cati copii va doriti ???

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danv spune:

Cred ca doi, fetita este pe drum, baiatul poate peste 2 ani. Intre mine si sora mea sunt 4 ani si ne inteleg foarte bine, nu cred ca diferenta de 4 ani este prea mare si duce la neintelegeri. Si cand ma gandesc ca vreau 2 copii nu ma gandesc la bani, daca ar fi asa nu am face nici macar unul.

dan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salhiuta spune:

Cind eram prieteni eu si sotul meu ne doream 4 copii.Dupa nunta am ramas la 3.Dupa ce-am nascut-o pe Nadine ne dorim 2 copii dar cred c-o sa raminem doar la 1.(Nadine-4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

As vrea 2, am unul si se pare ca asa va ramane. dar nu se stie niciodata .

-
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu dintotdeauna mi-am dorit 2 copii, un baiat si fata..si daca s-ar putea sa fie si gemeni ar fi perfect.Oricum tot ce este peste 2 , e bine primit , deocamdata ma chinui cu tratamente pentru venirea primului copil,....sa dea Dumnezeu sa reusesc!

Pupici

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmireille spune:

Noi suntem 3 frati.Citi imi doresc???Inca nu stiu!Abia am facut unul si pe acesta dupa 4 ani de incercari .Dar poate ca va veni si o fetita dupa Razvan.

mmireille
www.babiesonline.com/babies/f/familiamea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Eu nu mi-am dorit copil. Acum am unul si (iar ) nu mai vreau altul. Dupa socoteala Luizei o sa vreo 4 (2 fete 2 baieti) - parca totusi e cam mult.

bb Monica si Sorana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Eu am doua fete si gata! am urcat sculele in pot. Era si timpul...
In speranta de a avea un baietel, sotul meu m-a intrebat intr-o zi daca nu vreau sa infiem un copil??? Si eu am zis: Daaaaa! Mi-ar placea sa infiez o fetita tailandeza
Va dati seama ca i-a trecut... Nu stiu de ce nu imi plac baietii. Dar daca as fi avut unul... asta era.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

quote:
Originally posted by mamamariana

Eu am doua fete si gata! am urcat sculele in pot. Era si timpul...
In speranta de a avea un baietel, sotul meu m-a intrebat intr-o zi daca nu vreau sa infiem un copil??? Si eu am zis: Daaaaa! Mi-ar placea sa infiez o fetita tailandeza
Va dati seama ca i-a trecut... Nu stiu de ce nu imi plac baietii. Dar daca as fi avut unul... asta era.

Cunosc mamici care au baieti si nu-si imagineaza cum e sa ai fetite. Asa ca daca ai fi avut baiat. Ti-ar fi placut cu siguranta! te pup

-
.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Eu am doi - fata si baiat - diferenta de 2 ani si jumatate intre ei, si desi dupa ce l-am nascut pe baietel ziceam ca ei imi sint de ajuns acum cred ca mi-as mai dori un copil, o fetita, dar deocamdata e greu sa fac un plan despre acest lucru. Noi sintem trei frati, sotul meu patru frati (unul din pacate a murit), si as dori si eu sa am trei copii. Deocamdata sintem multumiti cu doi si speram sa ii crestem cum putem mai bine, si daca vine si al treilea mai tirziu, vom mai vedea. Eu admir femeile care pot sa creasca mai multi copii, mai ales in circumstante dificile cum e la noi in Romania. Copii sint o binecuvinatre de la Dumnezeu care ne dau un semn mai profund vietii.

Ioana

Mergi la inceput