cati copii va doriti ???

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by Adela

Mie mi-a zis ginecologul ca daca vrem baiat trebuie ca tatal sa nu bea, sa nu fumeze, si cand facem sa fie obosit.

O sa-mi fac si eu cu verigheta.... Intai s-o caut si am sa va spun ce mi-a iesit poate imi traduce fata MameiOmida (luizax) ce si cum.

Adela&Julia

Hihi, tati al nostru nici nu bea, nici nu fumeaza... si avem o fata cat un ghemotoc!

Sarbatori fericite!
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veronicai spune:

eu imi doresc 3 bb, dar probabil ca nu voi face decat 2 pentru ca finantele in vremurile de azi nu iti permit sa cresti civilizat mai multi copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Eu imi doresc fff mult , dar sincer nu cred ca voi avea curajul sa fac mai mult de 2. In plus, apartamentul ns. nu ne permite si situatia financiara. Desi Danutz e lumina ochilor mei, ideal pt. mine ar fi sa am si o , caci ce-ar face o mamica fara o fetita langa ea la batranete?

Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Noi ne-am dori doi bebei, daca s-ar putea deodata

danat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymellda spune:

Eu vreau doi. Deja am o fetita si imi mai doresc un baietel, dar sotul meu vrea tot o fetita. Mai vedem noi. Oricum, fetita noastra se numeste Andra - Ioana, primul nume pus de mine si al doilea de sot si tot asa o si strigam: eu Andra si sotul Ioana.

Alina si Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamarchezi spune:

Noi ne dorim 2 bb-i dar numai daca ne vom putea permite sa le oferim si ceva in plus in afara de dragostea noastra. Sper ca peste 2-3 ani sa putem.Cum o vrea Bunul Dumnezeu!

OANA si bb CRISTI

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=oanamarchezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

De cateva luni ma straduiesc sa fac un bebe! Daca as avea finante mi-as dori 2 sau 3, dar nu se stie niciodata ce va fi!

Tineti-mi pumnii sa-l fac macar pe primul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eu vreau 3 copii. Deja avem unul de 3 saptamani si 2 zile. Al doilea...poate vine peste 3 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

2 copii. Sper sa ma ajute Dumnezeu sa-l fac si pe al doilea!!!!!!

Ralu - mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina spune:

eu am 2 copii 10 si 6 ani iar in iunie vine si al 3 -lea tot sper sa fie fetita. Daca-l fac si pe al 4 lea nu se stie poate peste vreo zece ani

Mergi la inceput