Piticodromul de Sept-Oct 2005 (194)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Irina - bafta , sa auzim de bine

Jadi - ce mila imi e de Vladutz, a-ti fost la DR , nu?!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna seara! Ruxadra, la multi ani! Sa fii sanatoasa si sa realizezi toate planurile!

Gabi, la multi ani! L-am admirat pe Tudor - am lasat-o pe Miruna sa se uite la poza nud si s-a prins ca e baietel.
Dana Lucia, Antonia, ma distreaza ca ati dat toate cadourile deja. Eu ma tin tare, dar am un teanc de puzzle-uri de lemn din care ii dau din cind in cind cite unul.
Zino, cum e telefonul ala? Zi te rog ce 'vorbeste'.
Catush, cabrioleta e din carrefour, 65 roni. Eu nu am cumparat jucarii on-line, mi se pare ca sint mai scumpe decit in magazinele 'reale'.
Irina, bafta cu bona. A mea e ok, are grija bine de Sma, dar nu cred ca o sa faca la fel de multa treaba cita facea bona veche (virsta isi spune cuvintul).

Sanatate tuturor copiilor bolnavi. Noi am fost azi cu copiii la Calapod. Miru a facut rapelul la havrix; are 93 cm si 15.2 kg, si toti cei 20 dinti. Peste 2 saptamini mergem la ortoped pentru ca nu paseste normal pe talpa, ci in interior cumva.

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Irina, bafta multaaaaaaaaaaaa! Sa ne povestesti d-ale bonei!
LA MULTI ANI GABI!!! Ce familie frumoasaaaaaaaa!!!
Ioana, telefonul ala vorbeste in romaneste; adica spune toate literele si le afiseaza, cifrele de la 1 la 9, tot afisate si vorbite, spune pa-pa la final, parca spune si ceva de introducere, un salut, ceva. A, si mai are 12 melodii. Costa pana-n 70 lei, nu mai stiu exact cat, intre 65 si 70. E din seria fisher price care cuprinde telefonul, ursuletul si o chestie rotunjoara in care intra forme, toate glasuiesc romaneste.


Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Jadi, saracutul Vladut. Doctorul ce zice? Poate trebuie sa-i dai si niste vitamine sa se puna mai repede pe picioare.
Ioana, ce greutate are Miru! Ioana abia are 12 kg si un pic, iar inaltime tot peste 90. Nu stiu de ce nu ia in greutate, ca de mancat mananca. Poate din cauza ca e f. energica sau poate din cauza ca si eu pana sa incep tartamentele pentru FIV am avut 49 kg la 1.72. Acum nu mai zic cat am ca mi-e jena.
Vreau sa-i iau Ioanei o saltea pentru sarituri ca sa nu mai sara in pat, dar as vrea sa aiba si pereti de protectie. Stiti vreuna?

Nicole&Ioana Alexandra

www.flickr.com/photos/9877601@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

offf, jadi-jadi...

irina, bafta multa cu bona!

gabi, m-ai dat gata cu pozele!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
www.flickr.com/photos/cristina_balanean/sets/" target="_blank">poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
www.cercrecreativ.go.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata! iaca mai apar si eu in zona!

Jadi cum se mai simte Vlad?

Nu mai citisem forumul de cateva zile si asera cand am citit nu am fost in stare sa raspund ca m-a apucat bocitul.


Mai, mai ce de jucarii cumparati voi, eu inca nu m-am pornit da aman momentul ca stiu ca nu rezist si i le dau imediat ce le cumpar, i-am luat o mashinutza mai mare si i-am zis sotului sa o lase in porbagaj pana la sarbatori, da nu am rezistat si l-am trimis sa o aduka sa se joace copilul .

Eu sunt disperata ca vlad nu mananca mai nimik, doar dulciuri daca ii dai si lapte, in rest mancare nici nu se atinge, nici chiar de mancaruri gen cartofi praji cu snitel, de mancare gatita nu se pune problema, fac si arunc.
Cu vorbitul tot in pom, adika pauza, doar klingoniana, intr-o seara imi zicea de mama fokului "ceafa, ceafa", care am descoperit ca e girafa hehehehe.

Nicole saltea cu aparatori laterale gasesti pe net de cumparat da eu zic ca e mare, nu e de apartament.

Miflore , Ana banana e incantata de telefon sau inca nu l-a vazut? ca ma bate si pe mane gandul sa ii iau ceva care vorbeste romaneste plodului meu vorbitor de klingoniana fluent, da ma gandeam la catelul vorbitor.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Neata!
Aveti cantecelele complete in engleza: Mc Donald (taranul e pe camp), A,B,C,D..... sau cel din Baby Einstein: cu head, knees, sholders....?

Joi chiar sunt la Bucuresti, inca de la 7 dimineata ca atunci ajunge cuseta. Vin cu mama, ca ma obliga sa-mi rezolv anul asta cu cartea de munca

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

La multi ani cu intarziere Ruxi! Sa ai parte numai de bucurii (si de un bb2 daca se poate fetita, cat mai curand). Te pup tare!

La Multi ani si lui Gabi, mami de trei iezi cucuieti, i-am admirat in poze, sunt superbi! Sa va traiasca si sa fie norocosi!

Am inceput si eu seria cadourilor de Craciun...de fapt la Alex a venit Craciunul si primeste zilnic cate ceva, nu stiu ce sa ma mai fac, nu ma pot abtine! Am de gand totusi sa ii iau masinuta din Carrefour, cu acumulator (cea cu pedale e prea mica). Sunt sigura ca se va distra la culme, iar la pedale poate da bine mersi si la tricicleta!

Nicole, Alex are 11 kg la 92 de cm, asa ca stai calma. Si eu m-am calmat, fiecare copil in ritmul lui, nu imi fac griji! Si Alexandra a inceput sa manance mai bine de la un timp, dar 5 minute nu sta locului, nu stiu de unde are si cat are, de m-as strofoca eu atata, cred ca as ajunge la 40 de kile intr-o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Salutare!

Codruta, drum bun!
Nicole, oau ce slaba erai. Eu daca o sa ajung la anul la 65 kg ma declar fericita (am 1.71).
Alina, te inteleg cu mincarea; daca ar sti el ce bine gateste mama lui, n-ar mai face figuri.

Trebuie sa ma pling din nou de mincarea Mirunei ca ma omoara; nu vrea nimic gatit, exceptind cartofii si ouale; in rest toate lactatele posibile (iaurt, brinza, cascaval, lapte, brinza topita, orice). Si orez cu lapte, gris cu lapte, lapte cu cereale, etc. Am descoperit ca vrea pastrama de pui cumparata, asa ca acum cotizez la Aldis saptaminal (e singura pastrama de pui pe care am gasit-o; daca mai stiti si altele, ziceti-mi va rog unde gasesc).

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natydea spune:

Buna fetele, iata ca in sfarsit am reusit sa va citesc si eu!
In primul rand multa sanatate puiutilor bolnavi si sa vina Mosul cu multe cadouri frumoase!
Kristinuta, tu mergi azi la cercul recreativ? Sau mai merge cineva.
Vreau sa ma duc si eu azi acolo cu darius si vroiam sa stiu daca am ocazia si placerea sa ma vad cu cineva cunoscut!
Pupicei, dea

Mergi la inceput