Piticodromul de Sept-Oct 2005 (194)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Aia e piata, dar oare aia e si strada? sa nu fie o alta strada si piata diferite....
daca stiti de tranvai in zona, ziceti-mi repede, ca eu tot notez in carnetzel traseele..
Ideea e ca ajungem la 6.30 in gara si la 12.30 avem trenul inapoi. Sper sa rezolv intr-o ora acolo. Asa ca daca aveti timp si sunteti in zona in jur de ora 10 imi puteti face o vizita (ca eu nu ma pot abate de la traseu)

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

m-am uitat pe harta, acolo e Ruxandra...In cazul asta e bun orice troleu de la Gara care merge la Universitate. sau bus 178(daca mei trece pe la gara, de cand cu dementa asta de la basarb), asta te-ar lasa cel mai aproape, si ar trebui sa cobori chiar la capat...la ora aia insa, cred ca sunt pline autobuzele...

editez, ca nu citisem ora la care vii, credeam ca e 7-8. la 6 jumate e ok cu ratb. Si am verificat, 178 trece in continuare pe la gara...cum iesi din gara o iei in dreapta, treci strada si acolo e statia....fetele, astept confirmari!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Eu confirm, Bianca . Deci, Codruta, cel mai simplu e sa iei 178, are statie pe Dinicu Golescu si merge pe traseul pe care ti l-am zis eu primul (in mesajul cu taxiurile). Capatul lui 178 este chiar langa piateta. O s-o vezi, e de fapt un rond parcare .
La intoarcere iti recomand taxiul, in functie si de timpul pe care il ai la dispozitie, gasesti vizavi de sala palatului si sunt (sau erau acum vreo 2 ani) ok.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Codrutza, piata si strada sunt in acelasi loc..de fapt nu exista strada, doar piata....

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Jadi, sanatate multa baietilor?/ Tu ai fost singura zilele astea cu ei?

La noi-nimic nou. Doar ca Sa se trezeste de 100 de ori pe noapte si sunt cu creierul in ceata tot timpul.

Irina, ce buna bona ai gasit! Asta cu prajiturile m-a dat gata, toata viata am visat sa-mi faca cineva prajituri. Tavi multe de prajituri. Eu sunt la cura de dulciuri, nu stiu cum de nu m-am triplat, chiar m-am gandit sa-mi recoltez niste hormoni tiroidieni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Andreea, am ramas fara grai...acum am citit povestea Curaj si fortza sa depasesti acest episod cumplit din viata ta. jadi , sanatate multa baietilor si putere si tie sa le duci pe toate Ioana - salutari intregii familiiMiflore, ai ajuns la ortoped pana la urma?scuze daca ai scris, dar eu am absentat cateva capitole Teodora Sara (norina)www.flickr.com/photos/13809712@N05/sets/72157602086467503/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Dupa cum banuiam, se discuta despre cadouri de Mosh....hmm ,asta chair imi place, poate ma inspir si eu.Eu i-am luat de M Nicolae o casa de marcat cu carduri, bani, etc de vreo luna si am reusit sa o tin ascunsa pana acum De M Craciun chiar nu stiu, avand in vedere ca la noi jucariile in afara de faptul ca sunt insirate prin toata casa, nu prezinta nici un interes.Baza o reprezinta creioanele colorate, vreo 50 de bucati , pe care le plimba de colo colo si are in permanenta cel putin o mana ocupata cu vreo 4-5.Declar cuburile , puzzle-urile si lego- jucarii de ornament, interes zero- speram sa vina si perioada lor.Ma bate si pe mine gandul de o masinuta ceva, ca tractorul de mos Nicolae de anul trecut(luat de ta-su) a avut mare succes si inca e printre favorite. Dar ea vad ca-mi tot arata pe catalogul quelle o orga cu microfon ...dar eu as zice pasMai vad, mai sap ...Teodora Sara (norina)www.flickr.com/photos/13809712@N05/sets/72157602086467503/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Codruta - multa bafta..., programul este de la 8.30 la 13.30, stii la ce inspector tre sa te duci, ca s-ar putea sa aiba zi de arhiva, dar de obicei ii tine cineva locul....
Daca vrei iti dau un nr de tel de acolo, dar suna repede sa nu fie prea tarziu si sa nu mai fie nimeni pe acolo
313.14.84

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Am tot citit...si pana sa scriu uitam ce aveam de spus Ce sa fac daca-i bleg si neuronu' care mi-a mai ramas.

V-am tot auzit de-un telefon care zice pe romaneste. Unde, cat? Ca ieri a luat sticluta cu apa plata si se facea ca vorbeste. Si va trebui sa-i iau si orga muzicala, dar vreau ceva mai marisoara, cu luminite si gen masuta, cu scaun (am inteles ca ar fi fost anul trecut in Metro).

Calin bea Milli rosu, ca imi place sistemul de inchidere al cutiei. In rest tusim si mucim, de mancat - mai rarut, ca-i mai dragut.

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Antonia, imi pare rau ca te trezesti asa des. Eu am avut 3 treziri de la 22 la 7:30 si mor de somn.
Casiana, tu ai fost la Fodor la ortopedie? Ca la el merg si eu cu Miru. Cum e tipul?

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput