Copiluti de mai-iunie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Neata si La Multi Ani de ziua romanilor!

Azi ne-am trezit mai bine, dupa o noapte fara prea mari peripetii, Maya nu a mai facut febra si nici nu a mai varsat, insa la 4 dimineata s-a trezit plangand sa faca pishu si apoi a venit la noi in pat.
Partea rea e ca nu vrea sa manance si desi dr. a insistat sa nu ii dau antibioticul pe stomacul gol, a trebuit sa o fac pentru ca dupa toate rugamintile am decalat cu o jumatate de ora administrarea.

Maya a prins un obicei, de cate ori ii spun sa nu faca ceva, incepe, pe un ton foarte grav sa-mi spuna povesti... De exemplu, daca ii spun sa nu se urce pe scaunelul mic sa umble la dulap , ea incepe: "sti ce a facut un copil?! Mama lui i-a spus sa nu se urce pe scaun, si el s-a urcat si a alunecat si a cazut cu capul de gresie. N-a fost cuminte copilul ala, eu nu ma urc..." sau cand este la masa "sti ce a facut o fetitza care nu a vrut sa manance supa cu galusti?! s-a inbolnavit si a ramas mica, si nu mai avea putere sa alerge repede, repede" O spune pe un ton atat de grav, cu intonatie... ca nu poti sa stai serios cand o auzi...
Am pus cateva poze recente www.dropshots.com/florentina#date/2007-11-18/19:20:26" target="_blank"> aici

Gabitza, esti infloritoare, nu-mi vine sa cred ca esti din nou gravi... parca retraiesc clipele cand vedeam poze cu tine cand aveai un Andreiutz in burtica! I-ai spus ceva lui Andrei, simte vreo schimbare de cand esti gravidutza?

Nelia, ai toata admiratia mea... usor nu va fi insa a meritat si merita tot efortul! Sunteti minunati, tu chiar ca esti o mamica eroina!

Am vazut si eu aseara pozele din concurs si le-am recunoscut si votat pe Androix, Gabitza, Andutzy si Blackpantero.... mai era cineva si nu am vazut?

Va pup... sper sa mai iau o pauza scurta cand il pun pe Patrick la somn!

Tina, mami de Patrick si Maya

www.nuntadelux.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

'Neata!

Ada_74, cum mai e Sergiu ? Inca nu ati facut vaccinul de 2 ani si jumatate, nu?

Androix, sanatate multa Filipetelui!

Babygirl, unde-s pozele de la Zilele Modei ? ... m-am uitat la link-ul tau de pe ym si nu pot sa nu remarc ccc cat de bine ii sta Emei cu cordeluta. Dar nu si-o da jos ?

Nelia, ce serios e Octav in poze Trebuie ca e tare mandru de baietul lui

Loreen, cum mai stai dermatita Deliei, cum mai este ? Ai folosit vreodata Lipobase Repair la ea ? Noi am fost ieri la o doctorita dermatolog care ne-a spus ca trebuie "sa ii scoatem toate alimentele si sa i le reintroducem treptat"... sa mor io daca inteleg ce inseamna asta. Cand am intrebat-o daca ii pot da lapte (praf) mi-a zis sa i-l scot de tot, ca dintre lactate doar iaurt are voie. Se vedea de la o posta ca femeia aia n-are copii si nici nu stie ce inseamna sa ai In fine, deocamdata o sa o dau cu crema minunata Lipobase... si mai vedem peste o saptamana-doua.

Gabitza - esti o graviduta tare cocheta! Iar Andrei are o tunsoare taaare moderna

Noi inca n-am facut vaccinul de 2 ani jumate, si acum de cand a recidivat dermatita nici n-avem cum sa-l mai facem... pana nu trece buba.

Ieri am fost la Targul de Carte pentru Copii, de la Teatrul Ion Creanga - si asta din cauza ca duminica trecuta la Gaudeamus am uitat sa ii cumpar si baiatului finei mele o carte... in speta cea cu Ghinda si Stejarul, care imi place de nu mai pot. Si sa vedeti samsarii naibii: Carturesti: la Gaudeamus, la standul Egmont, cartea era 9 lei. Aici, la Carturesti, este 19 lei !!! Normal ca nu iti mai permiti sa cumperi o carte, in conditiile in care pretul e mai mult decat dublu decat cel cu care vinde editura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Flori, multumesc pentru vot! Cred si eu ca e dulce Maya cand incepe cu povestile alea. Doamne, dar vorbeste super bine cred. Filip face propozitii dar nu e capabil inca sa lege mai mult de doua cu continuitate intre ele, adik sa spuna o poveste, o ceva. Si i-am vazut si poza la mess, o pletoasa, m-a dat pe spate ce par frumos are. Il mosteneste d ela tine asa cret si des. Foarte frumos! Multa sanatate sa se faca bine, si Filip la fel cu vomitat, febra si diaree.

Chris, ce jigodii cu cartile. Dar Egmont nu au si magazinul lor, macar on line? Sanatate si voua sa va treaca dermatita. Nici noi nu am facut vaccinul inca, daca e impuscat in aripa de-atata timp Intreba cineva ce vaccin e: habar n-am e ultimul din schema de vaccinare gratuita, o fi si la aia platita, nu stiu.

Cuscra, ce mai faci, cum mai esti? Mai scrie si tu un mesaj d-ala de-al tau lung si amuzant.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

AM vorbit in berceni. Situatia este neschimbata imi vine sa urlu, nu stiu incotro sa ma indrept, ce sa fac. Daca nici pana maine nu-si revine ma duc cu el la camera de garda la budimex. De fapt nu cred ca mai astept pana maine ci doar pana diseara. E deja a treia zi in care nu mananca nimic. A luat 2 lingurite de mar ras si le-a dat afara in doua minute. Doar febra a scazut in rest totul ela fel, vomita, nu mananca si are o diaree foarte urita.
Din cazua ca ia deja un tratament mi-e teama sa incerc si cu altceva. Nu stiu ce se poate intampla daca asociez medicamentele si de intrerupt tratamentul nu vreau s-o fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Androix, multa sanatate lui Filip! nu te ingrijora pentru mancare ca rezista multe zile fara, lichidele sunt de importanta sa nu se deshidrateze. daca ii scade febra e semn bun, e boala spre sfarsit, in 1-2 zile incepe sa se recupereze. cum ziceam, sa-i dea mult de baut orice vrea el (aici le da medicul coca cola la orice varsta si jur ca are efect), poate ar fi bine sa-i dea si ceva sa nu mai vomite (sunt si supozitori si sirop dar nu stiu cum se cheama in ro), diareea o sa treaca cu timpul, pentru asta ajuta fermentii lactici-biotisc baby sau altceva. Nu mai stiu ce alte medicamente ii dai, daca crezi ca e nevoie sa continui cu ele atunci continua chiar daca nu mananca, n-o sa pateasca nimic cateva zile. Totusi cred ca nu ar trebui alt tratament, virusii astia intestinali dau si alte simptome in afara celor digestive, adica fac rosu in gat, dureri de urechi, dureri de cap...pentru asta nu ajuta antibioticele ci antiinflamatoarele (ibuprofen). Ti-am scris din experienta noastra ca am trecut de mai multe ori prin asta, Alyssa a stat 5 zile fara sa manance absolut nimic, nici macar o firmitura de paine sau o picatura de lapte, iar de baut a baut f.putin ca vomita tot, cu toate astea nu s-a dezhidratat dar asta depinde si de copil. am avut mare succes cu ea acum vreo 2 luni cand iara n-a mancat nimic 4 zile si apoi am convins-o cu pufuletii romanesti, dupa care a vazut ca nu-i face rau mancarea si reinceput sa ceara si altceva.
scuze de harababura dar sunt pe fuga, nu stiu cat de coerenta am fost. pupam.

Mergi la inceput

Tdi, multumesc. Sunt pe picior de plecare, il duc la budimex ca nici de baut nu a baut mai mult de un sfert de pahar de apa de azi dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna!
Stiu ca zilele trecute Clara intreba cine vine diseara la petrecerea Milenium? Ati stabilit ceva? Vom fi si noi acolo, dar cred ca va fi omor. V-ati gand la vreun loc de intalnire sau vreo ora?
Andreea, urmaresc cu sufletul la gura sa scrii ce ai facut la spital. S va ajute D-zeu sa treceti cat mai repede peste acest moment si georgia sa fie ocolita de microb.

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

www.flickr.com/photos/9835076@N02/" target="_blank">Album poze cu Horia, Dragos si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Cristina Delia are o dermatita continua...dispare de pe picior, ii apare pe brat,daca nici acolo pe piep si tot asa...ii dau cu Aloe First,este un spray de la Forever pe baza de aloe si cu o crema homeopata facuta in farmacie...am renuntat la toate cosmeticele pentru ca ii fac bine odata si a doua oara nu...ii mai dau ketof seara si aerius dimineata pe termen lung.
Daca dermatoloaga are banuieli ca ar fi alergie alimentara atunci se justifica sa reintroduci alimentatia desi la varsta asta chiar nu mi se pare relevant.
Eu stiu sigur ca la Delia nu este de natura alimentara...pana la 3 ani o las in pace ,dar apoi o sa merg probabil la Bucuresti sa o testez sa vad la ce face...

Cuscra imi pastrez umorul pe mai tarziu...
Fugi cu baiatu la spital...nu are rost sa mai amani...antibioticul nu-i totul...nu va manca pana nu se stabilizeaza ,organismul lor fiind bine setat sa refuze orice le dauneaza cand se simt rau...Sanatate multa!

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Intrasem sa ma pling, ca sint bolnava si nervoasa pe o familie de dobitoci din spital, de la care am luat probabil tot... dar am apucat sa citesc ultima pagina si nu mai are rost, cel putin nu acum...
Androix, revin dupa ce vii tu de la spital, sper din tot sufletul, cu vesti bune despre Filip.
Sanatate multa si Mayei!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/aurice#date/2007-11-26/18:33:35" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Helou, hai ca v-am pus pe jar si pe urma m-am culcat Pana la urma am trimis-o pe socrella sa-i cumpere nectar de piersici si sa-i dea indoit cu apa cu ceva, poate il accepta asa. Si i-a facut cu apa de orez si a baut o cana si ceva. Intre timp i se facuse si chef de joaca se daduse jos din pat si cerea sa se joace cineva cu el. Nu am mai luat drumul berceniului si cu pitica dupa mine. Sper ca e inspre bine, ii da si hidrasec, a reusit pana la urma sa i-l dea. Sper ca maine deja sa fie mai bine.
Stiu ca nu-i arde de mancat dar soacra-mea ma si enerveaza ca io ii zic ca nu conteaza si ca trebuie sa bea si ea o ia de la inceput cu cele 2-3 lingurite de mancare pe care le-a primit si apoi varsat zilele astea
inutil sa va zic ca ma simt de tot rahatu' ca el e acolo si eu cu Georgia aici si nu-mi vine s-o duc si pe ea acolo de teama sa nu ia si ea si din cauza asta nici eu nu pot sa merg sa-l vad. Dar daca nici maine dimineata nu reuseste sa bage nimic in gura si face iar diaree ma duc sa-l duc la spital.

Va pup si va multumesc pentru sustinere.

Edit: am sunat si a cerut si de haleala dar nu-i place de regim, a gustat asa cate putin din fiecare dar o tot ia pe socrella si o duce prin bucatarie, prin camara, ar manca dar nu ce are voie.

Mergi la inceput