Strumfi de iulie-august 2007 (28)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Jadi , la pozitia asta te referi ?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Gabi, de Bogdan voiam sa zic(pe el l-am vazut in poze),dar daca am zis Tudor sa stii ca mi-e tare drag asa smecherut si blondutz.
Am facut un amestec intre baietii tai si ai lui Jadi.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nonna76

Gabi, de Bogdan voiam sa zic(pe el l-am vazut in poze),dar daca am zis Tudor sa stii ca mi-e tare drag asa smecherut si blondutz.
Am facut un amestec intre baietii tai si ai lui Jadi.

Monica,mama lui Andrei (17 iulie 2007)si Vlad (8 martie 2003)

La asta m-am gindit si eu ,Nonna .Dar sa stii ca mie mi se pare ca Tudor al meu are un farmec aparte fata de fratii lui .

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Gabi, la pozitia aia ma refeream .

Nonna, putem face un amestec de copii, Vlad si Tudor al meu, cu Tudor al lui Gabi si cu Vlad al tau . Tudor Gabriel il cheama si pe al meu si pe al Gabrielei (suna mai romaneste asa ).

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Ai ametit-o de tot pe Nonna cu numele alea

In ceea ce priveste pozitia , e un inceput bun , nu ?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Nu-s ametita de nume.stiam ca Tudor e cel mic la Jadi si la tine cel mijlociu.Dar m-am incurcat.
Vlad tocmai se joaca si mi-a facut de mincare bors cu piure si mamaliga.
Acum face pizza.Ce rau e cu 2 copii in casa si e asa urit afara.
Cind ma gindesc la tine Jadi ca Vlad e mai mic,e si bolnavior si mai ai si de lucru ar trebui sa zic ce bine e de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

gabi LA MULTI ANI!sa fi fericita,sanatoasa si sa ti se implineasca toate dorintele!sunteti o familie tare frumoasa si iedul cel mic e tare de tot.m-am uitat si la prajituri,mi-a plouat in gura si am inghitit in sec...
anto felicitari!!!!!

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

GABI LA MULTI ANI!!!!!!!!!! Si implinirea tuturor dorintelor tale... sa ai copii sanatosi si fericiti.

ANTO FELICITARI pentru permis! Sa ai grija cum conduci

Noi tot asa cu gripa dupa noi... ma doare capul si nu ma simt deloc bine.Poate maine e mai bine, azi se pare ca nu....
Aici sunt multi copii bolnavi, am fost la dr. cu Maxima si erau o gramada veniti fara sa se mai anunte... cu febra, raciti, gripati... etc.Foarte nasol!

Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

ALINA: Merci pentru poza atasata !

Mami de Maxima Andreea 13.08.2002 si Merwana Tahira 17.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

quote:
Originally posted by monicabo

Neata, chiar daca e pranz!

A, si eu o intrebare, daca nu e prea cu suparare...la voi cum este cu ciclul? V-a venit in perioada alaptarii?
Am mai citit o data pe aici de cineva careia i-a venit..dar atat
Si as vrea sa stiu, e normal sa vina? Sau sa fie neregulat? Ca mi-a mi-a venit de 3 ori, dar neregulat total... Cam cand ar trebui sa se stabilizeze? Intreb, ca sa stiu sa urmaresc problema...

Mentionez ca alaptez exclusiv, inca nu am inceput diversificarea, nici formula nu ii dau..
Merci anticipat

Monica (Andreea Ioana - 11 iulie 2007)
poze

mie mi-a venit, e a treia oara acu. sincer nu am urmarit daca e regulat sau nu. abia luna asta am notat si sa vad luna viitoare.alaptez exclusiv la san. e normal sa vina si cand alaptezi, depinde de la om la persoana....:)

*mihaela*

Mergi la inceput