"Infractor" la 6 luni?????

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Inseamna ca am niste vecini-sfinti. E adevarat ca ne suportam reciproc zgomotele. Ei au un baietel care canta la pian . Nu m-a deranjat niciodata faptul asta si nici nu am avut vreodata reclamatii din cauza premergatorului nostru. Am covoare pe jos dar nu acopera in totalitatea spatiul. Mai ramane parchet neacoperit asa ca era imposibil sa nu ajunga premergatorul si acolo.
Eu, din ce am vazut la televizor, aveau ceva covoare pe jos. Si daca era vorba de un batran mai ziceam dar reclamanta mi se parea ca e cam tinerica. Fiecare cu nervii lui. Si pe mine m-a socat decizia politistului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

Eu cred ca babele alea sunt cu capul rau de tot. A mers si fata mea cu premergatorul(de la 7 luni), si va spun ca nu are cum sa stea in premergator toata ziua.Un copil la 6 luni doarme mult, doarme si noaptea,nu stiu cat de tare putea sa le deranjeze .Cat timp poate sa mearga un copil in premergator?Mai mult de 2 ore pe zi? Lasati-o in colo de treaba!Sa vada ele ce o sa fie de la un an incolo sau de la doi, cand o sa alerge, o sa sara, o sa bata mingea,o sa cante, o sa asculte muzica sau o sa dea tv-ul tare.Cand va descoperi lingurile si cratitele sa le vad!Pai atunci mamica aceea trebuie sa faca credit ca sa plateasca amenzile de la politie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Din cate stiu eu, ca sa amendezi pe cineva pentru tulburarea linistii publice, zgomotul trebuie sa depaseasca un anumit numar de decibeli. Si trebuie masurati cu un aparat special pe care nu cred ca nenea militianul il are in dotare. Sincer mi-e greu sa cred ca premergatorul face chiar atata zgomot incat sa deranjeze vecinii de jos. Probabil numai daca e vorba de doua babe labile psihic.
Androix, ar trebui sa faci si tu o plangere s-o mai amendeze pentru ca tine copilul cu caciulita in casa si ca il pune in premergator la 6 luni. Sau sa ii ia mai bine copilul si s-o decada din drepturile parintesti pentru rele tratamente aplicate minorului.

mama de Ileana Cosanzeana

poze

"De poti sa nu-ti pierzi capul cand toti in jurul tau si l-au pierdut pe-al lor gasindu-ti tie vina...
De poti s-auzi cuvāntul rostit cāndva de tine
Rastalmacit de oameni, ciuntit si prefacut" - R. Kipling

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Fetelor eu stiu ca poate pe unele din voi va deranjeaza zgomotul facut de premergatoare,copii care sar din pat jos pe parchet,alearga ne numa numa prin casa de se cutremura candelabrele daaaaarrrr......nu ii putem lega de pat.
Pe fii'mea am pus-o in rotobil de la 10 luni dar am prietene care i-au pus tot asa de la 6 luni si nimeni din bloc nu a comentat. Si noi avem covor dar raman parti neacoperite pe care fii'mea de-al naibii mergea pe acolo ca avea viteza mai mare
Adevarul este ca am niste vecini deosebiti in afara de nea' militzianul de langa mine care de cand m-am mutat bate domne in pereti de zici ca isi face palat si asculta manele de aud si versurile exact. Si stau aici de 3 ani dar nu am sunat odata la politie sau sa-i fac reclamatie la administratora.
Trebuie sa ai bun simt si din partea parintilor dar si din partea vecinilor.
Fii-mea are deja 1 an si 2 luni si sa te ti frate dupa ea ce-mi alearga prin casa si sa vedeti ce concert de linguri,lingurite si cratitzi face prin casa vorba lui Caramel sa vada "duamnele" alea de vecine ce show vor avea atunci
Nu stiu de ce trebuie acuzati parintii de galagia micutzului,eu una nu cred ca un copil de 6 luni sta non-stop in premergator si face tot timpul galagie probabil duamna sta prea prost cu nervii si mansarda si fiindca nu mai rezista face reclamatii de genul asta.

Si ca sa nu uit i-am spus aseara si sotzului meu si i-am aratat filmuletzul si este intru totul de acord cu mine doar ca el a mai inceput sa le spurce urat de tot si le-ar mai fi si gatuit otzarica pe tantiile deranjate.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by rolo

Androix, ar trebui sa faci si tu o plangere s-o mai amendeze pentru ca tine copilul cu caciulita in casa si ca il pune in premergator la 6 luni. Sau sa ii ia mai bine copilul si s-o decada din drepturile parintesti pentru rele tratamente aplicate minorului.

Hai, mey, de ce vrei sa ma pui intr-o lumina defavorabila? Numai eu? Juma de forum ar trebui sa faca plangerea asta!

Nu stiu ce am avut aseara dar am dat numai raspunsuri la limita scandalului, sau asta o fi starea mea naturala?

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Beeeyyy fetilii cred ca nu va incepe o "razmeritza" la acest subiect nu???????
Poa' sa-l tina mamica lui cu caciulitza in casa,sa-l lase cu premergatorul de la 6 luni,sa concerteze la lingura si furculitza.... da sa i se dea amenda si aia de 200 RON????
Pai ce Doamne iarta-ma de oameni sunt astia???
Cred ca sunt loviti de soarta si eu una le-as trage una sa ma tina minte.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Io nu pun copiii in premergator ... dar fac galagie cand trantesc jucarii pe jos... sau cand se plimba fiimea cu masinuta prin casa... dar nu s-a plans nimeni...

Iar legat de pus covor peste parchet ca sa nu dernajez vecinii... prefer sa deranjez vecinii decat sa pun covor pe jos, in care se aduna tot praful (oricat ai da cu aspiratorul)... mai ales ca acum sunt la varsta cand bantuie in 4 labe prin casa...
Dupa parerea mea e mult mai simplu sa aspir si spal parchetul odata pe zi decat sa aspir covorul... si nici nu se compara ca si curatenie... in covor ramane praf ori cat l-as curata...
Asa ca prefer sa fie curat pe jos pt. ai mie pitici... decat sa protejez "piticii" vecinilor...
Cum zicea cineva... cat poate sa stea un copil de 6 luni in premergator, pe zi???
Daca vecinii astora sunt la fel de absurzi ca cei care stau sub apartamentul mamei... e clar... aia sareau in sus si cand nu era nimeni acasa... cica e galagie... cine o putea face? fantomele??? sau piticii lor?
Iar deaspura stau unii care au caine... si cat poate ulra cainele alora cand e singur acasa... sau racaie la usa... Ne era mila de bietul caine... nu ne-am dus niciodata sa ii reclamam vecinii de sus ca le urla cainele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Am gasit!!! Cat poate sa stea un copil de 6 luni in premergator pe zi? Nici nu conteaza! Cu cat creste cu atat sta mai mult -> deci ratiunea gandirii reclamatelor a fost: sa-l invatam minte de mic!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Cred ca, daca ar fi sa se planga vecinii de zgomotele lui fiu-miu, as da un salariu pe luna pt amenzi! Inseamna ca or fi sfinti oamanii astia, ca nu mi-au spus absolut nimic niciodata. Si vad si eu ca face zgomot, incerc sa-l temperez cat pot dar e copil, mai ales acum, cand nu prea poate iesi afara isi consuma energia alergand prin casa.

Respectivele poate ar trebui sa se duca la sanatoriu, daca vor liniste, intr-un bloc ceausist e greu sa nu faci zgomot, oricat bun simt ai avea. Presupun ca ele n-au avut niciodata copii, sau acum un secol, daca nu stiu cum e.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Am auzit la Tv ca doamnele reclamante lucreaza la Protectia Copilului.
Va dati seama ce fel de oameni lucreaza acolo?
Cum Dumnezeu poti sa reclami un copil ca se plimba in mergator?Si vorba voastra si politaiul ala ( sau sa-i spun militian?) ar fi trebuit sa le puna la punct pe femeile alea...

ali

Mergi la inceput