Dati spaga la privat??

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Eu nu am dat la nastere la doctorul cu care am nascut, iar dupa 2 zile a venit frumos si calm la mine si mi-a spus sa nu il mai caut si sa nu mai mentionez ca sunt pacienta dansului, pentru ca a venit sa imi ofere " o nastere in conditii occidentale si eu am indraznit sa nu il platesc pe masura", sa ma trateze si asistentele la fel
Stiu unde as fi putut sa il reclam, dar mai si stiu ca nu as fi avut nici o sansa de castig, pentru ca era cuvantul meu impotriva cuvantului lui, doctor respectat in spital.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze Vladut

Filme Vladut

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Daca romanii au ajuns sa dea spaga si la privat in domeniul medical(sau in oricare altul) atunci isi merita sistemtul medical pe care-l are Romania la ora actuala!
Pe bune!

Zicea cineva pe aici ca oamenii nu mai trebuie sa dea spaga- este drept si asta si foarte bine ar fii, dar nici medicii sau cei din sistem nu ar trebui sa primeasca foloase necuvenite. DAr se comporta cu tine in asa fel incat printr-un limbaj al gesturilor si a miscarilor te face sa intelegi ca asteapta ceva recompense.
Si apoi nimeni nu face nimic, nimni nu se teme de nimic, daca faci o reclamatie cu ea ramai ca nimeni nu te asculta.Daca reclami un medic se acopera unii pe altii la colegiul medicilor si gata totul se termina cu penalizare la salariu de 10 % pe 3 luni ! Mare branza !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Sunt de acord cu ce a zis Xio, noi i-am obisnuit pe doctori cu spaga si de asta se poarta asa cu noi.
Eu nu am dat niciodata spaga la privat si de fiecare data am fost super bine ingrijita si am numai cuvinte de lauda.
In schimb dr. meu ginecolog sau dr. pediatrei am dat "spaga", pentru ca nu o pot numi asa, din placere si din recunostinta pentru ca au fost disponibili la orice ora din zi si din noapte, dar vreau sa precizez ca niciodata nu mi-au cerut ei! Iar daca vreodata nu le-am dat nu mi-au reprosat nimic si incontinuare s-au purtat foarte bine cu mine sau cu piticii mei. Ba dimpotriva dr. pediatra ma suna ea daca am copilul bolnav as vada cum se mai simte in urma tratamentului.
Un singur caz am sa-l reclam, este vorba de un dr. chirurg de la spit. Pantelimon. In 1996 tatal meu a fost internat de urgenta (adus cu salvarea) in spital avand peritonita, pancreatita si sanse de viata i s-au dat de 1 la 1 milion. Dr. nu a vrut sa-l opereze pana mama nu-i dadea 5 milioane. Pe vremea aia erau super bani. Noroc ca cei de la serviciul tatalui meu au dat banii si l-au operat imediat. Cu toate astea sansele fiind mici, tatal meu a murit dupa 10 zile. Dr. nu zis nimic si nici banii inapoi nu i-a dat. L-a durut fix in....
Ca sa nu mai zic de asistente si infirmiere, care in noaptea de revelion au baut si s-au culcat (unele la propriu cu sotii) iar pe mine m-au lasat la sectia de terapie intensiva sa le anunt daca se intampla ceva sau sa le dau pacientilor apa sau ce mai au nevoie (nu am pregatirea necesara, aveam 19 ani si era prima data cand vedeam oameni intubati sau murind). In 10 zile cat am stat acolo au fost 7 decedati si la nimeni din colectivul medical nu am vazut nici cel mai mic gest uman.
Dea mamica fericita de Darius si Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Asta cu "noi i-am obisnuit pe doctori cu spaga" e cea mai tare faza pe care am vazut-o. Mai ales dupa ce pe aceeasi postare se scrie ca dr. X de la spitalul Y nu a vrut sa-l opereze pe pacient pana nu a primit 5 milioane.

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Deci, ca sa sintetizez: noi i-am obisnuit pe doctori cu spaga pentru ca ei ne-au obisnuit pe noi sa nu isi faca treaba fara ea.

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

quote:
Originally posted by rolo

Deci, ca sa sintetizez: noi i-am obisnuit pe doctori cu spaga pentru ca ei ne-au obisnuit pe noi sa nu isi faca treaba fara ea.

poze

Rolo , hai sa nu aruncam vina pe altii.
Zi-mi cate cazuri in care doctorii au cerut bani ca sa faca operatia stii , si zi-mi cate cazuri in care operatiile -au facut fara sa se pretinda nimic stii.
Zi-mi si mie de ce omul da bani dupa operatie "ca asa se da " , indiferent de situatie.
Eu nu am dat bani , nu voi da .
Daca imi place doctorul ii iau ceva dragut,ii duc prajitura samd , nu sar cu suta de euro cum oamenii s-au obisnuit.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

quote:
Originally posted by XIO

quote:
Originally posted by rolo

poze

Zi-mi cate cazuri in care doctorii au cerut bani ca sa faca operatia stii , si zi-mi cate cazuri in care operatiile -au facut fara sa se pretinda nimic stii.
Zi-mi si mie de ce omul da bani dupa operatie "ca asa se da " , indiferent de situatie.
Daca imi place doctorul ii iau ceva dragut,ii duc prajitura samd , nu sar cu suta de euro cum oamenii s-au obisnuit.

Nu pot sa cred !!!!
Cum vine asta cu oamenii i-au obisnuit pe doctori sa ia spaga si de aia se poarte asa ????????
Pai oamenii au inceput sa le bage ceva prin buzunare ca sa-si miste mai repede fundurile cand dorm in garda si nu trebuie sa fie deranjati !!!!! Din disperare, din frica ca cei dragi mor cu zile!!!
Si daca oamenii i-au obisnuit pe toti cei din sistemul sanitar cu spaga ce ei nu pot refuza?????? Nu stiu cum se face sau le este rusine ????? LA om ii poti lua ceva cu forta dar nu poti sa-i dai cu forta !!!

Medicii nu ar trebui sa accepte nici o prajitura, pentru ca un contabil de ex. primeste ceva de la conturile cu care lucreaza?si ex. pot continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

care'i faza? sa inteleg ca eu am fost exceptia de la regula? CA am fost tratata / operata la milimetru fara un leu?! Nu cred. NU CRED.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

quote:
Originally posted by XIO

nu vreau sa par rea, dar stii bine ca sunt dr care iau, de fapt care cer banii de operatii, taman e un scandal cu Paraschiv, unul din ortopezii de la Bagdasar Arseni.

stiu ca esti medic si vrei sa aperi obrazul, dar te rog frumos nu mai fii asa vehementa ca..... nu e cazul

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Uite unul dintre ei: http://www.protv.ro/stiri/eveniment/reportaj-cu-camera-ascunsa-medic-prins-cerand-mita.html

poze

Mergi la inceput