Bucurii de sept-oct 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 17
GETY spune:
Buna seara, mamici!
Eu m-am trezit de vreo 3 ori azi noapte si mi-a stricat somnul Maria, dar am recuperat o ora de somn cand a dormit si ea.
Alina, ti-am vazut pozele si m-a mirat si pe mine parul drept din poze, ca te stiam cu parul cret. Sa-ti traiasca puisorii!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
GETY spune:
Tanima, la cat mai multe nopti linistite!
Sephora si Maria a rasturnat un ghiveci din camera mamei mele, era pe un scaun, dar n-a cazut mult pamant din ghiveci, nici nu s-a spart, am avut noroc.
Eu am zis ca nu ies la examenul de la strada cu masina pana nu stapanesc foarte bine sofatul. Eu sper sa reusesc, mai ales ca imi doresc mult sa fac asta, dar mult, mult de tot.
Multumesc pentru incurajari! 
GETY spune:
Maria merge bine cu hamul, chiar am portiuni mari cand las haturile in jos si merge singura. Problema este alta: ea nu se ridica de jos sase prinda de ceva, eu stiu patul mare, patutul ei sau alte lucruri si nu merge de-a busilea. Asa ca, daca o sa cada, cum se ridica sa plece mai departe?
Lilina, cum fu la vaccineala?
MamiLili spune:
Beatrix,
. M-am amuzat tare cand am citit si de aia mi-am permis sa "bolduiesc" cuvantul ala.
Xan, acelasi loc, aceeasi ora!
Gety, fa atatea ore de condus cate crezi ca-ti sunt necesare ca sa poti stapani masina si sa te poti descurca. Proba practica - traseul - se ia f usor, militienii (ups...politistii) sunt mai indulgenti. Cred ca era mai bine cu ani in urma, cand trebuia sa dai poligonul. Acum mergi cinj' de metri si gata, ai permis. Pentru parcari poti sa-ti pui senzori daca n-are masina din fabricatie.
Lili, mamica lui
Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate. ![]()
Monique_new spune:
Sephora da ala e un tarc
patrat. Patutul l-am desfiinat de mult ca domnisoara mea nu are loc nicicum, se foieste de i-ar trebui un paat dublu de adulti. Cind mai dorm cu ea in patul nostru mare eu dorm pe un sfert si ea in restul.
Alina eu o scot pe la 12.30 cind se mai incalzeste afara si stau maxim o ora. Dar mergem pe jos fara carucior.
xandrutza_76![]()
Tanimafelicitari si cit mai multe nopti dormite.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by alina morostes
Intrebare: Fetelor, voi cat stai afara cu copiii pe vremea asta friguroasa?
Eu ies si pe ploaie si pe vant, cu crengile la pamant (vorba poetului). Serios vorbind, da, ies zilnic si destul de mult. Azi de exemplu am stat afara de la 11 jumate la 6 jumate seara, cu pauza de o ora ptr papa. Minima a fost de -4, maxima de 3. Fac si eu precum CristinaG, spal copilul la copca, il scot afara pe frig, da'n talpile goale prin casa nu-l las.
Apropo, multumesc celor ce mi-au raspuns la intrebarea legata de cum incaltati copiii in casa. Eu il lasam pe M in ciorapei cu talpa antiderapanta, in care merge f bine, dar cand l-am incaltat ptr a merge afara sa-l las sa zburde se impiedica si nu putea sa mearga. De aceea v-am intrebat, ma gandeam ca poate ar fi trebuit sa-i dau papucei si in casa, sa se obisnuiasca cu ei si sa poata merge.
Lili, mamica lui
Mathias (17.10.2006)
CristinaGoji spune:
MamiLili m-ai distrat cu spalatul copilului in copca
, mai ales ca am cateva prietene care tot spun ca eu ii fac baie la copil in Somes
. Eu nu-l scot afara chiar asa mult
. In primul rand ca mi-i fig mie, in al doilea rand, pentru ca nu am timpul necesar, ca mai am si de bucatarit, facut curatenie. Noi iesim o data sau de doua ori pe zi si stam maxim 2 ore, in functie de cat de repede se plictisete copilul. Cu incaltatul, probabil pentru ca nu stapaneste atat de bine mersul i-i mai greu sa umble incaltat. Asa facea si Vladut la inceput, dar incet incet s-a obisnuit sa mearga incaltat, desi nu l-am incaltat niciodata in casa.
Mami
20+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Azi de exemplu am stat afara de la 11 jumate la 6 jumate seara, cu pauza de o ora ptr papa.
nu-i cam mult, totusi?
copilul nu se plictiseste? ce face in timpul asta?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va multumesc pentru voturi!

www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">

AdinaF spune:
Monica, si Cosmina merge in aceeasi directie cu tine??? Da-mi pls reteta, ca noua pana la locul de joaca (150 de m) ne trebuie juma' de ora. Eu ii mai scot in fata casei, sa-i mai obosesc dar ei viziteaza toti vecinii, coboara toate scarile,ling toate gurile de canal (pardon, intentioneaza) alearga dupa toti cainii, ridica toate frunzele, mananca toate florile din gradinile oamenilor (deja mi-e dor de gardurile din Romania).
Cumva trebuie sa-i "dresez" sa mearga la pas, ca maica-mea din ian bye-bye, ne paraseste, si nu stiu cunm o scot la capat.
Lili, respect, 6 ore afara, noi n-am reusit niciodata (cred ca m-ar lasa psihicul, mai degraba decat fizicul).
Fetelor, de Gonghy mai stiti ceva, n-am vazut-o de mult pe-aici si mi-e dor de postarile ei originale...
O seara faina!
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
gonghy spune:
quote:
AdinaF
membru incepator
Fetelor, de Gonghy mai stiti ceva, n-am vazut-o de mult pe-aici si mi-e dor de postarile ei originale...
Ce facusi Adina mama,ma pierdusi?
Sara buna gagixurile!
Uite la ce ora am acces la comp mai intru si la ale mele fete,la Timisoara,ca o sa avem chef intre gagice,fara gorobeti si fara masculi cu noi.
Facem Carnaval de mamici sturlubatice pe 1 Decembrie
Mi-am luat si costumatie

moooaaaaammmmaaaaa abia astept relaxul asta.Fetilii eu am mai citit din urma da asa mai pe sarite

am avut si bubulina bolnavioara,neshte parastasuri pentru bunicii mei Da promit solemn ca dimineata sa intru si sa va pove despre cum mai stau "trebile" cu mua si
Maya.Va pup si o Noapte Buna

tuturor de aici din Cimisoara beeyy!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006