*** LA REDOUTE *** (62)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Ajutooooooooor! Fetele care au avut probleme cu LR si au dat datele cardului pe fax...pentru ce-mi cere Sabine asta? E vb de o comnada din 13.10 nesosita, pentru care am facut cerere de refuz la ING si le-am scris si lor sa le spun. Iaca raspunsul:

HI,

For parcel n° 288 65680484 you have not received, we will have an unpaid. I will regularize it because you have not received it. As we do not owe the amount of 48,34 EUR because you made the charge back to your bank, I could not replace this order because I do not have the coordinates of your credit card. Thank you to forward them by fax at fax n° 33 3 20 24 73 94 because it is not secured at my e-mail address by indicating your client n°.

Va rooooooog frumos, lamuriti-ma si pe mine! Multumesc!

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

ce exprimare la fata asta!
ce inteleg eu : tu n-ai primit comanda si ea ar inregistra inca o data aceeasi comanda,sa-ti retrimita pachetul.Dar pt ca ai facut cerere de chargeback banii platiti de tine initial nu mai sunt la ei.Asadar are nevoie de datele cardului ca sa-ti ia banii inca o data.
Cel putin asa inteleg eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

ce exprimare la fata asta!
ce inteleg eu : tu n-ai primit comanda si ea ar inregistra inca o data aceeasi comanda,sa-ti retrimita pachetul.Dar pt ca ai facut cerere de chargeback banii platiti de tine initial nu mai sunt la ei.Asadar are nevoie de datele cardului ca sa-ti ia banii inca o data.
Cel putin asa inteleg eu.

Jasmine, multumesc! Dar daca e asa, nu ii dau datele cardului, produsele nici nu mai sunt pe site...ce comnada sa-mi mai trimita...!!! SPEEEEER ca in cazul acesta , ING-ul sa binevoiasca sa imi returneze banii prin chargeback, avand in vedere ca nu exista nici un CEC in ecuatie...Le-am trimis si lor mailul, sa vedem ei ce imi raspund, ce au inteles din raspunsul Sabinei?!

Voi aveti mai multa experienta in conversatiile cu Sabine, ce parere aveti?

Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

bai ma lasa nervii nici azi nu am aviz, desi la coletul strawberry CLAR trebuia sa-mi vina. Ce-o face postarita asta, e in greva de mandate? ca restul corespondentei a adus.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Feli si io tot la OP 66 astept....mi s-a mai pierdut un pachetel mic trimis din Franta, dar nu de La Redoute...

Jasmine - cum e tricicleta ? ca o astept si io in comada de pe 20...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

vlada eu stiu ca vor veni avizele, dar ma intreb, oare, chiar nu se poate sa astept colet fara sa-mi fac nervi? Fara sa fie vreo problema? Chiar nu se poate?

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by vlada

Jasmine - cum e tricicleta ? ca o astept si io in comada de pe 20...

n-am desfacut cutia aseara ca era prea tarziu si nu mai aveam chef.Oricum "clientul" o va primi abia la primavara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Sincera sa fiu n-am avut pana acum probleme cu posta, cu exceptia coletului pierdut, care era ff mic, de fapt o scrisoare si pe care se poate sa mi-o fi lasat postarita in cutie si sa dispara de acolo....chiar sunt curioasa de data asta, sapt viitoare ar trebui sa primesc si io coletul

Merci Jasmine, noi o livram de Mos Craciun, prea isi doreste...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Poze cu ursuletii! ... cu combinezoanele de la LaRedoute

Mergi la inceput