Bucurii de sept-oct 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata!
Lili,multumim de tratatie! Foarte bun totul.
Alina, foarte frumosi copii ai! Sa va traiasca!
Xandrutza si Eloise, vad ca aveti insomnii. Nu vreti sa va imprumut leacul? Sa vedeti ce dor o sa vi se faca de somn!!!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Neata, si eu la , azi sunt libera si vreau sa fac curatenie, am planuri mari.

Gety si eu am permis de 9 ani si n-am condus pana anul asta, cand mi-am luat masina. La inceput n-am condus singura deloc, doar cu sotul si aveam niste emotii... mama, mama... cu timpul m-am obisnuit si acum imi place la nebunie. Mie nu mi se pare greu. Felicitari pt. acceptarea hamului, acusi isi da drumul la mers, ai sa vezi.

Lili merci de tratatie, asa da!

Alina aveti o familie frumoasa, sa fiti sanatosi cu totii si sa va iubiti mult! Mi-a placut mult de Adelina cat de protectoare e cu papusa.

Monique am vazut Cosminutza care se joaca cu casuta, tare imi sunt dragi jucariile de fetite, m-am saturat sa tot cumpar masinute si tractorase, oricum nu se joaca cu ele, tot cu cratite, papuci si ligheane se joaca.

Andra si eu am insomnii, de la 5 nu mai am somn.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Aseara l-am indesat pe copil cu mancare solida, un castron de mazare cu carne, a mancat si un iaurt cu fructe si apoi laptele de seara cu cereale, a dormint f bine, nu s-a mai foit si s-a trezit pe la 2, bineinteles ca i-am servit lapte de 1.8 diluat 1/3 cu apa, l-a primit si a adormit, pana dimineata la 8 nu s-a mai trezit. Se pare ca merge metoda, acum nu zic hop din prima, sa mai vedem.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Alina v-am admirat in pozici. Sunteti foarte frumosi, iar tie iti sta foarte bine cu noua freza.

Lili, multumim pentru beutura, mancarica si dulciuri. Am mai pus un kg aseara pe mine de la mancarica ta

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

quote:
Originally posted by beatrix
gety, da se pare ca de la muci se poate ajunge la otita! se infunda canalul eunache (sau ceva in genul asta) care cica inca nu e complet dezvolatat la varsta asta! sunt convinsa ca fetele acre stiu o sa ne explice mai bine!

...............................................
Calea de la muci la otita se face prin Trompa lui Eustachio, care este un conduct ce are o deschidere in fosele nazale si cealalta deschidere in casuta timpanului.Trompa lui Eustachio conduce aerul din faringe catre ureche. Otita e cea mai frecventa complicatie a rinofaringitei la copilul mic.

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Am vazut-o pe printesa Cosmi cu casuta si frumoasa familie a Alinei. Si eu zic ca-ti sta bine noul look.

Despre condus, parerea mea e ca trebuie sa-ti placa. Am vazut atat femei cat si barbati neindemanatici fiindca nu le placea sa conduca dar erau constransi de imprejurari. In schimb, celor ce le place invata repede si se descurca minunat. Iar pe mamicile ce au permis si trebuie sa se reacomodeze cu volanul le sfatuiesc sa urmeze exemplul Cristinei sau a lui Beatrix, respectiv sa iasa in trafic in week-end sau dimineata devreme/seara, cand nr masinilor e mult mai mic, pana cand se simt stapane pe masina si pot iesi singurele in "rush hour" .

Lili, mamica lui Mathias (17.10.2006)

Save the Earth! It's the only planet with chocolate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

quote:
Originally posted by MamiLili

[quote]Originally posted by beatrix
sunt convinsa ca fetele acre stiu o sa ne explice mai bine!

Lili, fetele, !

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neata. Hop si eu.

Vad ca vorbiti de sofat.Eu am avut carnet de la 18 ani dar nu am avut masina decit acum vre-o 4-5 ani. Pina atunci prinsesem frica sa mai pun mina pe masina. Mi-a trebuit citeva luni bune cu urlete si tipete din partea " instructorului personal " pina am scapat prins smecheria. Dupa care cam dupa 1 an zic eu ca am fost stapina pe mine. Acum nu mai am nici un junghi ca sa zic asa am facut si drumuri lungi. Problema este ca in Bucuresti e un haos total. Nu tb sa sti sa conduci ci trebuie sa inveti sa te feresti de ceilalti.Eu stiu persoane care veneau din alte orase si lasau masinile la intrarea in Bucuresti.

Si trebuie sa-ti placa, daca nu mai bine copilot.

Asa ca bafta viitoarelor soferite. Curaj, atentie maxima si fiti barbate

Azi se pare ca nu mai bate vintul deci vom iesi afara.Uraaaa .

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Ziua buna fetele la amiaza

Vad ca s-a scris ceva nu gluma de ieri pana azi..am avut de recuperat..

Xandrutza, Andra - vad ca aveti insomnii...oare beti cafeluta seara??sau de ce???

Lili - multumimd e ospat, s-a meritat sa asteptam toata ziulica!!!

Cristina, Beatrix - eu am carnet de 7 ani, am condus in primii 2, nu la genul de expert, nu drumuri extraordinar de lungi, dar cat sa ma descurc...m-am oprit din sofat in urma a 2 accidente groaznice, nu din vina mea, dar care erau sa ma lase invalida...nu vreau sa va sperii, chiar va apreciez curajul de a pleca in masina singurele cu copii, poate asa ma mai apuc si eu de sofat - asa ca sa ne tineti la curent cu de-ale sofatului......dar mai intai trebuie sa invat sa mai tin volanul ala in mana...

Gety - felicitari pt Maria, imdeiat isi va da drumu singura si hamul sa vezi ca o s-o incomodeze cand va incepe sa alerge prin casa si pe afara

Lilina- tinem pumnii la vaccin...

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

quote:
Originally posted by beatrix

quote:
Originally posted by MamiLili

[quote]Originally posted by beatrix
sunt convinsa ca fetele acre stiu o sa ne explice mai bine!

Lili, fetele, !

Roxana si Eric (11 septembrie 2006)

Ei au nevoie de noi:
Ionut & Teo & www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Sonia & www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius & Diana & Crisa

Fetele care..., nu?

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput