Strumfi de iulie-august 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 11
X-ray spune:
samadhi,cu placere.multa sanatate micutzei
eu acum ma duc cu elisa la pediatra,s-a umplut de bubite pe frunte si cap
alina mamica bulinei Elisa
(20 iunie 2007)
samadhi spune:
ALINA:sper sa nu fie nimic grav cu Elisa, si ii doresc sa ii treaca repede bubitele... Multa sanatate la fel!Ai grija de ea sa nu ia si altceva de pe acolo... sunt peste tot din pacate multi copii bolnavi.
Eu am o voce de urs, bine ca aici scriu si nu ma auziti, ca sa radeti de mine ;)
Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007
diane_dun spune:
Gabiarama
si toate cele bune. Am admirat si eu pozele cu flacaul tau voinic si cu tortul…
Dau acum cu mopul...
Luna, ma bucur ca Adelise e mai bine. Sper sa scapati repede de problema, stiu ca trece pe masura ce creste.
Amethyst, bine ai venit!
Pitica mea adoarme singura la ea in patut, care e la noi in dormitor. Seara ii fac baita, ii dau sa suga si apoi o pun in pat si plec, iar dupa 10 min de liniste, daca ma intorc si ma uit la ea, doarme tun. Dimineata, pe la 6 dupa ce papa o las cu mine in pat si mai dormim pana pe la 8. In primavara, daca nu o sa se mai trezeasca noaptea, o sa o mut la ea in camera cu tot cu patut. Spuneai ca patutul fetitei tale e in alta camera si ti-e greu sa iei tot holul in picioare noaptea, de ce nu pui patutul ei in camera voastra pentru inceput? A mea sta cuminte in scoica, iar daca o vad ca se foieste, ii dau suzeta (cu ocazia asta nici nu-si mai linge hainele). N-am mers niciodata cu masina singura cu ea, pt ca noi avem o singura masina, cu care se duce sotul la servici, iar in weekend, tot el e sofer.
Anto, felicitari pentru carnet si succes cu biberonul!
monicabo si eu alaptez exclusiv, dar inca nu mi-a venit cm. Adica, acum cateva zile au curs vreo 2 stropi si am crezut ca incepe, dar apoi, nimic.
Lia, felicitari Minunii pentru apucatul jucariilor!
Vrem poze doveditoare!
Cum a fost in vizita?
ddanagh, eu mi-am facut datoria de cetatean si am mers la vot (adica m-a luat sotul pe sus si m-am dus, ca io n-aveam nici un chef…
). Si nu stiu de ce faci calcule, arati foarte bine!
cris_m, sandrinutza, ce mai faceti?
Referitor la greutate, a mea are 5,700 kg la mai putin de 4 luni, dar a avut greutate mica la nastere (2,600 kg), pe care si-a dublat-o la 3 luni. Saptamana viitoare mergem la vaccin, o sa ma duc si eu sa-l cumpar (tot Infanrix, dar IPV+Hib).
Sanatate multa strumfilor bolnaviori!
Mami de
Dani (1 august 2007)
Anya20 spune:
gabi, iti urez si eu la multi ani!!! tot ce e mai bun, copii sanatosi si mult noroc! am revazut pozele cu bogadanel si flotarile...multi
de la arina, "surioara"
. copilasii astia sunt niste invingatori.
anto, te felicit pentru permis. e mare lucru, vei vedea. multi ani am crezut ca nu voi incerca macar sa am permis si l-am luat mai mult intr-o joaca. acum imi dau seama ca m-a ajutat enorm.
.
nico, ce faci?
alinutza, sunt curioasa ce are elisa. cred ca nu e nimic grav. astept vesti 
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
Anya20 spune:
a, mi-am amintit ceva ce ar fi trebuit sa va zic sambata...
nu stiu daca ati vazut...sambata seara a fost un teledon pt refacerea spitalului budimex. am urmarit clipul care anunta evenimentul, in care erau aratati bebelusi din sectia de neonat, intubati si mamici disperate cu lacrimi in oki...prezentarea suna cam asa..."din fericire, nu este copilul tau...dar daca ar fi?". am plans si eu si sotul de ne-am umflat. sambata au aratat cativa copilasi care, ca si arina, au fost salvati de dr. carstoveanu, cu ajutorul acestui singur aparat de NO din romania...ceea ce face el acolo este fantastic. am tot sunat si noi pe la prieteni sa faca donatii si am inteles ca s-au strans ceva banuti. macar sa se faca ceva.
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
Nonna76 spune:
Anya, si noi ne-am gindit la tine si la Arina simbata in timpul teledoului.(sotul stie povestea voastra).Am fost impresionata de faptul ca oameni obisnuiti au reusit sa faca ceva.Nu e suficient pentru nevoile spitalului dar e un inceput.
mi_a spune:
Buna seara tuturor!
Incep cu urarea de "LA MULTI ANI" adresata lui GABI chiar daca e cu intarziere!

cat mai multe pentru tine!
Sanatate multa bolnaviorilor ELIZA, MAXIMA si celorlalti bbi mucosi sau raciti.
ANTO, felicitari pentru permis si cat mai multe calatorii fara evenimente rutiere! Multa putere in problema alaptatului cu bibe.
AMETHYST eu il adorm pe Mihai dupa baita , la piept , apoi il pun in patut , care e la mine in dormitor, lipit de patul mare si cu partea dinspre pat data jos. Astfel , noaptea, doar ma dau putin in patutul lui iar dupa ce suge , ma retrag usor in patul conjugal.Efort minim , eficienta maxima!
LUNA si nu numai , daca vei intra pe mailul comun vei vedea o poza cu "fratele " adelisei intr-ale vestimentatiei, adica Mihaita in cojocel roz.
Le pup si pe celelalte fete , chiar daca nu le-am nominalizat!
Mihai(3 luni jumate)si mami
ghinetz spune:
Buna
Nu am citit ce am pierdut in we. Daca ma lasa "ai casei" am sa citesc acum.
Am fost azi la vaccin. Si la cantar/masurat. Suntem un grasun. 7kg jumatate, la 4 luni si 2 saptamani. E bine. Macar sa stiu si eu pentru ce ma tot trezesc noaptea. (de acum doar de 2 ori pe noapte; e boierie, nu?)
La ceai cu prietena nu am mai ajuns. dar am fost ieri la botez si am ascultat sfatul vostru: am venit acasa si am alaptat. Am reincercat faza cu biberonul, dar nici o sansa. Nici nu vrea sa puna gura. Culmea e ca mama mi-a facut observatie - se putea altfel?! - ca de ce nu l-am invatat si cu biberon.
. A! Si a mai fost si soacra care imi dadea sfaturi ce sa fac ca sa nu mai suga noaptea: cica sa-i dau putin la un san si putin la altul, sa nu-l las sa goleasca sanul. Ca asa nu se satura, dar oboseste. Beton sfat, nu?! Cu caciulita nu a mai avut nimic de obiectat ca i-am taiat-o scurt din prima. Faza la ea ca incepe asa: mi-a zis mie o colega la scoala ce trebuie sa faci. De parca la scoala ceea sunt numai eminente cenusii intr-ale orice. De toate stiu colegele ei, si de crescut copii, si tratamente, si cum sa imi decorez apartamentul...tot!
In privinta cresterii copiilor stie ca sfaturi de la ea nu primesc; ea si-a alaptat copiii doar 2 luni, iar apoi se trezea sotul sa le dea biberonul de noapte, ca ea...nu mai putea adormi la loc.
Hai ca iar am deschi capitolul soacra. Fug. Ma striga Victor. O sa citesc maine dimineata.
Va pup pe toate.
Cum stam cu votul? Sa mai dau niste telefoane, ceva? Am vazut ca Lia nu uita sa aminteasca tuturor sa voteze. Bravo, Lia! Hai burtoasele!!!!
Oana
, Stefan
si Victor
. Si tati 
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
sandrinutza spune:
Buna dupa amiaza si de la noi!
A trecut ceva de cand nu am mai scris dar de citit sunt "fidea", la zi cu tot ce "misca" aici,mai putin cu mailul comun pt ca nu am parola si nici adresa.
Noi suntem binisor, adica aproape bine,dupa ce am inceput sa luam in greutate relativ bine,adica am ajuns la 4500gr, ne-am pricopsit cu o iritatie la fundic si o chinui pe papushica mea cu uscatorul de par sa-i usuc funditu' dupa ce o spal cand o schimb.Mi-e tare mila de ea,acum parca parca s-a mai "strans" iritatia,ca se intinsese rau.O dau cu o crema de la mustela, am verificat si nu sunt trecuti parabeni in compozitia ei.
Diane_dun suntem aici ,multumim ca ai intrebat de noi,ne delectam cu poze cu bebei mai mari, cum este puiul cel mic al mamei eroine Gabiarama.
In rest abia asteptam sa mergem in Romanica de sarbatori,mai avem putin, sunt tare bucuroasa ca isi pune mama mea internet prin romtelecom,oferta cu calculatorul si 20% reducere la abonament.
Alte noutati nu prea avem, doar ca ma chinui sa nu o iau la "padure" de atata singuratate si de lipsa de comunicare, fiind singura ca papushica mea toata ziua,doar seara este si tata cu noi si in week-end.Dar nu am cum sa evadez si sa las puiu cu el pt ca nu am cu cine...ufff.Las' ca mai sunt 3 sapt si mergem acasa si imi fac plinul de povesti.
Va pupam acum si va "spionam" din umbra.
Salutari tuturor mamicilor dragi si pupici puiutilor lor!
Gabrielabv spune:
SERVUSfetele
nu am mai avut pc de mult asa ca iar am pierdut discutii importante si tare imi pare rau
sper doar ca nu ne-ati uitat![]()
Mychy am vazut ca ai dat niste retete pentru regenerarea parului dar nu le-am prins decat aprecierile. as putea sa indraznescc sa te rog sa le mai scrii o data,tare mi-ar prinde bine, ca observ ca ma paraseste parul pe zi ce trece . si chestia cu bicarbonatul trebuie sa o incerc neaparat.mercic si un
Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)