Bucurii de sept-oct 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 16
xandrutza_76 spune:
Lili, ramane cum am stabilit ![]()
Alexutza, eu mi-am cam dereglat somnul de cand am nascut-o pe Narcisa, constat ca in ultimul timp mai devreme de ora 2 nu am somn 
Lexi, despre ce leac e vorba? M-ai facut curioasa.
Monique, Beatrix, Mirabela, Ramo, Elenia, Mephala, 
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
tanima_i2002 spune:
Fetelor, traiesc o adevarata fericire: Rares a dormit toata noaptea, doar cateva maraieli in somn, eu bineinteles ca am somnul setat pe mii de treziri, l-am mai invelit,l-am mai mangaiat cand plangea in somn. Oricum este supeeeeeeeeeeeeer. Nu pot sa cred. Ce daca aseara s-a culcat la 12, pana de dim la 8 a dormit dus. Acum am schimbat programul de somn, facem nani mai devreme, deja doarme de o ora si 15 min, afara am stat doar 15 min cat sa luam paine si alte cele, vreau sa ii scimb programul sa iesim doar o data pe zi la pranz cand este mai cald ca la 11-12.30 este inca frig.
Acusi astept sa se trezeasca sa ii dau papa si afara cu noi, mai exact pe centru am de gand, o plimbare prin magazine.
Vroiam sa mai spun eu multe, dar nu mai stiu ce, sa le urez
si multa fericire sarbatoritelor de ieri ca am uitat cand am scris si sa va urez si voua tuturor o zi buna.
Am treburi prin casa de facut asa ca nu pot sta la taclale, dar poate pe seara apuc sa mai intru.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
nov 2007
anangel_lexi spune:
Xandrutza, leacul la insomnie este fii-mea. O imprumut pentru 2-3 nopti (garantez ca nu e nevoie de mai mult) fetelor care sufera de insomnii.![]()

de
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
tanima_i2002 spune:
Fetelor mie nu imi merge yahoo-ul de o saptamana, de ce oare?
Oi fi sters eu ceva si l-am afectat cumva, ca am sters niste programe din calc saptamana asta. Daca mi-a scris cineva ceva important? Nu pot si eu sa vad. Pur si simplu nu se mai deschide, imi da eroare. Altceva se vede ca pot deschide, deci nu este de la net.
nov 2007
tanima_i2002 spune:
taman vroiam sa spun ca fi-miu inca mai doarme, dar s-a trezit
nov 2007
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by tanima_i2002
Fetelor mie nu imi merge yahoo-ul de o saptamana, de ce oare?
Oi fi sters eu ceva si l-am afectat cumva, ca am sters niste programe din calc saptamana asta. Daca mi-a scris cineva ceva important? Nu pot si eu sa vad. Pur si simplu nu se mai deschide, imi da eroare. Altceva se vede ca pot deschide, deci nu este de la net.
nov 2007
Nici la mine nu mai merge cu yahoo beta de ceva vreme, vezi ca in dreapta sus sau chiar langa sign out iti apare o optiune sa le vezi cu yahoo clasic, da-i clic acolo si apoi le vezi. Nu stiu daca la tine e aceeasi problema, la mine asa este.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank">
Asteptam Craciunul! 
beatrix spune:
quote:
Originally posted by beatrix
sunt convinsa ca fetele acre stiu o sa ne explice mai bine!
...............................................
Lili, fetele,
! Fetele care..., nu?
da, Xandrutza! am descoperit mai nou ca am talent la anagrame cand scriu in viteza! cand am timp mai corectez din ele, dar cum acum am o mare problema cu lipsa timpului nu mai recitesc mesajele!
va pup pe toate

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)
Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa
Mirabelac spune:
lexi teoretic si eu am "remediul insomniei" langa mine dar degeaba... probabil de la prea mult stres si agitatia de noapte, nu mai pot dormi.
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank">
Asteptam Craciunul! 
alinamoro spune:
Xandrutza, Elenia,Lexi,Mirabela,Ramomar,Lili, multumim de aprecieri si complimente in ceea ce priveste freza mea.
Aveam parul intins in poza si-mi schimba mult look-ul
, eu am parul cret.
Intrebare: Fetelor, voi cat stai afara cu copiii pe vremea asta friguroasa? Eu cu Adelina stau maxim 1 ora, nu rezist eu mai mult.![]()
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
Sephora spune:
Va pup fetelor
SI multumesc din suflet ca ma intelegeti,mai am si io perioade d-astea,ca tot omu.
SA va povestesc ce a facut baietelul meu azi:a cazut cu curu in ligneanu cu apa,a dat o floare pe jos si pamantul era peste tot,apoi am niste bile de sticle puse pe pamantul florii si lea- imprastiat peste tot,baga cate un deget in apa lui igor (noroc ca abia spalsem castronu si schimbasem apa) si-l baga in gura,a muscat cainele de la ab si de ureche,a rasturnat gunoiu ,a adormit la ora 15 si asta doar in cateva ore (io cica am facut curat in casa in timpul asta).
Mexxa bine ca ati revenit acasa,sper ca sunteti bine.
Vazut Cosminuta cu casuta noua,mama dar ce pat last aveti,asa mi-ar trebui si mie ca la cat se roteste copilul,poate asa ar dormi si el in pat,e tarc cumva?
Io il tin pe copil doar cu sosete dar cu talpa antiderapanta ca aluneca rau.
Am vazut Telefonista de Floricel,scumpa rau,chiar m-am distrat.Gaga face cu lica/lica/lica.Felicitar ca sunteti bine.
La fel si lui Daviduzu ca n-are probleme,asa facea si Matteo manca 3 sticlute de 190 in timpul noptii,acum ai dau una la culcare cu 3 masuri de cereale si pana la 6 nu mai se trezeste cand mai mananca una,dar mai sunt nopti cand mai vrea.Acum cerealele sunt mai satioase cred si din cauza aia nu se mai trezeste.
Felicitari lui Mathias care merge (cred ca nu i-am spus)
Cristina bafta la condus,io am carnetu de la 18 ani si conduc de atunci prin Bucurestiul nebun si asa e aici nu tre sa fii atent la ce faci tu ci la ce fac ceilalti,dar n-am avut probleme pana acum.Nu ma inebunesc dupa condus,dar nici nu pot sa zic ca-mi place.Imi place foarte mult in schimb sa merg singura,ca io ma bag iar sotu se streseaza.