oua de prepelita la bebei

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rasfatzata spune:

fetita mea are aproape 7 ani si am sa incerc sa-i dau si eu crude dar nu stiu daca o sa vrea!daca le fac k mixer-ul si putin lapte merge?

crisanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Citat:
citat din mesajul lui flufy

Buna seara mamicilor
Am si eu o fetita de 5 luni jumate si aas vrea sa-i dau oua de prepelita,dar nu stiu de la ce varsta sunt indicate si cate bucati.
Daca cine stie va rog din suflet sa-mi spune-ti si mii .
Nu vreau sa fac o prostie si sa ii dau prea repede
Vreau sa specific ca am inceput deja diversificarea si nu am avut probleme de la nimic pana acum.Papam supica cu legume ai mai nou i-am introdus si piept de pui.

MULTI PUPICI

din curiozitate ,ce zice pediatrul ca la 5 luni jumate ai ajuns deja la carne?

ouale,pestele,miere,citricele ..se introduc dupa varsta de 1 an.
carnea un pic inainte de un an.
de ce esti asa de grabita?...copilull tau are timp sa se hraneasca
cu alimente solide si mai greu digerabile...are o viata intreaga inainte.
stomacelul unui bb nu este inca matur.
nu mi-o lua in nume de rau..dar la 5 luni jumate sa-i dai pui si sa te gandesti deja si la ou este muuuuuuuuuuult prea mult ptru un bebic asa mic.
citeste ce scrie p borcanelele de mancare din comert ptru bbei, care este varsta cu care se incepe diversificarea si care sunt alimentele din pasul 1, care sunt din pasul 2 ,3..etc.

ma scuzati ca sunt off ..dar nu am putut

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Dar oare amestecate cu sos de soia si puse peste orez merge?
Piticii mei mananca ouale de gaina asa,sunt innebuniti,si mie imi place.
Neaparat o sa incerc si cu oua de prepelita,multumesc pt. idee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalina2x2 spune:

de azi am inceput si noi cura cu oua de prepelita (crude); dimineata le-am amestecat cu cate-o lingurita de miere si cate-o jumatate de banana. Am citi ca poti amesteca cu orice, cu conditia sa fie natural.... apoi, amestecate in papica obisnuita...
Va mai scriu cand o sa terminam, sa va spun eventualele modificari.
(eu m-am hotarat s-o fac pentru pofta de mancare )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

merci, liliana28 - da, as fi dorit o cura...Dar daca nu gasesc solutii, ma multumesc si cu o dieta sanatoasa (mai ales ca din cauza unei alergii inca nu are voie oua de gaina).

Sa-ti mearga bine cu sarcina si sa ai un bebe frumos si sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Liliana, esti gravida???
Dalina, ouale crude pentru cura se pot amesteca doar cu iaurt sau miere, atat!

Medeea, mamica de Ana (14 februarie 2008) si de Tea (17 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

Medeea76 si liliana, imi cer scuze, eu am facut gafa - uite cum fac dezinformare fara voie...
Am citit doar semnatura lilianei repede si am editat raspunsul, fara sa ma gandesc prea mult, fiindca se trezise copilul si ma astepta cu ceaiul...Cuvantul "graviduza" mi-a ramas si m-am apucat de felicitat - am inteles eu anapoda, scuze inca o data...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Principe, n-o certa prea tare pe flufy. In Romania diversificarea se face putin altfel: legume/ fructe, cereale: dupa 5-6 luni (uneori chiar de la 4), carnea de pui/vita dupa 6 luni, iaurt si galbenus dupa 7 luni, albus si peste dupa 8 luni, capsuni si miere dupa 1 an.
Culmea, exista pediatri care indica citrice de la 3 luni. Mie pediatrul mi-a dat suc de mar si morcov de la 3 luni! Recunosc ca le-am dat doar de pe la 4.

Scuzati ca m-am bagat in vorba, dar aseara am cumparat pt prima data oua de prepelita si in afara de fierte nu aveam alta idee. Oricum ai mei au trecut demult de varsta diversificarii, asa ca nu se mai pune in discutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Principe, n-o certa prea tare pe flufy. In Romania diversificarea se face putin altfel: legume/ fructe, cereale: dupa 5-6 luni (uneori chiar de la 4), carnea de pui/vita dupa 6 luni, iaurt si galbenus dupa 7 luni, albus si peste dupa 8 luni, capsuni si miere dupa 1 an.
Culmea, exista pediatri care indica citrice de la 3 luni. Mie pediatrul mi-a dat suc de mar si morcov de la 3 luni! Recunosc ca le-am dat doar de pe la 4.

Scuzati ca m-am bagat in vorba, dar aseara am cumparat pt prima data oua de prepelita si in afara de fierte nu aveam alta idee. Oricum ai mei au trecut demult de varsta diversificarii, asa ca nu se mai pune in discutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns derya spune:

Buna seara.Am si eu o fetita de 3 ani si am inceput o cura cu ouale miraculoase.Momentan ii dau cite 2 oua pe zi dar am o problema..........dimineata il dau crud in lapte,iar cel de al 2 lea cu putin iaurt dupa-amiaza.E bine sau nu?au vreun efect daca sint introduse in lapte?va rog sa-mi raspuna si mie cineva.MULTUMESC

Mergi la inceput