oua de prepelita la bebei
Raspunsuri - Pagina 2
herra spune:
mda, am incercat si eu sa-i dau lui Vlad - fierte, adica lasate in apa care tocmai fierbea, dupa ce am stins focul.
si, surpriza - Vlad s-a umplut de bubite, adica a facut alergie, el care nu are nimic de la ouale de gaina.
asa ca atentie - nu fiecare copil reactioneaza la fel.
si pediatra mi-a zis ca ouale de prepelita contin nu-stiu-ce substanta care a provocat alergia la al meu copil.
cat despre oua crude - eu nu as avea curaj, indiferent de sursa; mai ales cum le gasesc eu - adica selgros, carrefour...
Medeea76 spune:
Herra, avnd in vedere ca prin cura de oua de prepelita se rezolva multe tipuri de alergie, tare mi-e teama ca Vlad este alergic la un alt aliment. Sigur ca un doctor stie mult mai bine decat mine ce ar putea avea copilul tau, insa in privinta documentarii privind aceste oua de prepelita, tind sa cred ca medicii nu au nici un interes sa citeasca tratate intregi despre ele...
Fetele, sa postez sursa mea direct pe forum, poate au si alte fete nevoie de ea, cu atat mai mult cu cat eu am descoperit-o tot aici, pe forum, cand cautam disperata informatii privind alergia fetitei mele.
Liliana, sper ca nu te superi. Deci este vorba despre Liliana_28, cred ca cel mai bine ii trimiteti PM sau mail (locuieste in Balotesti).
Pentru copii intre 1 si 3 ani cura se tine cu cate 2 oua pe zi.
Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu Ana mica in burtica (31+)
alycia spune:
da fetelor, inclin sa cred si eu ca sunt bune ouale de prepelitza in special crude ..o sa incerc sa-i dau si eu lui MIRCEA 3 ouasoare crude odata timp de o luna...intrebare... cum sa-l fac sa bea asa ceva...le bat cu telul cu albus cu tot si le amestec cu miere?
MEDEEA76le dai cu albus cu tot..sau cum faci?
Alycia si cei doi flacaiasi!
Medeea76 spune:
Eu le sparg si le amestec (cu tot cu albus) cu o jumatate de lingurita de mire. Apoi i le dau cu lingurita, ca pe medicament si le ia cu mare placere.
Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu Ana mica in burtica (31+)
florinad spune:
Salut! M-ati convins! O sa-i fac si lui Stefan o cura din oua de prepelita. Am gasit o adresa unde spune cat trebuie dat unui copil corespunzator cu varsta lui, daca va intereseaza....
http://www.terapii-naturiste.com/retete/cure/cura_oua_prepelita.htm
Succes!
alycia spune:
noi am inceput cura de 120 de oua pentru astmul bronsic..cate 3 oua in fiecare dimineatza..dea Domnul sa fie cu folos de data asta!
JARMO spune:
Alycia, cat are copilul tau de ii dai 3 oua pe zi ? Eu i-am facut o cura de o luna cu 2 oua, insa nu prea am vazut imbunatatiri , mai asteptam !
alycia spune:
Jarmo, are 4 ani si 8 luni..si i fac cura de 120 de oua pentru astm bronsic si cresterea imunitatii, pentru anemie si alergie. Dupa o cura din asta se face 20 zile pauza apoi se poate relua.VOI PENTRU CE ATI FACUT CURA?Cica ouale astea ar contine si ceva imunoglobuline ce contribuie la cresterea imunitatii.
cana spune:
Buna fetelor ma bucur ca deschis cineva subiectul acesta .Eu am 2 fete una de 8 ani si una micuta de 1 an Eu le-am facut cura cu oua de prepelita si le-am dat crude cum scrie pe ambalaj nu au patit absolut nimic rau ba mai mult au capatat o pofta mare de mancare Si am separat si albusul de balbenus ca la adulti ,dandule doar galbenusul la noi a avut efect si cea mare nu sa mai imbolnavit dupa aceasta cura .Recomand cu incredere aceste oua
Anca
flufy spune:
Buna seara mamicilor
Am si eu o fetita de 5 luni jumate si aas vrea sa-i dau oua de prepelita,dar nu stiu de la ce varsta sunt indicate si cate bucati.
Daca cine stie va rog din suflet sa-mi spune-ti si mii .
Nu vreau sa fac o prostie si sa ii dau prea repede
Vreau sa specific ca am inceput deja diversificarea si nu am avut probleme de la nimic pana acum.Papam supica cu legume ai mai nou i-am introdus si piept de pui.
MULTI PUPICI