cuscra si presarata cu evenimente ca la Cornelia...
Barbate-miu ar fi nascut inaintea mea sigur
Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"