*** LA REDOUTE *** (62)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

quote:
Originally posted by elyanne

Poze cu ursuletii! ... cu combinezoanele de la LaRedoute

FOARTE frumosi ursuletii! Sa-ti traiasca micutii!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

wow, adorabili, sa-ti traiasca, Elyanne!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

In urma raspunsului LR , ING-ul mi-a oferit 2 solutii : sa le trimit eu mail si sa cer LR-ului refund pe card sau initiaza ei procesul de chargack dar vezi Doamne, prima solutie e mai rapida, bla-bla. Nu mai poooooooooot!

Jur ca nu mai lucrez in veci cu ING-ul . Am senzatia ca NU VOR sa munceasca si eu trebuie sa ma zbat sa imi recuperez banii....

Din cate stiu eu de la voi, daca LR-ul bga banii la loc pe card, opreste comision, asa-i?

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Oau elyanne cat p`aci sa-ti pap ursuletii! Sunt asa de dulci. Am vrut si eu sa comand aceelasi combinezon pt nepot dar cred ca deja e prea mare pt asa ceva.Avand in vedere ca acuma umbla cat il tin picioarele ma insel ca ar sta imbracat cu minunea asta.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Multumim mult Sunt asa haiosi in ele... si moi, pufoase...

Botosii se dau jos... si se pot pune ghete... sunt prinsi in niste capse pe interior. Si manusile la fel.
nu sunt groase si se pot misca f. bine in ele... asa ca si un bb umblaret poate sa si alerge in ele... Numai sa fie si masura lui.

claujro io m-am lovit o singura data de ing si nu-mi mai trebe... nu poti sa depui bani intr-un cont la ing decat dla 2 casierii in tot bucurestiul... sau daca ai card la ei, se poate de la orice sucursala...
Am vrut sa depun bani intr-un cont ca sa intre in aceiasi zi, am fost la cea mai apropiata sucursala... si surpiza... nu se putea... M-am dus si cu copiii atomici dupa mine, ca n-aveam cu cine-i lasa...
Pana la urma am facut transfer dintr-un cont de-al meu si au intrat peste cateva zile... alta varianta n-aveam... nu puteam sa ajung din titan tocmai la kisselev...
Dupa intamplarea asta mi-au facut o impresie f. proasta... nu stiu care ar fi ideea ... sa avem cat mai multi card la ei???

Acu' o intrebare... mandra e fulg de nea la serbare? Am intors siteul pe toate partile... n-am gasit nici o rochita alba (sau costumas) sa mearga... poate stiti voi... pls...
Daca nu, ramane varianta sa caut prin magazinele din zona... dar nu prea am timp si chef... mai ales ca sunt numai plastice si sclipicuri de te doare mintea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Elyanne pe astea le-ai vazut? http://www.laredoute.fr/vente-accessoires-de-fee-chloe-so-home.aspx?productid=324109131&documentid=352707&categoryid=22935631&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

Super haiosi piticii tai

Vroiam sa va dau acu linkurile la ce-am luat ieri, dar Miruna tocmai a cazut si si-a spart buza groaznic de rau...acu sta pe langa mine si boceste "buba, buba"...mi-e mila s-o las asa..va pun maine alea, nu va suparati pe mine

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani,
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Pupam sa treaca buba.... offfff... fraieri mai sunt...
Cum sa ne suparam..... important e sa fie bine pitica...

Nu le vazusem... saru'mana... sa inteleg ca's accesoriile (nu stiu deloc franceza... dar pp ce scrie pe acolo)... adica fustita, bentita, bagheta... si aripile de inger (dar alea nu ne trebe...). Sunt f. haioase...
Insa tot ne trebuie rochita alba dedesupt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Fetelor,ati vazut noile reduceri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

Fetelor,ati vazut noile reduceri?

Noile reduceri de unde?sau nu mai vad eu bine??
eu nu le vad.Ma ajuti te rog?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Gata! M-am prins.Scuze Lorenza dar la ora 19.00 nu arata asa prima pagina a situ-lui.Aceea din stanga sus reduceri la hainele de iarna 65%..Nu?

Monikka

Mergi la inceput