Piticodromul de Sept-Oct 2005 (194)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Anya- eu i-am comandat orga cu scaunel, microfon ....bla,bla
la Quelle,dar sa vedem daca ajunge pana la Craciun...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Antonia, dintisori? Sau doar bazdaci? Nasol cu trezirile.

Mai, tot vorbiti de jucarii vorbitoare in romana, mai ca imi faceti si mie pofta Desi sa va zic cum e la noi, orice jucarie care are baterii ramane in secunda doi fara baterii. Deja stie clar care au si care nu, se uita peste tot dupa "semne". Si dupa ce raman fara baterii aia e, nu accepta sa le punem la loc. Deci chestiile care merg, vorbesc etc. nu prea au cautare la noi.
Azi vine "mosul" (tata) din Germania, sa vedem ce are in sac.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Imi place de mor cand vorbiti despre jucarii....eu sunt mai rea ca Iaris ...cred ca iau jucarii pt mine....
Si eu i-am luat pana acum un puzzle din lemn cu litere pe care i l-am dat,l-a facut imediat si cred ca va zace pana il va atinge din nou....Ce nu i-am dat:un puzzle cu Thomas,un aqua doodle mic...cat o tablita magnetica....,un trenulet cu sina si pomi si tunel.......un puzzle de lemn cu o ferma.....si inca un trenulet de lemn pe care trebuie sa il asambleze el.El vrea in continuare bici....sau galbeni.Iaris nu face diferenta in tre mosul cu cadouri si mosul din povestea Punguta cu doi bani,asa ca stau zilnic si ii explic ca sunt mai multi mosi,dar el continua sa spuna ca vrea galbeni.
Locca,dar spatiul ala unde sunt ascunse bateriile nu sunt inchise cu un surubel,ca si Iaris e fan baterii ,dar aici toate jucariile cu baterii au bateriile inchise,adica el vede unde sunt dar nu le poate scoate.
Iaris de cand e la gradi si are in preajma copii mai mari decat el...nu prea mai e interesat de jucariile de varsta lui...mi-a zis intr-o zi cand faceam amandoi ordine prin jucarii,ca ii da anumite jucarii lui Luca,care este bebelus....Mi-a spus ca el e mare...ce sa inteleg io de aici?Ii plac f mult puzzle-urile astea de varsta lui dar le nimereste imediat si apoi nu se mai joaca cu ele.....In schimb coloreaza si scrie...de ne innebuneste.Ii place la fel de mult sa faca lipituri,dar inca nu stie sa taie cu foarfeca ,lucru pe care il tot exerseaza,dar noroc cu Ana,colega lui cea mai mare care il salveaza de fiecare data la activitati.Ca sa nu mai spun ca s-a smecherit si atunci cand nu are chef sa se imbrace,sa se incalte o striga tot pe Ana.Dar se imbraca f bine cu pantalonii si stie sa se incalte singur.Inca nu spune ca vrea la baie,continua sa umple pampersii.....dar daca il punem noi la toaleta sta....si deseneaza si acolo.Daca uitam sa ii ducem tablita magnetica in baie,ne striga:mamii chiuuuuuu,adica mami,scriu...Si scrie pana se plictiseste.
Mno va pup ca deja m-am laudat destul pt azi
Dar cum sa nu il laud fetelor,ca e al meu,e perfect asa cum e....stiti si voi cum e...ce va tot spun eu aici...

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
"La liberte est le droit de faire ce que les lois permettent"
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Anya, telefonul vorbitor e din seria fisher price, sunt 3 chestii care vorbesc romaneste: telefonul, un ursulet si o chestie bombata cu forme. Telefonul costa aprox. 65-70 de lei. Vezi ca e si pe pagina de introducere pe forum. Eu l-am luat din Cora.
Ioana, eu am fost asta primavara la Fodor, la ortopedie, de mi-a zis ca Ana are talus valgus; mi s-a parut un tip complet insipid. Mi-a spus sa revin in toamna ca probabil nu se va rezolva cu masaj - el mi-a aratat acolo o miscare gen masaj pe care sa i-o fac Anei - si ca in principiu vor urma niste ghete ortopedice. Eiii, auzind eu asa, am fost la spital la Emilia Irza unde am dat de o tipa kineto, recomandata de doctorita mea ca fiind f. buna. Ideea este ca mie nu mi-a placut deloc de ea, vorbea cu noi ca si cu presul de la intrare. In fine. Mi-a aratat juma de ora de exercitii pe care sa i le fac copilului, n-am retinut mai nimic, m-am gandit sa ma mai duc o data cu o camera si sa filmez miscarile; dar n-am mai fost. Si-acum vreo luna mi-am facut o programare si la Jianu. Mie mi-a placut de el, mi-a zis ca Ana n-are nimic si s-o las in pace; adica are talus valgus dar care se va corecta de la sine pana la 5-6 ani. Nu e ceva asa de pronuntat, daca te uiti la copil nu vezi nimic, numai daca te uiti cu atentie. Mi-a dat si o carte legata de asta. Mie ce mi-a placut la el a fost faptul c-a stiut sa ia copilul, adica Ana n-a plans, lucru care nu se intampla in prezenta doctorilor...a pacalit-o, ce sa mai. Acum parerile sunt impartite, multi spun ca Jianu e f. bun, multi spun ca de la o vreme Jianu spune de toti ca sunt sanatosi si ca n-au nimic....hmmm, ce sa mai zic. Voi ce ziceti de Jianu, chiar?
Hai Norina, ca ti-am raspuns si tie!
Ma duc la nani.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Codruta, mai esti? Trimite-mi numarul tau pe PM sau suna-ma maine, poate ne vedem nitel. Asta daca reusesc o scurta evadare de la servici.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Miflore,eu am parere buna despre Jianu ca mi-a spus ce-am vrut sa aud, ca n-are nimic Dinu, haha! Mi-a placut, n-am mai fost la altul. Dar e un ortoped bun de tot, cu B incepe, imi scapa numele, de el se aude ca ar fi acum cel mai grozav.

locca, da, dintii sunt de vina, amandoi copiii sunt in plina eruptie,Dinu cu ultimele 2 masele, Sa cu incisivii. Amandoi sunt mamosi din cauza asta, se agata de mine disperati si nu vor decat cu mine sa stea.

Marinela, ce destept e Iaris!!! Ce noroc ati avut si cu gradinita asta!
ma tenteaza si pe mine o casa de marcat, dar nu o depistez, vreau si eu o poza, dar sa se gaseasca la noi jucaria. Norina?

Mergi la inceput

Hihi, exact, Tonnia, si mie mi-a placut de Jianu ca mi-a spus ce vroiam sa aud! Hmmm, cine-i ala cu B? Daca-ti amintesti, scrii? Te rog!
Aaaa, si inca o chestie, Jianu e contra talonetelor in timp ce maaaarea majoritate a ortopezilor pediatri sunt pro. Mda. In strainatate se vehiculeaza tot varianta fara talonete, Jianu pare tipul de doctor care se documenteaza la orice varsta.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata!

zino, multumesc pentru detalii! Nu ma duc la Jianu daca imi spune ca n-are fata nimic, ca asta pot sa-mi spun si eu mie insami fara taxa pe consultatie. Vreau sa vad daca are intr-adevar ceva, si mai apoi ma decid eu daca aplic vreun tratament.
Marinela, ce simpatic e Iaris. Miruna se imbraca cu pantalonii, dar ambele picioare intr-un crac, si apoi sare prin casa si zice ca are fusta.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Tonnia, iti spune ceva numele Burnei de la Budimex?
Ioana, acum sa nu crezi ca Jianu scapa de toti si le zice ca-s sanatosi. Dar el considera din experienta lui, ca anumite chestii mai usoare se rezolva de la sine, fara sa mai chinui copilul. Cam asta am inteles eu. Sigur ca sunt cazuri si cazuri. Dar ce ti se pare la Miruna? Cum calca? Ca ma uit in cartea pe care mi-a dat-o el sa vad daca depistez cazul.

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Miflore, si noi am fost la Fodor de doua ori. In primavara mi s-a parut...indiferent (ca sa fiu totusi draguta). Baiatul meu cel mare are putin platfus si ne-a zis sa-l punem sa mearga pe varfuri si in picioarele goale iar pt Calin, ca e prea mic pt talonete/ghete si ne mai vedem la toamna. Am fost acum 1 luna din nou si a fost mult mai "comestibil" dl.dr. Pt baiatul cel mare a zis ca putem sa-i punem talonete, dar nu e ff pronuntat platfusul, asaca nu e o urgenta. La Calin ne-a zis ca are nus' ce mobilitatea accentuata a gleznei, dar sa-l lasam doar cu ghete care sa tina glezna.
Jianu e contra talonetelor pana la 3-4 ani. Cred ca si Fodor la fel. Jianu vede atatea cazuri grave la spital, incat ce au copiii nostri e nimic...Daca vrei sa mergi pe kineto-terapie poti incerca la Grigore Alexandrescu (am auzit ca ar fi ok, dar nu am incercat) sau mai stiu eu pe cineva, daca te intereseaza, si e o draguta.

Mergi la inceput