Piticodromul de Sept-Oct 2005 (194)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Ioana, copilul tau mare si copilul meu unic pana acum sunt pe invers: Matei nu pune gura pe lactate, in schimb mananca legume si carne la greu, ar manca dimineata, la pranz si seara numai asta. Deci daca facem o medie intre ei cred ca ar iesi un meniu echilibrat
Mai nou e fan de mazare. Iar aseara a basculat sub privirile mele neputincioase o felie de tort de ciocolata. Inutil sa spun ca s-a culcat la 11 cu rugaminti si amenintari din partea noastra
Nu stiu nimic despre pastrama de pui.

Simona, nu esti in Londra?

Nicole, erai foarte slaba, eu cred ca acum esti taman buna

Codruta, bafta cu cartea de munca! Daca ai chef de o cafea, un "prigat" ceva spune, ne adunam noi .

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Ruxandra. Eu imi pun sperantele in gradi, ca o sa manince acolo orice ii dau aia.
Dana Lucia, astept sa aiba timp sotul sa vizitam gradinita. Intentionez sa o dau pe miruna din ianuarie, cind incep si eu serviciul. Asta daca nu emigram intre timp (ne gindim din nou la o germanie sau o olanda).

Ioana, mama Mirunei si a Smarandei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Da, Ioana, bine zis eram !
Locca acum sunt cam mare, as vrea macar inca 5 kg sa dau jos si ce e mai trist am o burta...
Kid stiu ca asa e si fiecare copil are ritmul lui, dar tot ma enervez cand vad ca nu ia in greutate. Stiu ca nu am de ce sa ma ingrijorez daca cupilul e energic si papa si doarme.

Nicole&Ioana Alexandra

www.flickr.com/photos/9877601@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

c.Buna tuturor.
Fiindca va plangeti de copiii carwe nu papa,vin si eu sa spun de Iosua,care de multe ori nu vrea efectiv sa pape.Ca sa nu ma mai enervez,il dau jos de la masa si il trimit in casa.Nu stiu daca v-am spus ca e fan mamaliga.E jale,uneori cand isi aduce aminte,aduce faina ca sa-i fac mama-cum spune el,si va spun drept ca ii fac.Azi am papat branza cu smantana si el?mamaliga goala.Asta e,nu-mi fac probleme atat timp cat are 15 kg,de unde nu stiu/cred ca de la laptele cu cereale pe care il bea in fiecare zi-300gr.
Si nu mai vrea sa pape ciorba deloc delocDar il las in pace,nu-l fortez cu nimic.

Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Helou Helou!

Revin si eu dupa a inspea vizita la doctor, azi am batut recordul am stat de la 12 la 15 si am plecat cum am venit! Una peste alta, i-au iesit bubite in gura si pe limba si cred ca de asta nu vroia sa manance ca il deranja! Am facut repede o hemoleucograma si a iesit clar ca e infectie si bacteriana asa ca trebuie sa ii fac antibiotic injectabil, tinand cont si ca nu mananca nimic. Asa ca am asteptat analiza, am asteptat sa ii scada febra si pana la urma nu a scazut sub 38.5 si atunci nu au putut sa ii puna branula ca plesnea vena. Asa ca am plecat cum am venit doar cu o droaie de alte medicamente cumparate si speram ca deseara la IOMC reusim sa ii punem branula si sa incepem tratamentul. Cum am iesit pe usa policlinicii, imediat a fost copilul vioi si pana acasa ne-a zapacit ca ii este foame, fie si-a revenit din febra fie are un teatru in cap si ne pacaleste cand e vorba de policlinica. Asta e, vedem si deseara, il trimit cu tati sa ii revad acasa albi pe amandoi, sotului sigur ii e frica de ace, doctori si spitale dar pe Vlad nu l-am speriat niciodata si chiar am interzis la rude sa ii spuna de doctori si injectii ca de baubau! Multumesc de urari, vad ca de cand a venit acasa si i-am dat si un pic de tantum verde (cred ca il amorteste in gura) a mancat destul de bine de ma face sa nu mai stiu ce sa zic!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Jadi bine ca ai venit la raport. Imi pare rau ca trebuie antibiotic injectabil, sper sa-i treaca repede Vladutului. Dodo mic ce face? Sper ca Vlad e egoist si nu-i da si lui.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Offf,Jadi!Multa sanatate, insanatosire grabnica si putere sa puteti trece cu bine si peste aceasta grea incercare va doresc.La noi a scazut febra iar fetele, se simt mai bine.Va

35+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Vladut nu este egoist ca asa l-am invatat eu, chit ca o sa aiba de pierdut in viata Adica si Dodo da semne de o raceala, la el tot ce ii da fratele lui se transforma in haraiala si apoi in repiratie grea si o singura data in bronsiolita, sper sa nu mai fie cazul! Dar acum e si el cu haraiala de inceput, mofturi la san, nu mai goleste tzatzele si transpira groaznic la alaptat, ceea ce imi intareste convingeriile ca iar e plin de muci! Si la control asa a fost! Se pare ca se inteleg bine ca fratii, impart totul intre ei

Cel mai rau e ca devin din ce in ce mai obosita... vine maine mama2 sa ma scoata din impas!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

si de la noi! In primul rind sanatate multa puiutilor care inca mai au ceva probleme de sanatate!

Ioana, bafta cu gradinita si sa ma tii la curent daca iti rezerv un loc aici in grupa lui Alberto pentru Miruna!
Ioana, tot tu spuneai de dat jucarii, da le-am dat pe toate care le-am cumparat in ultimele saptamini lui Alberto dar asta nu inseamna ca nu mai primeste, eu ii dau de cite ori am ocazia acum inainte de sarbatori cite un cadou iar pe cele mai importante si dorite de el le va primi de Mos Nicolae si Craciun. Chiar Ioana, daca te intereseaza, am gasit la Bart Smit un joc Pocket quizz tare simpatic, Alberto e tare incintat de el, are multe chestii interesante.

Salutari si o seara buna tuturor,

Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Of, Jadi, naspa treaba, ii uram Vladutului sanatate multa!
Alinam, Ana n-a vazut inca telefonul, eu sunt cea mai tare si-l tin in dulap pana de Craciun.
Kid, e masina cu acumulatori in Carrefour? How much? Si chiar, nu esti la Londra?
Deea, ma bucur ca ne-am vazut!
Sa va spun cam cate kg are Deea? Iata si problema de mate: e cu 10 cm mai inalta decat mine si cu 15 kg mai slaba...

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput