oua de prepelita la bebei

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

BUNA MAMICI,eu am un strumfulet de 1 an 3 luni,pina acum ii dadeam outze fierte,dar cred ca m-ati,convins o sa incep si eu cu oute crude,DAR AM O INTREBARE,DACA E SANATOS,POT SA-I FAC CURA?

FLUFYeu in locu tau, nu i-as da nici ou normal,mai asteapta,gindesteteca aparatul digestiv pina la 1 an nu e dezvoltat suficient.eu am inceput sa-i dau alimente doar la 6 luni.si totul mi-a mers bine.

geany http://www.flickr.com/photos/gfan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Geany, sigur ca poti sa-i faci cura, nu au contraindicatii. O sa ii creasca imunitatea...
Flufy, oul de gaina poate fi inlocuit cu succes cu oul de prepelita. Insa mie mi se pare cam devreme la 5 luni si jumatate... Dupa 8 luni nu va fi nici cea mai mica problema.
Alycia, noi am facut cura pentru ca aveam probleme cu anemia, imunitatea si alergia la oua si carne de gaina.

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu Ana mica in burtica (33+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Eu nu i-as da copilului, cand este atat de mic, alimente crude. Indiferent cat de calitative ar fi sau de valorice pentru el.
Sunt atatea alimente, ceaiuri, tincturi...pe piata speciale pentru ei.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alycia spune:

medeeacat a durat cura voastra...ati repetat-o?Ai cunosscut ceva imbunatatiri in privinta imunitatii?

Alycia si cei doi flacaiasi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Buna fetelor,

Promit ca in cursul zilei de maine am sa postez afectiunile de care va puteti trata cu oua de prepelita.
Din pacate nu am acum tratamentul cu mine. am sa transmit si varsta indicata pentru inceperea tratamentului.

O seara placuta,

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut

Mergi la inceput

Buna,

Dupa cum am promis aseara am sa postez afectiunile de care va puteti trata cu oua de prepelita:
Efectele benefice ale curei cu oua de prepelita si-au dovedit eficienta in: la copii - stimularea cresterii si imbunatatirea metabolismului (100 buc.) si asupra neurogenezei (formarea neuronilor) in sistemul nervos central (120 buc.); revigorarea starii de sanatate si echilibrarea organismelor in varsta, combaterea proceselor degenerative ale organismului (240 buc.); imbunatatirea coeficientului de inteligenta si a memoriei, protectia celulei nervoase; marirea potentei sexuale (120 buc.); intarirea organismelor slabite prin uzura fizica si suprasolicitare (240 buc.); refacerea energetica a organismului (240 buc.) in perioada pre si post-natala (efectele sunt benefice si asupra fatului), dupa interventii chirurgicale si radioterapii; revenirea spectaculoasa dupa perioade de stres si epuizare (240 buc.); boli de dereglare a metabolismului lipidic: aterioscleroza (240 buc.), obezitate (240 buc.), hipercolesterolemie (240 buc.) ; intensificarea efectelor medicatiei administrate in T.B.C. (240 buc.); terapia bolilor cardiovasculare (scleroza coronariana, imbunatatirea functiilor cordului - 240 buc.); terapia bolilor alergice (astm - 240 buc., urticarie - 120 buc., eczeme, conjunctivita - 120 buc., rinite alergice - 240 buc.); terapia bolilor digestive (ulcer - 240 buc., tulburari digestive - 120 buc., reglarea aciditatii gastrice - 120 buc.);terapia bolilor hepatice (240 buc.); terapia bolilor renale (240 buc.); terapia bolilor circulatorii (anemie - 240 buc., hipertensiune - 240 buc.); terapia bolilor metabolice (guta - 240 buc., obezitate - 240 buc., diabet - 240 buc.); terapia sistemului nervos (neurastenie - 240 buc., stari nervoase - 240 buc., migrene - 240 buc., nevroze - 240 buc.); efecte miraculoase si in ingrijirea tenului (240 buc.) si a pielii in general ca si a parului (50 buc.). Cura cu oua de prepelita este folosita si ca tratament de combatere in cazul diferitelor afectiuni sau tratamente asociate, nefiind semnalata nici o contraindicatie

Oua de prepelita se pot da la copii incepind cu varsta de 3 luni.

O zi bunuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Alycia, Tea a facut cura de o luna, cu cate doua oua crude pe zi. Dupa cum am mai spus, ea a avut o anemie care se accentua pe luna ce trecea, doctorita ii marea doza de fier haussman, iar sideremia ii scadea, in loc sa creasca. Dupa 6 luni de stres am tinut cura, am facut analize dupa terminearea ei si rezultatul a fost spectaculos. In acelasi timp i-a crescut si imunitatea, nu a mai racit absolut de loc de atunci, desi a intrat in contact cu copii virusati. De asemenea, a scapat si de dermatita atopica.
O sa repetam cura la inceputul lui februarie.
Sanatate multa tuturor!
Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu Ana mica in burtica (33+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LEVI spune:

Va rog, spuneti-mi si mie la un an cate oua de prepelita sa le dau pe zi si cat timp?

Vreau sa le dau pentru anemie #351;i crestere imunitate.

Mergi la inceput

Buna,

Intre 3 luni si 1 an ii poti da cate un ou pe zi timp de 30 de zile.
intre 1 an si 3 ani cate 2 oua pe zi timp de 30 zile.

O zi bunuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelinajoli spune:

Chiar e foarte buna si la copii aceste cure cu oua de prepelita,asa ca Pofta buna!

Mergi la inceput