Piticodromul de Sept-Oct 2005 (194)
Raspunsuri - Pagina 8
locca spune:
Codruta, eu as zice ca mai mult de 4, hai 5 km nu-s. De la gara ar trebui s-o ia pe Dinicu Golescu, apoi pe Stirbei Voda in jos pana la Sala Palatului.
Sau tot de la gara pe Grivita si apoi pe calea Victoriei.
La intoarcere e un pic mai complicat pt. ca se lucreaza pe str. Luterana si e inchisa, altfel ar fi fost tzeava drumul pana la gara.
Te-am bagat in ceata?
Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
miflore spune:
Kristinutza, si mie imi pare rau ca s-a inchis cercul. Dar ma bucur pentru Raducu.
Codruta, la obiect, aprximativ 10 lei.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
oaana spune:
Buna tuturor.
Jadi,of ce mi-e mila de baietel ca trebuie sa faca injectii,Iosua a facut cateva o singura data,dar plangeam de mila lui.Sanatate multa multa.
Am si eu o intrebare la voi.Se intampla ca Iosua are niste momente in care tipa tare de tot,daca nu-i convine ceva.Se intampla si la voi asa ceva?Nu stiu cum sa-l dezvat de tipatul asta asa aiurea.Am incercat si cu ignore si cu betzisorul,dar nu prea merge.Eu l-as pune intr-o camera singur,dar plange tare dupa mine si il trezeste pe Aaron.Nu imi face mereu asa,dar e deajuns pentru mine daca sunt obosita s-au il trezeste pe cel mic.
o zi buna tutror.
Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)
http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
locca spune:
Catush, sambata seara era inchisa, am avut eu surpriza asta, si nu cred sa fi terminat pana azi.
jadi spune:
Ruxandra, la medlife merg , am gresit si i-am zis policlinica, corect era hyperclinica cum isi zic ei
Eu tot cu troleul as merge, cunosc smecheriile taximetristilor din gara! Pentru cateva statii chiar nu se merita sa stai sa te caciulesti cu ei, te vad strain de bucuresti si atunci iti aplica taxa de "strainatate". Eu si pe mamele mele le-am obisnuit cu metroul dupa ce au luat niste tepe de 50 de lei de la gara la circ!
Deni & Vlad & Tudor
BiuMil spune:
Codrutza, ori iei taxi...da nu chiar din fata garii, ci mergi doi pasi in ce directie vrei tu si oricum iei o firma mai serioasa, cum ar fi Meridian, Cobalcescu, Confort, Speed taxi, chiar si Vyl, taxi 2000, Mondial, cum zicea si Ioana, 1,7 lei maxim pe km....si spui foarte sigura pe tine unde vrei sa mergi...ca oricum nu ai bagaj, ca sa pari din "strainezia"...........ori, mergi cu RATB, si intrebi pe cineva unde sa cobori si cum ajungi la ITM sau unde vrei tu....
Unde e Walter asta, nu e pe un lateral de Cismigiu un pic dupa facultatea de sociologie?...parca era si un tramvai care ducea drept la gara si care intorcea pe acolo.
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
locca spune:
Mai, eu stiam ca e piateta aia (rond) de langa cismigiu si care e f aproape de sala palatului, adica ion campineanu, brezoianu, pe-acolo.
Unde periodic se fac si cozi ale capsunarilor. Nu aia e? Halal sa-mi fie, doar am lucrat in zona aia, dar niciodata nu m-am uitat la placuta sa vad daca chiar asa se cheama.