Bucurii de sept-oct 2006 (94)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Alina, ai doi copii minunati si sunteti o familie frumoasa. Adelina seamana mai mult cu tata, dar Dragos? Cu bunicii?

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Carmen, multumesc. Se pare ca Dragos seamana cu tatal meu, cel putin ochii albastri ca noi nu avem niciunul.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Am mai citit ce ati scris si revin cu "completari".
Monique, f frumoasa casuta Cosminei, sa se joace sanatoasa cu ea.

Lili, eu in casa ii dau sandalute Adelinei ca aluneca tare pe parchet daca e in ciorapei plus ca mai merge pe gresie si e rece.

Cristina, hai mai incurajeaza-ma si pe mine cu sofatul, in ianuarie incep si eu scoala de soferi si tare greu mi se pare. Am ajuns la concluzia ca e nasol cu 2 copii sa nu pot merge unde vreau eu si cand vreau si tot timpul sa astept dupa sot.

Floricel, ma bucur ca Roxana nu are reflux!

Hai sa va zic eu cum e cu ROR-ul la noi(Arad)...ROR (cu aceasta denumire) e gratuit la medicul de familie, il primeste de la Sanepid, dar acum nu-l are pe stoc ca nu s-a primit deloc in Arad, directorul DSP a spus ca va primi peste 2 luni. Pana atunci sa nu ramana copiii nevaccinati le face VVR(doar antirujeolic) si cand primesc ROR le mai face inca o data vaccin. Eu am cumparat Priorix si i-am facut Adelinei.

Mirabela, sfaturi cu laptele nu stiu sa-ti dau ca Adelina papa tzitzi inca. Dragos pe la 1 an bea 1 sticla de lapte noaptea.

Edit:Am trimis mesajul mai repede ca se trezise Adelina.

Lullabay, voi ce mai faceti? Nu ai mai scris demult.

Gety, hai sa ne incurajam una pe alta, vad ca nici tu nu prea ai curaj sa faci scoala de soferi.
Sotul meu zice ca e foarte usor sa conduci, ca mersul pe bicicleta.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Lili, Alina, ma bucur ca ati aparut, va felicit inca o data si va doresc toate cele bune. Lili, multumim pentru tratatie.
Alina, m-am pus pe vizionat poze. Fratiorii sunt tare dulci! Tu ti-ai schimbat cumva look-ul? Arati foarte bine!
Beatrix, sanatate multa ii doresc lui Eric, sa nu mai aiba probleme cu uechiusele. Cat despre masaj, o sa incerc sa fac un filmulet, sa vad ce iese...
Chiar ma gandeam ca nu am spus, bebeii acum sunt cracanici si din cauza pampersului, in plus sunt nevoiti sa mearga cu piciorusele departate, ei abia au invatat sa mearga, au nevoie de o baza de sustinere mai mare.
Adina, imi inchipui cam ce ar fi pe capul tau, sa faci masaje la doi copii, Narcisa nu prea sta locului, si e destul de greu sa o masez. Eu ii fac putin, cat ma lasa ea.
Gety, in sfarsit a acceptat Maria hamul. Nu mai dureaza mult si o sa trebuiasca sa-l strangi, pentru ca fata isi va da drumul la mers singurica
Of, daca mai vorbiti mult de condus, pana la urma ma voi mobiliza si eu si o sa ma pregatesc de carnet.

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Xandrutza si tu pe-aici la ora asta?

Eu iar am insomnii ... de data asta habar n-am de ce...

I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.

Andra si Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...

~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~

Mergi la inceput

Buna dimineata! Poftiti la

poze cu noi

Mergi la inceput

Ce faceti fetelor, leneviti dupa cheful de ieri
Andra, daca stiam ca esti prin zona, mai stateam la taclale; eu dupa ce am scris mesajul, m-am mutat pe alte pagini si aici nu am mai verificat...

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Neata,

xandrutza, multumim de cafeluta, tare buna e. -ici multi

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna.dimineata
sarumana.de.cafea.xandrutza
tare.buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza! Si eu la .

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

mira.s.darius.bea.fff.mult.lapte.noaptea.dar.am.inceput.sai.dau.treptat
ceai.indulcit.s.un.pic.caldut.s.asa.in.vreo.3-4sapt.a.lasat.de.baut.lapte
s.acum.bea.doar.un.picut.de.apa
lili.sarumana.de.ospat
alina.frumosi.copii
fetelor.sa.conduci.masina.nu.greu
trebuie.putina.concentrare.s.mult.curaj
eu.am,permis.de.vreo.11.ani.dar.de.condus.conduc.de.vreo.2.ani
mam.ambitionat.cand.fratemiu.sia.cumparat.o.masina.noua.s.cealalta.statea