Piticodromul de Sept-Oct 2005 (194)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Ioana am fost cu Alexia la Fodor cand era micuta, avea tibiile usor curbate.
Mie mi-a placut, a fost foarte calm, si ne-a vorbit frumos, ne-a spus ca nu-i o poroblema asa grava, ca se va rezolva in timp dupa ce va merge.Si asa a fost.Ne-a dat atunci cateva sfaturi bune.
Acum eu nu stiu, poate l-am prins intr-o zi buna, e drept nu era nici foarte aglomerat .Mie mi s-a parut un tip dragut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Zino, miruna nu pune talpa drept pe sol; latura mare a talpii e paralela cu solul dar e sub 'suprafata' pe care calca; nu stiu sa explic mai bine. Eu am observat de mult dar abia acum am dus-o la Calapod sa-si dea cu parerea; plus ca are si platfus, din cite imi dau eu seama. Calapod a zis ca nu i se pare mare platfusul, dar imi recomanda pentru calcatura aia strimba sa ne vada acest Fodor. Care e si chirurg si mergem la el si cu Smaranda sa ii daie pielea dintre labii (care sint lipite).

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Multumesc Casiana. Ma bucur ca s-a rezolvat problema de la sine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Acum m-ati prins ca-s dupa perdea...

Hai sa va povestesc ce mi-a zis Alexia ieri:"Mosu' beste pii" in traducere"Mosu iubeste copiii!"
A, si mi-a repetat ce vrea, invariabila "masina"- cu s de la sorin
I-am cumparat un set de animale domestice(are salbatice, le cunoaste: efantu, tigu, leu, usu,giafa,enu (renu), cebu, agu(cangurul),epadu(leopardu)...
Mai trebuie sa caut cate ceva, sa vad ce ii mai cumpar.O sa-i iau si o masina, desi am casa plina de masinute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Marinela+ ce copil ai!!!! super, al meu nu stie nici sa+si dea pantalonii jos singur.....dar nu+i copilulde vina, ci eu....ca nu l+am pus si bona!
Si Luca are putin platfus, Dr Marinescu de la Grigore Alexandrescu ne+a zis ca vrea sa+l vada dupa ce implineste varsta de 2 ani...
Am pus niste pozici noi cu noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

stati un pic fetelor, am si eu cu ce sa ma laud...Luca face la olita si pipi si kk, iar noaptea trecuta s+a trezit si a cerut pipi!!!!!
Sunt super incantata pt ca as vrea sa+l inscriu la gradinita in dosarul de asteptare!
Gradinita de la Electroaparataj era ok, dar zilele trecute am fost pe acolo si am vayut ca toata vurtea aproape e luata....cred ca se construieste un bloc!
Ramane Corabeasca!tb sa ajung acolo, dar cu teroristul mic nu mai apuc sa ajung nicaieri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Neata!
Am fost si noi la Fodor, care mi s-a parut ok. E impotriva talonetelor, iar doctora Ioanei este pro. Asa ca i-am luat alternativ incaltari cu talonete, incaltari fara talonete. Si Ioana calca cu talpile spre interior. Am sa o duc dupa sarbatori, sa vedem daca trebuie sa facem ceva.
Ioana cum are sa o opereze pe Smaranda, cu anestezie locala?

Vorbiti de jucarii!
Eu am luat asa: o papusica, masuta de fardat de la Chicco, volanul de la Chicco (pe care nu stiu daca sa-l dau finutului sau sa-i iau altul), 2 carticele, un telefon, tobe. Ursuletul de la Fisher i l-am dat si e tare incantata de el. Si mai vreau sa-i iau puzzle de lemn, sunt 12 bucati la set si sa vad ce mai iau ca imi place tare sa cumpar jucarele. I-am luat si o rochita de Craciunita, o pelerina si tot felul de hainute de care ma bucur eu mai mult, desi a inceput sa isi aleaga hainutele si sa se priveasca in oglinda.
Am facut curat in jucarii si hainute si am strans 3 pungi mari de Ikea pline cu jucarii si 2 cu hainute, asa ca am facut loc.

Nicole&Ioana Alexandra

www.flickr.com/photos/9877601@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

nicole, te rog sa-mi zici si mie ce va recomanda voua dr dupa ce mergi. Pentru sma, Calapod mi-a zis ca o sa-i dea local cu un spray cu anestezic ca sa nu simta; si mi-a spus ca nu doare. Ce urs e la www.omnitoys.ro/Fisher-Price-c27.htm" target="_blank">fisher i-ai luat?
Pinacolada, felicitari pentru olita si succes cu gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Neata

Marinela, ce tare e Iaris! Si la noi au jucariile surub la baterii, dar Matei stie ca acel surub se poate scoate , asa ca ne baraie la cap, ne arata si trusa cu surubelnite, pana cand cedam si desfacem dracia de capac.

Eu nu am fost la nici un ortoped, dar notez impresiile voastre, cine stie cand sunt de folos.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Ioana, pe moment o sa urle pt ca nu-i convine, dau cu un fel de gel, e adevarat, dar dupa ce trece efectul gelului si face primul pishu'...o va ustura. Noi am trecut prin decalotare si cred ca e acelasi lucru. Trei nopti de plans si refuzul de a face pisu'. Poti sa-i dai nurofen / nevralgin, supozitoare.. N-au vrut sa-mi dea gel "la pachet". Poate ai tu mai mult succes...Bafta multa!

Pinacolada, imi pare rau ca te dezamagesc, dar si la Corabeasca s-a stricat curtea gradinitei si se construieste una noua. Dupa ce va fi gata, vor demola gradinita existenta si vor reface curtea, dar in stilul de lucru romanesc...cred ca termina copii nostri liceul...si eu sunt f suparata. In rest gradinita e ok, n-au avut scarlatina/varicela, mancarea e ok, inca nu am aflat ce educatoare vor fi la anul, cam atat . Calin al meu spune cand face pishu'/kk dar refuza sa-i dau jos pampersul. Astept sa mai creasca. In rest nebunii cat cuprinde!

Mergi la inceput