oua de prepelita la bebei
Raspunsuri - Pagina 4
LEVI spune:
Multumesc.
Vreau sa incerc si eu sa le dau imediat ce gasesc la mine in zona un producator.
iula78 spune:
Bb meu are 9 luni. Este sigur sa-i dau si eu? De 2 luni ii dau fier pt anemie medie; se pare ca are efect, dar ma intereseaza si cura cu aceste oua. Oricum ii voi da dupa un an.
JARMO spune:
Creseti ca ouale de prepelita din magazine sunt tot atat de bune ca cele luate direct de la producator ? Eu i-am facut o cura baietelului meu, insa cu oua de magazin, asa ca , sincera sa fiu nu stiu sigur daca efectul e acelasi, de aceea ma interesez !
Medeea76 spune:
Sigur ca efectul e acelasi, insa eu nu am incredere ca data scrisa pe ambalaj e cea reala, de-asta iau de la producator (si, in plus, cumpar si prepelite taiate si curatate tot de la producator).
Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu Ana mica in burtica (34+)
p.a.ade spune:
Am o fetita de 9 ani si jum.si vreau sa va spun ca de la un an i-am dat oua de prepelita crude luate din supermarket si nu am avut niciodata probleme.Nu a racit niciodata prea puternic,mai mult de un rosu in git nu am stiut de alta raceala.I-am dat treptat de la unu pina la cinci si inapoi pina ajungeam iar la unu,deci cite o cura de 10 zile ;toamna,iarna si primavara.Vitamine mai mult de vit.C nu au necesitat niciodata.Va doresc sanatate si incercati cu incredere ouale de prepelita crude sunt f.bune.
dalina2x2 spune:
Multumesc mult pentru topic, sunt convinsa de toate calitatile oualor si sunt hotarata sa pun toata familia la cura!
_
Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006)
http://s292.photobucket.com/albums/mm33/dalinaGMN/
http://ro.fotoalbum.eu/dalina
"Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!"
Medeea76 spune:
Ouale de prepelita ajuta mult la cresterea imunitatii, Tea nu s-a mai imbolnavit de la 11 luni, iar acum are doi ani. Cura cu oua crude a fost facuta la un an si 4 luni, dar, in afara de asta, fetita mananca zilnic cate trei oua de prepelita fierte sau galuste in supa. I-am facut analizele acum o saptamana si are hemoglobina 12!
Medeea, mamica de Ana (14 februarie 2008) si de Tea (17 iulie 2006)
Liliana, editez ca sa-ti spun ca vecinul nostru creste prepelite si ne asigura necesarul zilnic, de-asta n-am mai dat nici un semn, insa trebuie sa ne aprovizionam in curand cu prepelite taiate de la tine, caci el nu taie...
Dbunny spune:
Oare in laptele de dimineata au acelasi efect?
Eu ii mai bagam cate un galbenus batut in biberon... in lingurita nu cred ca l-ar accepta, avem probleme si cu luatul medicamentelor, tocmai fiindca copilului nu-i place dulce...
Dbunny cu Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
witeflower spune:
Intrebare:
Fierte/gatite - isi pastraza calitatile?
Pt ca la noi nu marge cu shake-uri de niciun fel. Dar ii plac fierte. In alta zi i-am facut o mica omleta cu ele, si un strop de ulei de masline. Alta data, le-am batut peste niste cartofi la cuptor. Dar nu stiu daca isi mai pastraza calitatile - sau ce anume se pierde prin preparare termica. Stiti voi?
liliana_28 spune:
Buna,
witeflower - prin prajire sau fierbere sigur isi pierd din calitati. Nu stiu sa iti spun exact care la pierde si care le pastreaza. Daca doresti sa ii faci o cura adevarata...sunt bune crude..daca doresti doar sa manance sanatos.....merg si fierte.
Medeea - chiar ma gandeam la tine mai zilele trecute. Ce fac printesele tale. Vorbeam cu o doamna care a venit sa cumpere oua de prepelita tot pentru un copilasi care avea aceleasi probleme cu galusca ta. Cand ai nevoie de prepelite si drum prin Balotesti....cu mare drag dar sa ma anunti sa le curat atunci...sa fie proaspete.
O zi buna.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut