Strumfi de iulie-august 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 12
karligutza spune:
gabiarama LA MULTI ANI! si sanatate... cate primaveri zici ca ai implinit? 18? ![]()
..... bun tortul! (pe care o sa mi-l cumpar maine-poimaine
)
Anto, felicitari pentru permis! A fost greu? oricum ce e greu de-acu' incepe... trebuie sa il tii bine!
sa-l stapanesti sanatoasa si te-asteptam in Romania la volan! 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by Gabrielabv
SERVUSfetele
nu am mai avut pc de mult asa ca iar am pierdut discutii importante si tare imi pare rau
sper doar ca nu ne-ati uitat
Mychy am vazut ca ai dat niste retete pentru regenerarea parului dar nu le-am prins decat aprecierile. as putea sa indraznescc sa te rog sa le mai scrii o data,tare mi-ar prinde bine, ca observ ca ma paraseste parul pe zi ce trece . si chestia cu bicarbonatul trebuie sa o incerc neaparat.mercic si un
Gabriela - Dragos(29 iulie 2001) si Medeea (21 august 2007)
4 galbenusuri+1 lingurita ulei de masline sau ulei de ricin+1 lingura de miere. se sta 2-3 ore. parca asta era masca mihaelei. si eu am incercat-o si o sa repet operatiunea
si mai stiu una: 1 banana, 1/2 lingura zeama de lamaie+miere. pe parul proaspat spalat, se sta 40 de minute. se clateste cu apa cu cativa stropi de lamaie.
pe asta nu am incercat-o

Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Gabrielabv spune:
am votat si eu poa de concurs care e de altfel tare de tot si chiar imi place la nebunie
sper sa fiti castigatoare sa ne mandrim si noi cu voi![]()
si acum sa va spun ce descoperire am facut de cateva zile, cand vad ca Medeea nu mai vrea sa suga si incepe programul artistic la tzitzi
ii bag suzeta in gura, o las sa molfaie de cateva ori si i-o scot usurel timp in care ii bag tzizi in gurita si fata mea parca atunci descopera ca e bun si trage cu voinicie si uite asa mai reusim sa mancam cate ceva
Amethist imi pare rau ca si printesa ta face mofturi si suge numai noaptea, dar din experienta mea, oricat m-as chinui nu pot sa mulg cat poate Medeea sa suga. Problema e cum sa le determinam sa suga. Acum mai inventez cate pot dar mi-e teama ca fac aceeasi greseala din dorinta de a vedea ca a mancat prefer sa ma mulg si sa-i dau cu bibe.![]()
Gabrielabv spune:
aylyn am mai citit despe chinurile prin care treci cu bb tau si ma uimesti de unde ai atata energie. De multe ori ma regasesc in experientele tale dar totusi ne depasesti de departe. MA gandesc mereu la tine si ma rog pentru voi ca tare iti e greu.
pupici si curaj ca nu poate sa mai fie mult
ghinetz spune:
Gata. Am citit, mai pe diagonala, dar am citit.
Sanatate muuuulta copilasilor bolnaviori. Si mamicilor curaj sa treaca peste hopul asta.
Am vazut poze. Am admirat Lorinutza. Frumoasa foc, ca mama sa. Lavinia, ce mai faceti, suntetti tot pe tzitzi? Ca spuneai candva ca ati avut probleme cu greutatea prea mare si sa treceti pe supica.
Noua azi ne-a zis dr. ca pana dupa rev sa nu ne complicam cu nimic, doar tzatza. Si ca tr sa ia in continuare calciu, dar de luna asta imi da ceva Bio-Calciu. (nu stiu exact daca asa se cheama)
Nikole, Mychy, poate puneti "retetele" cu masti - pentru par si fata - la Sfaturi, ca si eu le-am citit, dar nu le-am aplicat. si acum am uitat. Pentru fata ce era: tarate? sau malai? (am retinut cafea pentru corp)
Lia cum au mers Pilates? Ceva rezultate? Desi la tine nu e cazul, ca asa cum am vazut in poza esti deja
. Eu astept ziua in care sa pot face abdomene? oare cat mai trebuie sa astept? (La gine nu am mers inca. Rusine sa-mi fie. O sa merg cand fac si Pap-ul. Atunci intreb si de abdomene, ca am o burticica...)
Oana
, Stefan
si Victor
. Si tati 
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Asa, m-am uitat si la concurs. Suntem pe primul loc?! Yupi!!!! (eu nu m-am uitat decat la "noi" si am comparat cu 01) Vedeti ca "unde-s multi puterea creste!"? (Tocmai mi-am pus o fina sa voteze; pacat ca nu am ami multe. daca as fi facut nunta in Bucovina macar ar fi avut vreo 10 nasi, ori 5 stele...se mai adunau niste puncte)
Oana
, Stefan
si Victor
. Si tati 
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Frumoase, haioase, burticoase (mamicideiulaug2007) Merita votul, nu?
(scuzati, sigur iar am inversat niste litere cand am tehnoredactat)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by Gabrielabv
aylyn am mai citit despe chinurile prin care treci cu bb tau si ma uimesti de unde ai atata energie. De multe ori ma regasesc in experientele tale dar totusi ne depasesti de departe. MA gandesc mereu la tine si ma rog pentru voi ca tare iti e greu.
pupici si curaj ca nu poate sa mai fie mult
gabriela, multumesc pentru vorbele frumoase.
tare greu o mai determin sa manance. daca ai sti ce ma joc si eu ca tine, cu "uite suzete, uite tzatza" si tot asa....dar dupa cateva guri se prinde ca nu e suzeta si reincepe programul care se linisteste cu....suzeta
multi copiii care nu vor sa manance! ce ti-e si cu grevele atsea!
gabriela si medeeaAylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
aylin_tarcan spune:
oana, era peeling cu malai si tarate de grau in cantitati egale cu un pic de sampon de copii, clabuci...si aplicare. pentru fata deci
Aylin cu mica broscuta Alma (20.08.2007)
broscuta gargarita
Simo78 spune:
Gabi 
Nu pot sa deschid sa vad si tortul (fur net wireless de la vecini
) dar sunt convina ca e aratos si gustos.
Anto felicitari pt permis si mult succes Soniei sa se imprieteneasca cu bibe.
Deni eu gimnastica o fac inainte de baie (fara atarnat de maini si de picioare), dupa baie masaj, plus exercitii in apa, si tot o ora doarme.
Simo
mami de Matei Hisham 
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.