cati copii va doriti ???

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

hihi Adela..mama lu bebe Julia.....io am baiat....Vali nu bea dar....fumeaza de sparge, hihi. Si intr-adevar a fost cam obosit

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by roxy

cerculetul il ai deja,sa-ti traiasca,pe cand balanga...
Roxy

huianur

Pe la primavara ne-am planificat si..balanganeala ..daca ne-or mai tine puterile si curaju'...

Irina & Veve cea cumintzica foc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

idem ca la Veve,tot din primavara incepem procesul tehnologic de fabricatie ,ca doar se face cald si bine ,nu
Sper sa putem dupa aceea cat de curand anunta marea veste
Sper ca asta sa fie si voia lui Doamn-Doamne
Roxy

huianur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxica spune:

eu imi doresc tot trei copii..asa imi place mie dar nu o sa am niciodata trei pt ca nu imi permit financiar si nici spatiu nu am..avem doar doua camere
dar doi oricum o sa fac adica ma rog la dumnezeu sa pot face v-am mai spus eu ca am rh negativ si am auzit atitea despre chestia asta desi dr mi-au spus ca nu este nimic grav..asa ca sa ne dea dumnezeu sanatate si servicul sa ni-l tina si o sa mai fac o surioara (eu tot fetita mi-as dori)..dar mi-e indiferent acum ca deja am fata mea ...pot sa-i fac si sotulyui un baietel..desi primul copil ni l-am dorit fetita amindoi...dar el acum vrea baietel..
daca as sta la casa as face trei copii dar pt ca stau la bloc...ramin doar la doi
eu am fost singura la parinti si mi-a fost bine tot timpul asa...pina am dat de necaz..atunci a fost ingrozitor sa fii singur..si acum la fel imi este...de aia imi mai doresc pt fata mea,oricit de greu mi-ar fi si poricite sacrificii ar insemna...un fratior sau o surioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piskot spune:

Eu mi-am dorit 2 copii. Din pacate nu cred c-o sa ma mai incumet sa-l fac pe al doilea, in primul rand din cauza varstei, am deja 36 de ani, si apoi, dupa cum bine zicea cineva aici, din cauza banilor, firar ei sa fie de bani !
Cred ca diferenta ideala intre copii sa fie min 2-max 4, inclin spre maxim.
Bafta multa mamicilor tinere si curaj !

Piskotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

2 copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliac spune:

Mi-am dorit 2 copii la diferenta de doi ani dar se pare ca trebuie musai sa ma duc la servici cat ma devreme pt ca altfel as ramine fara el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvvi spune:

Eu imi doresc 3 copii, unul il am (Vlad de un an) si asi mai dori o fetita peste vre-o 7-8 ani si inca un baietel peste inca vreo 3 -4 ani adica, dupa 40 ani.

Sunt impotriva varstelor apropiate a copiilor pentreu ca am o sora cu 1.5 ani mai mica si ne-am certat ingrozitor in copilarie. De asemenea,. asi vrea sa mai muncesc putin, sa mai castig niste bani, sa fac ceva pentru cariera mea, dupa aia ,mai vedem.
In privinta finnatelor, nu cred ca e nevoie de mutli bani, e nevoie de multa rabdare, curaj, dragoste pentru a avea mutli copii. Credeti ca Vladut al meu a suferit ca are cel mai ieftin carucior, sau nu a avut premergator, oricum a mers la 11.5 luni, este cel mai sosiabil copil din parc,etc

Silvia si Vlad
Numai omul e in stare sa faca imposibilul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Draga Elena, nu stiu cum faci, dar la subiectele deschise de tine apar trei, patru, cinci ... pag. de raspunsuri.
Eu la inceput mi-am t doi copii, dupa ce am avut-o pe Ioana am spus ca nu mai am curaj sa o iau de la capat; dupa ce am venit in Ge si am vazut ce greu ii era fetei mele singura am zis "hai inca unul". Si acum am o fetita si un baietel mic, mic si tare bine este.
Toata admiratia mea pentru fetele care vor trei copii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Si eu imi doresc multi copii
Hehe , numai de-as putea sa-i cresc pe toti...
Si parca imi doresc si eu gemeni acum...vad ca multi au, si zic ca e bine...hmmm...

Mergi la inceput