cati copii va doriti ???
Raspunsuri - Pagina 8
Banti spune:
Scuze, vroiam sa spun sens, dar am scris gresit. cred ca ati inteles ce am vrut sa spun.
Ioana
ierima spune:
Daca cifra 3 este cea mai cautata si noi vrem tot 3.
Maria are 2 ani si 1/2, bebe vine acusi si nr 3 o sa mai astepte putin. Sper sa ne tina puterile sa-i crestem cum se cuvine ca sa fie frati adevarati.
De ce 3? Pentru ca se vor avea unul pe celalat pentru totdeauna si pentru ca o familie este foarte frumoasa cand e numeroasa si iubitoare. La mai multi nu ma incumet.
Livia
Carmenusa spune:
Eu imi doresc cel putin 2 si cel mult 4, problema este ca nu vrea sa vina al doilea . Am un baitel de 6 ani si deja este cam mare diferenta . Acum imi doresc inca un copil (fetita sau baiat, nu are importanta, sanatos sa fie).
tinatache spune:
Nu mai vreau 3!!!! sa-l fac p-asta din burta si GATA!!!!
Cristina, mamica cu burtica
Margot spune:
Eu sincer mi-as dori 2, un baietel si o fetita.Fetita are 2 ani si 4 luni si tare ar fi momentul pentru al doilea dar sincer nu am curaj.Mie tare greu mi-a fost cu Bianca nu a avut cine sa ma ajute deloc, sotul munceste de dimineata pana seara si n-a schimbat un scutec in viata lui.In sufletul meu as vrea un baietel(noi suntem doi la parinti si este f bine) dar ca sa-l pedepsesc pe sotul meu ii spun nici sa nu indraznesca sa se gandeasca vreodata la un alt copil.Asa ca.... cum o vrea D-zeu.
Margot
tincutza spune:
DOI!!
As face eu si mai multi, dar chiar nu ne permitem... Iar banii...Dar eu vreau sa il (o) fac imediat, la diferenta cat mai mica de bebelasha noastra. Cu toata cezariana deja imi "zburda" gandul la urmatorul...
Ziceam ca, la risc, la anul al meu sot o sa aiba ce...presta!!!
Chiar, nici nu l-am intrebat cati copii vrea el, hihihi... I-am spus numai ca eu mai vreau unul si el, saracu', ce sa mai zica, "bine, nevasta..."
Miki